GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
1.4.13 11:45

@lillan já už mám posledního mrazáčka tak se teď modlím ať vydrží až ho rozmrazí a nerozpadne se. Doufám že je dost silný. Jinak si myslím že ten estrofem je taky na to aby byla přerušena normální ovulace ale to nevím přesně už jsem někdy z těch informací zblblá. Jasně že se tělu nechce do těhotenství já když se podívám ven tak jarní nálada nikde. Pěkně si počkej až bude venku teplíčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
1.4.13 11:55

@lillan hele být tebou, zkusím tam zítra zavolat
Radím co…ale mám za sebou KETŮ 5 tak trošku vím :D
Estroferm či estrimax se bere na nárůst sliznice…ale ted jde o to, jestli sama ovuluješ…
Jestli ne, je celkem jedno, jestli bereš od 1. dne nebo třeba 3.dne cyklu…
stejně se pak chodí na UTZ jak ta sliznice roste
Já měla KET 15.den cyklu, ale pak třeba i 19…prostě až když byla hezky narostlá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
1.4.13 12:11

@Petra Z Já do G. volala dnes na ty hotlinky. Mluvila jsem se sestrou a říkala, že se dnes nedá nic dělat. K Mudr jedu ve středu na 8 a to budu 3.DC. Tak třeba mi to od toho dne nasadí. Uvidím. S tou ovulkou nevím. Když zrovna nestimuluju, tak beru HA, takže nevím. Ale spíš ne, než ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
1.4.13 12:15

@lillan aha…
tak třeba by to ještě šlo…
Já brala 1-1-1…ale jde zkraje i 2-1-1…uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
1.4.13 12:19

@Petra Z A ty jsi podstupovala KETy v Gennetu v Liberci? Mohu se zeptat, jak to, že máš tolik neúspěšných Ketů. To s tebou nic nedělali, když viděli, že je někde chyba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
1.4.13 12:21

@lillan právě že ne tam…tam jsem jen ted přešla
vše před tím bylo v Podolí…
a protože už jsem toho měla plný zuby, šla jsem do Genetu…jsem po první konzultaci
A jdu na tu hydrolaparku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
1.4.13 12:29

@Petra Z Ahá. Tak to se nedivím, že jsi přešla. Já si zas řekla, že když nám nevyjde teď ten KET, tak na 3. IVF chci taky jinam. Maličko jsem při posledním IVF zaváhala nad správným postupem mudr. A vzhledem k tomu, že budem mít poslední hrazený pokus, tak chci mít jistotu že doktoři dělají maximum.
Ta hydrolaparka je určitě dobrá, aspon zjistí, co je v těle v nepořádku. Já zrovna před rokem byla na laparce, kde mi zjistili tu endometrizu. ale už mám za sebou pár MS a bolest opravdu minimální, tak si myslím, že endometrioza se trošku zklidnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
1.4.13 12:34

@lillan proč myslíš, že byl špatný postup???
klidně do zprávy písni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
7.4.13 19:31

prosím o radu

S manželem jsme byli na odběru krve a spermatu, kvůli genetice a dle výsledků, se dozvíme, jak budeme pokračovat dál. Prosím, jak dlouho trvá tato konzultace výsledků?? Máme jít ke genetičce, ta nám poví i výsledky spermia? Nebo ještě ten den následuje konzultace s MUDr? Tak jestli zavzpomínáte a napíšete :). Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
7.4.13 20:12

Ahojky. Nám taky dělali genetiku a výsledky byly za 8 týdnů. Říkají 6, ale u nás obou se našli genetické poruchy, tak nás ještě dovyšetřovali. A ve chvíli když přišly výsledky jsem zavolala do Gennetu a objednala nás na konzultaci s výsledky. Ta byla asi za měsíc. A na spermiogram bych si zavolala. Výsledky vědí ještě ten den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
7.4.13 20:31

spermiogram

Ahoj,
s přítelem se snažíme o imnko rok a bohužel marně. Zatím beru utrogestan od od osmého dne 2×deně 7 dní, naposledy mi doktorka dělala testy na štítnou žlázu a taky hormonální hladinu, zjišŤovala mužskej hormon a zda neodmítám partnerovi spermie. Všechny výsledky mám zatím v pořádku. Nyní nás poslala na spermiogram. Chtěla bych se zeptat, jestli s tím máte nějaké zkušenosti. Ráda bych se objednala do genetu v Lbc protože tam uvádí, že je možný odběr i doma, s tímm, že sperma odvezeme do 1h k nim.
Děkuju moc za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
8.4.13 15:14

@Lotty83 děkuji moc, tahle mi to stačí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
8.4.13 16:24

@adluša
Jo jo je to jak píšeš. Sperma může dát přítel z domova ale max. do hodiny se musí dopravit do Gennetu.
Testy na štítnou žlázu, prolaktin a alergii na sperma mi také dělala má gyndařka a zjistila alergii na sperma. Ale to že bereš Utrogestan už teď tak to slyšim prvně. Já ho brala až po zavedení embryjek. Takže v tomhle ti neporadim.
Do Gennetu jezdim už 8 měsíců a na druhý pokus IVF se nám to povedlo! A čekáme miminko :srdce:
Jinak do Gennetu musíš mít doporučení od své gyndařky jestli chceš se léčit u nich. Ale asi když budeš chtít jen vyšetření spermiogramu tak to doporučení asi potřebovat nebudeš.
Tak ať se ti co nejdřív zadaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
9.4.13 08:12

@adluša taky jsem takhle brala kdysi utrogestan na úpravu cyklu…ale pokud se bere brzy v cyklu, zabrání ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
9.4.13 17:36

@Petra Z taky ho beru na úpravu cyklu vždy od 18.dne sedm dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.