Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petra Z jee tak to se omlouvam, prepsala jsem se opravdu ho beru az od 18 dne abych pak dostala ms. Po vysazeni antikoncepce jsem mela s cyklem hrozne problemy, nejprve jsem to mela jednou za 30 pozdeji i za 60 dni, tak jsem to zacala resit s doktrokou a v podstate od te doby k ni litam porad. Hormonalni profil mam v poradku vysledky na stitnou zlazu taky v podstate vsechno. ted nas vyslala na ten spermiogram. Vsichni okolo mi rikaji, ze se na to moc soustredim a ze nejvic je to o psychice, ja to vim, ale jde odprostit se od toho?
@adluša nejde......
taky mám takový cykly…60 dní…
utrogestan mi pomohl ho srovnat…ale já sama nemám ovulaci…ty pokud ano…tak kdyby něco, utrogestan podporuje tvorbu žlutého tělíska…
Ahoj devcata
chtela bych se vas jen zaptat na par otazek.az ted dostanu menstruaci, tak musim jet do gennetu na krav a pak hypolaparoskopii. chceme jit na umele oplodneni, jelikoz oba s manzelem jsme nosici geneticke vady, tak aby byla jistota, ze miminko bude zdrave.tak jsem se chtela zeptat jek vse probiha po techto vysetrenich dale, jak dlouho se ceka na schvaleni pojistovny, kdy se tak zacinaji pichat injekce…predem dekuji za info a preji konecne kraaasne jarni dny
![]()
Holky jako sem už nikdo nechodí??? ![]()
Helen…nevím jak v Liberci…jezdila jsem do Podolí, ted jsem přešla…
Ahoj, maličko se to tu zaseklo. Já maličko přispěju. Včera jsem byla na KETu, takže zase 14 denní čekání. Sněhuláček přežil rozmražení a už je u mě.
@lillan tak to moc držím palce.
Mě čeká ve středu ta hydrolaparka a pak se uvidí co dál. Holky pamatujete si ještě já jste dostali ty souhlasy a papíry jestli jste to podepsali před nima? Nebo to můžeme podepsat doma a jen tam dát?
@Petra Z Vždycky jsme je museli podepisovat před nima, já teda ne, ale partner ano. Pokud bych přinesla z domova podepsané papíry i s přítelovým podpisem, tak bych musela doložit i plnou moc. Takže vždycky jsme je tam podepisovali před sestrou.
@Petra Z Díky. Tak snad se ukáže, kde je eventuelně příčina a další pokus už bude úspěšný
. Jaro čeká na nové přírustky ![]()
@Petra Z
Holká já tu jsem také
Ale je fakt, že sem už nikdo moc nepíše, nevim proč. Mě se Gennet sice už netýká ale ráda přispěju a poradim když mohu
.
Držim palečky na středu! Ale nemáš se čeho bát. Ať vše dobře dopadne!
@lillan Jůů moc graatuluju a ať se prďolka pořádně drží a nepustí! Hlaď bříško, povzbuzuj ho a věř mu! ![]()
@lillan díky…tak podepíšeme tam ve středu…
my pak stejně musíme podepsat souhlas s převozem embryí a ten musíme mít ověřený
@Mončina Ahoj, jak se vede, co bříško a těhotenský záležitosti (nevolnosti, chutě a tak).
Díky, držím ho zuby nehty. Já si řekla, že jaro je naše
A bříško hladím ![]()
Rosteme jako z vody. Už je mi líp. První tři měsíce byli fakt krušné. Ob den zvracení od rána i večer a do toho neskutečné bolesti hlavy! To jsem opravdu trpěla. Ale my ženský jsem silné a zvládá me to! ![]()
Včéra ještě ranní a noční zvracení, ale už tři dny tak nějak funguju normálně. Jen mi trvá déle než vylezu z postele. Kdy snídani mám připravenou už večer u postele a ráno snídám v leže a pak ještě chvilku trávim a až pak můžu vstát. ![]()
Jak už jsem psala, rosteme jako z vody a měříme už skoro 7 cm. Čtvrteční screening v Gennetu byl krásnej zážitek! Miminko zívalo a cucalo si prstík. Malej neposeda, pan doktor měl co dělat aby ho vyfotil a změřil vše potřebné. V květnu nás čeká genentická konzultace, ale zatim podle výsledků ze čtvrtka je vše v pořádku! ![]()
Krásná fotečka, teda to to letí. Z embryjka už je pěkný kus chlapáka nebo slečny
. To je dobře, že nevolnosti pomaličku ustupují. Tak když jsi doma, tak to jde, horší by bylo, kdybys chodila do práce a přitom měla tyhle nevolnosti. To by bylo horší. Já, pokud to půjde, tak do práce chodit budu. Jsem v kanclu, takže nic fyzicky náročného. Samozřejmě, pokud by mě doktoři viděli radši doma, tak doma zůstanu. Tak držím palce ať genetické vyšetření dopadne dobře, ale když se ted vše jeví v pořádku, tak se není čeho obávat. A už se zakulacuješ?
Já za poslední týdny trošku přibrala, díky všem těm hormonům, takže přestože v práci o mých návštěvách v caru ví minimum lidí, asi si myslí, že jsem na začátku těhu, že trošku kynu
Kéž by měli správné myšlení a brzo jsem jim to mohla odkývat.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.