Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ale je zvláštní, že při 1. i 2. ivf, když jsem brala utroš, tak mě vždycky k tomu bolely bradavky a teď beru utroš už týden a nic. Jen ten estrofem se mnou maličko mává (hlava, nevolnost, závratě).
@lillan
Já brala Medrol už od loňského května, takže jsem přibrala hodně moc! Ale teď to neřešim. HOrší to bude pak shodit!
S těma nevolnostma bych ani náhodou do práce chodit nemohla! To bych opravdu nedala. Takže je fajn, že jsem doma.
Mě bradavky taky začali bolet jako první ale až po delší době. Tak to budeš mít taky tak ![]()
Mastim na hospůdku, dnes tam máme fotbal tak bude trošinku záhul. Papa a opatruj se!
Ahojky, tak také přispěji
. My jsme nyní po výsledcích genetiky, spermiogramu a HP. Vše naštěstí v pořádku, až jsem se divila, ptž když jsme dělali SPM poprvé, tak dopadl katastrofálně a nyní jsme v normálu. Dle HP mi vaječníky fungují, ale když jsem byla včera na gyndě, tak mi prý pravděpodobně chybí estrogeny, ptž mám velmi nízkou sliznici
, dal mi vyvolávačku, ptž mám MS velmi nepravidelnou, vlastně je u mě vždy malý zázrak, že ji dostanu. Tak ted čekám, jestli dorazí a pak se také objednám na HLS
pro Petru Z: prosím Tě jak dlouho trvalo objednání? Měla by se podstoupit 5-11 den cyklu, je to tak, že. Kdy si se objednávala?
@lamara Ahoj.....
byla jsem na 1.konzultaci a hn ed mi HLS doporučila–takže vlastně hned po MS…před koncem cyklu jsem si oběhla předoperační a 1.den cyklu volala a objednala se…
Jo žádanku na to předoperačn mi dr.dala hned na té první konzultaci
Ahoj děvčata, tak mám dneska neuvěřitelnou zprávu před čtrnácti dni mě zaváděli posledního mrazáčka a dnes jsem byla na krvi a jsem těhotná ![]()
Je to neuvěřitelné protože jsem s tím už vůbec nepočítala. Dělala jsem si v pátek těhotenský test a ten byl negativní a dneska taková zpráva. Ještě jsme měli teď dva dny cela rodina neuvěřitelnou střevní chřipku a bolelo mě břicho že to mám dostat. Už jsem si začala hledat novou práci a doma jsme se smířili s tím že budeme mít jen jednoho chlapečka. Zázraky se dějí. ![]()
@denisas ahoj to je krasa a moc gratuluji. aspoň se mužů uklidnit když budu testovat a náhodou to bude negativní ze není nic ztraceno. určité to musel byt neuvěřitelný sok. Moc grataluji
@denisas tak to je nádhera moc gratuluju. ![]()
Já jsem dneska po té laparce ale vůbec mi není dobře. Břicho bolí dost to jsem ani nečekala. Tak snad to bude jen dneska
@lillan byl to obrovský šok. Testovala jsem tím testem co dávají v Gennetu a opravdu byl negativní takže fakt čekat až na krev. Stejně tomu budu věřit až asi před porodem.
@Petra Z ta laparka byla opravdu ze všeho nejbolestivěší tak tři dny mě bolelo břicho tak hlavně ať jsou dobré výsledky.
@denisas to je opravdu super zpráva----zpráva dne ![]()
No dr. zatím říkala, že nic nenašli…jen k jednomu vaječníku se nedostala kvuli drilingu…že tam rušila nějaký srůsty
@denisas Já se chystám testovat asi v neděli to budu 9 den po ket a zaváděli mi 5ti denní embryo. Uvidíme. Zatím vůbec nic nepociťuju, tentokrát ani prsa nic. Jen mi sem tam šoufl, ale to je tím estrofenem.
A jak starý embryjko ti zaváděli?
@Petra Z Tak snad bolest brzo pomine, je to zásah do těla, tak to asi pár dní potrvá, než to bude úplně OK, hlavní je, že nenašli žádný problém, který by ti bránil s početím. Takže jaký bude další postup?
@lillan no za 14 dní na kontrolu…tam se dohodneme…
ještě posílali kousek tkáně na rozbor a uvidíme
ale prý nic nebrání přivézt z prahy embrya a jít do akce
@lillan já jsem testovala desátý den. Neměla jsem vůbec žádné příznaky prsa mě nebolely jen břicho přesně tak jako když to mám dostat. Jinak absolutně nic. Měla jsem 3× IVF a ani jedno se nezdařilo a teď jsem měla 1× KET to byl mrazáček z 1. IVF úplně jediný poslední. Už vůbec nevím jak byl starý asi 4 dny a teď ho jeden den před KET rozmrazili. Moc na tebe budu myslet ať se podaří a na test nekoukej nebo si kup nějaký citlivější.
@Petra Z je super že máš zamraženou zásobičku to já měla jen jednoho. Určitě se podaří a je fajn že jsi vpořádku to já už měla vejcovody hodně neprůchodný a jeden byl špatně funkční. Držím palečky.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.