Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak já krvácela asi 2 dny…pak do konce víkendu tak nějak špinila a už je to dobrý
Neschopenku jsem neměla…ale ěla jsem 2 dny dovolenou
Tak děvčátka, byla jsem u obvodáka a mám anginu, tak budu 5 dní brát antibiotika. Do Gennetu jsem radši volala, jestli je můžu užívat a prý můžu. Tak nejsem na neschopence, ale čerpám dovolenou
. V práci o ničem nevědí, že chodím do Gennetu atd. a ni jim to říkat nechci, tak to bohužel zatím řeším takhle ![]()
Jinak včera jsem nešpinila a dneska, jak jsem to „rozchodila“, tak trošku takové spíš „růžové“ špinění, omlouvám se za podrobnosti ![]()
@Petra Z cítím se docela dobře, teplotu nemám, jen cítím ty uzliny, tak doufám, že už jsem si tu smůlu vybrala ![]()
a jak pokračujete vy? Ted Tě asi bude čekat kontrola po výkonu, že? Tak at vše dobře dopadne ![]()
@lamara jojo kontrola a převoz embryí z Prahy…ale toto si CARY mezi sebou zařídí–my to jen podepsali
@Petra Z tak důležité je, že máte „z čeho brát“, hlavně věřit, že toto CAR vám pomůže bude vytoužené miminko ![]()
@lamara no už moc nemáme…ale na jeden KET to vyjde
a když ne, tak pak celé znova
Take preji, aby to vsem vyslo vse v poradku a podarilo se to
jinak koukam, ze si to lamar pekne vse vybiras.tak aspon, ze vis, ze je to angina a muzes byt v klidu.ja take dnes volala do gennetu ohledne te kontroly, jelikoz mi to vychazi na menstruaci.tak to pry nevadi
a v kolik hodin tam toho 23.5 jsi objednana na kontrolu? se tam mozna potkame ![]()
Měla bych tam být na 15:00 hod, nejdřív jsem se sestřičkou smlouvala, protože mi řekla, že to je středa a to já nemůžu, ale nakonec to byl čtvrtek. V kolik, jdeš Ty?
No ja tam mam byt ve 14:00 tak to se asi mineme
pocitam, ze tak v pul 3 budeme hotovy pokud nebude nejaky zpozdeni. bohuzel nemame auto, tak jezdime autobusem a ten nam pak jede v 15:15,tak snad ho stihneme
a odkud jezdis ty? my z ceke lipy. a co angina, uz zabraly antibiotika?
Jsme z Jablonce. Nešla jsi náhodou se mnou po schodech na ten výkon?? Angina je už lepší, už mě to nebolí, antibiotika zabírají, ale dobrat je musím ![]()
No jasne, tak to jsem byla ja co jsme sly spolecne po schodech
neboj, kdyz me propoustely, tak mi sestricka rekla, ze nam odemkne vytah, tak jsem opet s usmevem odmitla a vydala se po schodech domu
tak to jsem rada, ze jsme se poznaly ![]()
@helennn píše:
No ja tam mam byt ve 14:00 tak to se asi minemepocitam, ze tak v pul 3 budeme hotovy pokud nebude nejaky zpozdeni. bohuzel nemame auto, tak jezdime autobusem a ten nam pak jede v 15:15,tak snad ho stihneme
a odkud jezdis ty? my z ceke lipy. a co angina, uz zabraly antibiotika?
Jéé já jsem také z České Lípy.
Ten autobus ti teda nezávidim. Kde přesně v Lípě bydlíš? Já na špičáku.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj lamarko, tak jak ti je dnes? ja jsem take porad unavena, ale to bude asi i tim pocasim
a jak to mas s krvacenim? ja vcera nekrvacela vubec a dnes jsem zase zacala
a jsi na neschopence?