GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
helennn
2.5.13 05:56

Ahoj lamarko, tak jak ti je dnes? ja jsem take porad unavena, ale to bude asi i tim pocasim ;) a jak to mas s krvacenim? ja vcera nekrvacela vubec a dnes jsem zase zacala :roll: a jsi na neschopence?

• Citovat
  • Upravit
65389
2.5.13 08:34

Tak já krvácela asi 2 dny…pak do konce víkendu tak nějak špinila a už je to dobrý
Neschopenku jsem neměla…ale ěla jsem 2 dny dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
2.5.13 09:53

Tak děvčátka, byla jsem u obvodáka a mám anginu, tak budu 5 dní brát antibiotika. Do Gennetu jsem radši volala, jestli je můžu užívat a prý můžu. Tak nejsem na neschopence, ale čerpám dovolenou :zed:. V práci o ničem nevědí, že chodím do Gennetu atd. a ni jim to říkat nechci, tak to bohužel zatím řeším takhle :evil:
Jinak včera jsem nešpinila a dneska, jak jsem to „rozchodila“, tak trošku takové spíš „růžové“ špinění, omlouvám se za podrobnosti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
2.5.13 10:13

@lamara jeee angina…
tak se vylež a at je brzy dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
2.5.13 10:27

@Petra Z cítím se docela dobře, teplotu nemám, jen cítím ty uzliny, tak doufám, že už jsem si tu smůlu vybrala :zed:
a jak pokračujete vy? Ted Tě asi bude čekat kontrola po výkonu, že? Tak at vše dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
2.5.13 10:33

@lamara jojo kontrola a převoz embryí z Prahy…ale toto si CARY mezi sebou zařídí–my to jen podepsali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
2.5.13 10:39

@Petra Z tak důležité je, že máte „z čeho brát“, hlavně věřit, že toto CAR vám pomůže bude vytoužené miminko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
2.5.13 10:42

@lamara no už moc nemáme…ale na jeden KET to vyjde
a když ne, tak pak celé znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
2.5.13 16:24

Take preji, aby to vsem vyslo vse v poradku a podarilo se to :) jinak koukam, ze si to lamar pekne vse vybiras.tak aspon, ze vis, ze je to angina a muzes byt v klidu.ja take dnes volala do gennetu ohledne te kontroly, jelikoz mi to vychazi na menstruaci.tak to pry nevadi :) a v kolik hodin tam toho 23.5 jsi objednana na kontrolu? se tam mozna potkame ;)

• Citovat
  • Upravit
201
3.5.13 09:24

Měla bych tam být na 15:00 hod, nejdřív jsem se sestřičkou smlouvala, protože mi řekla, že to je středa a to já nemůžu, ale nakonec to byl čtvrtek. V kolik, jdeš Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
3.5.13 10:29

No ja tam mam byt ve 14:00 tak to se asi mineme :( pocitam, ze tak v pul 3 budeme hotovy pokud nebude nejaky zpozdeni. bohuzel nemame auto, tak jezdime autobusem a ten nam pak jede v 15:15,tak snad ho stihneme :) a odkud jezdis ty? my z ceke lipy. a co angina, uz zabraly antibiotika?

• Citovat
  • Upravit
201
3.5.13 10:34

Jsme z Jablonce. Nešla jsi náhodou se mnou po schodech na ten výkon?? Angina je už lepší, už mě to nebolí, antibiotika zabírají, ale dobrat je musím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
3.5.13 10:43

No jasne, tak to jsem byla ja co jsme sly spolecne po schodech :mrgreen: neboj, kdyz me propoustely, tak mi sestricka rekla, ze nam odemkne vytah, tak jsem opet s usmevem odmitla a vydala se po schodech domu :D tak to jsem rada, ze jsme se poznaly :mavam:

• Citovat
  • Upravit
658
3.5.13 10:44
@helennn píše:
No ja tam mam byt ve 14:00 tak to se asi mineme :( pocitam, ze tak v pul 3 budeme hotovy pokud nebude nejaky zpozdeni. bohuzel nemame auto, tak jezdime autobusem a ten nam pak jede v 15:15,tak snad ho stihneme :) a odkud jezdis ty? my z ceke lipy. a co angina, uz zabraly antibiotika?

Jéé já jsem také z České Lípy. :mrgreen: Ten autobus ti teda nezávidim. Kde přesně v Lípě bydlíš? Já na špičáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.5.13 10:44
:mavam: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.