Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petra Z Spíš je na sále ten doktor, který má zrovna směnu. V čekárně mají na nástěnce rozpis, kdo v jaký den a čas je na sále ![]()
Jinak, na tom sále je mi taky vždycky zima, takže vím o čem mluvíte ![]()
@Petra Z helenn děkuju vám za info, bude se hodit, hlavně ty ponožky, jak říká helenn mám také neustále zmrzlé nohy
. A když jsi přišla do Gennetu, tak opět asi na recepci a tam už jsi dostala info co a jak?? Jsem hrozný zmatkář
. A mohu se ještě zeptat na ten čípek co nám daly?? Těch informací bylo hodně..zavedu ho tedy na noc, můžu se pak ráno yvsprchovat nebo naopak nesmím? Jak říkám, zmatkař ![]()
@lillan aha to jsem nevedla to víš jsem tam začátečník ![]()
@lamara. Já se ráno sprchovala. a jo príjdeš na recepci nahlásíš se jo a zaplatíš 130 kč jako poplatek za pokoj
. Pak vás sestra náloží do výtahu
a vyveze a tam už si vás zase vezme jiná sestra dá tí pokojík a je to ![]()
@Petra Z no už aby to bylo za mnou..bojim se toho výsledku…ale na druhou stranu třeba zjistí příčinu a něco se hne ![]()
@Petra Z v pohodě. Jéé já jsem měla za to, že už tam nějaký ten pátek taky chodíš
už mi to vše splívá. A už je lépe po zákroku?
no tak jak vidim, aspon tam nebudu zm atkovat sama.take se radeji 10× zeptam, abych na nic nezapomnela
jj, ten cipek si mame zavest vecer pred zakrokem.taky si sebou nezapomenout ty papiry co nam daly a predoperacni vysetreni. a jeste jsem se chtela optat. manzel ten den jde na spermiogram, to bude take hned vedet, jak mu to dopadlo? a dekuji i za info o poplatku za pokoj, dalsi vec ktera by me ani nenapadla ![]()
@helennn píše:no tak jak vidim, aspon tam nebudu zm atkovat sama.take se radeji 10× zeptam, abych na nic nezapomnela
jj, ten cipek si mame zavest vecer pred zakrokem.taky si sebou nezapomenout ty papiry co nam daly a predoperacni vysetreni. a jeste jsem se chtela optat. manzel ten den jde na spermiogram, to bude take hned vedet, jak mu to dopadlo? a dekuji i za info o poplatku za pokoj, dalsi vec ktera by me ani nenapadla
Já jsem na tom byla loni v květnu. Manžel tam byl celou dobu se mnou, jen na chvíli si odskočil kvůli spermiogramu a ještě než jsme odjeli, tak měl výsledky. Takže ano, měli by ti to říct ještě ten den. ![]()
Opravdu se nemusíte ničeho bát. V Gennetu jsou moc milé a příjemné sestřičky, taky moc příjemný anesteziolog. Vše vysvětlí, popíše, můžete se zeptat, když vám nebude něco jasné. Tak přeju hodně štěstí.
Ahoj děvčata tak já se na sále při laparce klepala jak osika až mě všichni uklidňovali ať se nebojím že to nic není, ale já se nebála mě byla hrozná zima
Příště jsem si už i na pokoj brala teplý župánek ale teď budou podkrovní pokoje pěkně vyhřáté od sluníčka tak zima určitě nebude. Přeju hodně štěstí ať je všechno vpořádku
@denisas teda taky jsem se klepala zimou…
a sestřička mi přitopila na pokoji ![]()
Ahoj děvčátka, co bude následovat po té HLS? Myslím tím, jaký je další postup? Dozvím se to tedy asi v úterý, ale kdybyste trošku přiblížily ![]()
Hned po ti dr. Řekne co a jak z toho co viděla udělala a jak to vypadá. a objednají si tě za 14 dní na kontrolu.
@denisas
Tak to je krásná zprávička!! Vidíš, naděje umírá poslední a věřit se musí za každou cenu!! Fakt mám radost i s tebou ![]()
Velká gratulace a moc moc se opatruj a hlaď bříško ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.