GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1460
13.3.11 10:01

Holky, strašně moc vám děkuju za reakce a podrobné info. Opravdu jsem slyšela ty fámy, že pojišťovna pomáhá jen úplně bezdětným párům, tak to jste mě potěšily, že se na mě nevyprdnou.

K mé gynekoložce… ona je taková, že si všechno vysvětluje přírodou a důvod neexistuje. Tak asi tak. Třeba po revizi mě ani neposlala na utz, jestli dorostla sliznice dobře. Ale asi jo, to bych měla slabou MS. Hned zítra jí budu volat a zkusím se jí zeptat, jestli mi vyjde vstříc s různými vyšetřeními. Ale tak nějak věřím Gennetu nebo Pronatalu víc než mojí doktorce, která má na každou pacientku 5 minut a nazdar bazar. Změnit jí nemůžu, protože tady je u každýho gynekologa hrozně narváno.

Ještě se chci zeptat, kolik stojí hysteroskopie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
13.3.11 10:06

Ahojky Leni,
jestli se ti daří otěhotnět, ale mimčo se neudrží, zkusila bych si u svojí gynekoložky vydupat imunologii. Je možné,že máš protilátky proti a proto tvoje tělo vnímá mimčo jako něco cizího co nechce. V případě, že u ní nepochodíš, změnit gynekologa, případně car…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.3.11 10:10

Za hystero neplatíš nic.Jinak je to dělané v narkoze.Myslim,že ráno to udělají a pak se jde snad ten den domu ne?co holky???????

Já to měla komplet laparoskopie+hysteroskopie a byla sem teda v praze na tom -nastupovala sem v pondělí a ve čtvrtek ráno jsem šla domu.
Leníku já za gyndošem dojíždím 100 km..a jsem spokojená.
Akorát si taky dával na čas s tím ,aby mě poslal do car,a to jsem u něj žadonila pěkně dlouho.
Furt jsem slýchala,že když je jedno dítě -i když po 2 letech snažení,že to půjde určo zas.Jen at vyčkám,a že sem mladá.
Po pár spermiogramech si uvědomil ,že není na co čekat a bylo rozhodnuto.

Momentálně si na něj nemůžu stěžovat ,jako mudr byl vždy suprovej,pokecal,poradil-skoro až rodinný přístup.

Tady na okrese na českolipsku vím,že přibíraj.Nevím,ale odkud jsi.. :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.03.11 v 10:15

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
13.3.11 10:11

Yweto :palec:

Jak pak se máš? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4190
13.3.11 10:53

Ahoj holky,
Kamčo pracovně (konec března je v práci vždycky peklo - daně), ale nestěžuju si…aspoň nemám moc čas se pozorovat jak se zvětšuju :lol: nevolnosti už taky ustoupili a únava vlastně taky.
Jsem vždycky ráda,když vás stihnu dočíst, co a kde je nového ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
13.3.11 10:53

Stellart

Vypadá to, že vyzkouším kliniku Stellart, doporučila mi jí kamarádka. Ona byla v Pronatalu a Stellart založil jeden skvělej doktor odtamtud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31600
13.3.11 11:33

mě chvíli nešel internet a teď smažím květák o obědu.

Kamčo - prostor je bývalý vojenský prostor Ralsko. Je to krásné místo na vejlet, děvín, Stohánek a podobně.Vedou tudy i ciklotrasy,ale ty mi nevyužíváme, mi raději pěšky

Holky jdu vařit pak dočtu ať se mi nepřipílí oběd :-D

leni - tenhle car ještě neznám :-P ,ale hlavně si pročti zda mají smlouvu s pojiš´tovnou kterou míš i kdyby to měla být obvyklá vzp. některé cary,které jsou nově založené smlouvu ještě nemají a ač jsou tam skvělí doktoři nebo embryologové,tak musíš platit všechno sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.3.11 11:36

Korin ty jo,že by tady v okolí byly takový věci jo?
však to ralsko odsud není nějak daleko. :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
1771
13.3.11 11:39

ahojky holky taky jsem onom slysela otom caru ale nevim kde tam je nekde v teplicích paaa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31600
13.3.11 11:39

Leni - no ona pravdu má, příroda je příroda,ale od toho dnes existuje věda,která tu přírodu může trochu obejít. Důležité je se nenervovat,což je super info,vím,sama sem zralá pro chocholouška :-P .
S tou imunologií má yweta pravdu, zkus si jí vydupat.Ale asu bych šla rovnou do car. ten novej jak jsi ho jmenovala,tu bude asi chvilku tak určitě nebudeš mít problém s přijetím i bez doporučení :wink:
Hysteroskopie se neplatí a ještě ten den jdeš dom.Nc to není a dělá se to v krátkodobé narkoze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31600
13.3.11 11:41

Kamča - není, koukni do mapy. ralsko je krásné ,ikdyby jste měli jít jen na hrad Ralsko, to je také krásný výlet a je tam krásný výhled. Taky stojí za to Varhany,to je od vás blíž, U Kamenického Šenova,natáčela se tam pohádka Pyšná princezna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.3.11 11:48

Jako korin se budeš smát,ale já normálně turistickou mapu nemám.. :mrgreen: :mrgreen:
pouze automapy těch tady je :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31600
13.3.11 11:49

Tak Kamenický Šenov na automapě máš,je to hned u něj. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31600
13.3.11 11:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31600
13.3.11 11:57

ještě jsem našlala toto album.
je tam plno krásnej fotografií a převáženě se to táká našeho ale i vašeho okolí.Tak pro inspiraci :wink:
 http://www.sarka-david.net/foto-index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.