Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jen to zkus,prej to taky pomáhá. Kdybych byla těhu asi bych chodila. Tahle paní ke které jdu taky má těhu cvičení,tak mi to třeba naváže. H
Tak já dneska balím. Když už jedem do lbc tak to využijem i jinak.
tak buď večer a nebo zejtra. pá ![]()
Ahojky, čtu,že se bavíte o laparoskopii,já na ni taky byla a nic,byla jsem úplně čistá a moje sestřenka na ni také byla a nic, vyšlo nám to oběma až z IVF.. Ale každé tělo je jiné.Je zvláštní,že Vám to Váš gynekolog nedoporučil,protože já jsem jela do Gennetu až po laparoskopii. Mějte se tu krásně ![]()
Tak jsem dneska skočila za mojí gynekoložkou a hned mě prohlídla, i když mám MS. Prý neví, jestli jsem těhotná teď byla nebo ne, takže zítra ráno hned na krev na hcg do nemocnice a během dvou hodin mi to tam řeknou. Pokud bude hcg pozitivní, tak mám jít hned v nemocnici na utz a na revizi (moje druhá
). Pokud bude hcg rovná nula, takže negativní, tak jsem těhotná nebyla, mám běžnou MS a v pátek si k ní mám přijít pro žádanku na kontrolní utz.
A dr. mi řekla, že je pro mě CAR zbytečnej, že otěhotním. Můj problém je prý to, že to neudržím a to mi tam prý nepomůžou ![]()
korinkovna - kamamarádka má zkušenost přímo s tím doktorem, který to založil, ale tehdy ještě byl v Pronatalu. A spletla jsem se, ten Stellart je taky v Teplicích.
dagmariana - já jsem taky z Děčína
Lenik1983 píše:
Tak jsem dneska skočila za mojí gynekoložkou a hned mě prohlídla, i když mám MS. Prý neví, jestli jsem těhotná teď byla nebo ne, takže zítra ráno hned na krev na hcg do nemocnice a během dvou hodin mi to tam řeknou. Pokud bude hcg pozitivní, tak mám jít hned v nemocnici na utz a na revizi (moje druhá). Pokud bude hcg rovná nula, takže negativní, tak jsem těhotná nebyla, mám běžnou MS a v pátek si k ní mám přijít pro žádanku na kontrolní utz.A dr. mi řekla, že je pro mě CAR zbytečnej, že otěhotním. Můj problém je prý to, že to neudržím a to mi tam prý nepomůžou
Nech si udělat genetiku a imunologii.......tam je možné zjistit příčiny toho,proč to neudržíš .Hodně štěstí ![]()
Lenik1983 píše:
A tahle vyšetření mi udělají kde? Taky v CARu?
Genetiku určitě,imuno myslim ne,ne v Liberci.....určitě to některá z holek ví,mě ho nedělali,jen genetiku ![]()
Ahoj holky,¨
celej den jsem se sem nějak nedostala, uklízela jsem a tak. Tak hCG 0, tak jsem vysadila utroš a už mě začíná slušně bolet břicho, jako na ms. Takže 1.4. gennet…třeba se nám zadaří ty vytoužený dvojčátka ![]()
IMUNOLOGII Liberec nedělá.Posílají do prahy.
Vloni tomu tak bylo.Pokud od 2011 nemají změny,ale myslím že ne.
Já bych asi stejně volila ten teplický Stellart. Tak bych se tam předem domluvila. Ale zjišťuju, že mýmu chlapovi se do toho moc nechce. Prý to klidně bude absolvovat, ale nebude tam o ničem mluvit. Tak jsem z toho taková všelijaká… nevím, co si o tom myslet.
Holky sme doma.Doktor Petr ordinuje už v té ordinaci po Bydžovské,ale to je celkem jedno.
Sám od sebe nám doporučil imunologii,do Prahy do Karlína do Ummunie a nebo mi ještě dala sestřička kontakt do Podolí. Doktor doporučil spíš ten Karlín.Jinak sám za sebe řekl,že by rád kdybych ještě jednou šla na hysteroskopii. O laparce sem se zmínila…dlouze se na mě zadíval a zeptal se mě proč bych jí chtěla podstoupit zrovna já
.Řekl mi narovinu,že kdyby měl důvod tak mi ji udělá,ale nemá ho. No tak si vyber.
Každopádně nás do ničeho nenutil,zdůraznil,že všechno je dobrovolné.
Každopádně z jeho hlediska u nás vidí ten špatnej mužskej faktor,ale byla jsem hrozně moc ráda,že řekl,že to neznamená,že nemůžeme otěhotnět přirozeně.Mimojiné manželovi se na ivf prej docela zlepšil spermiogram.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.