Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
leníku , neděláš žádnou chybu. Vyšetřej vás a než do něčeho případně půjdete,tak to chvíli potrvá ![]()
Holky moooooccc děkuji
![]()
Ted už zbývá jen čekat, už aby nám to všem vyšlo ![]()
Lenik- ahojda, nechte si tam udělat alespon odběry- genetiku, popř. imuno atd. Do IVF musite jit spolu. To stejne jeste chvilku potrva, tak uvidite, jake budete mit vysledky, atd, přeji hodně štěstíčka
.
Chodím ještě na jednu diskusi a tam mi zas holky píšou, že by tam nešly, protože s otěhotněním problém nemám, spíš s udržením a na to tam zaměřeni nejsou. Jenže za prvé se snažíme rok a půl a v polovině snažení bylo těhotenství s potratem a navíc moje gynekoložka mi ani nechce napsat utrogestan nebo něco na to udržení…
Leníku já jsem to psala už předtím též–mám stejný názor,a je zbytečné tam chodit,to bych nejprve změnila gyndoše za nějakého pořádného a dožadovala se vyšetření.
leni - ale zas na druhou stranu si já osobně myslím,že by začali řešit třeba tu příčinu a určitě tě kvalitněji vyšetřej
Val tak gratuluji a trošku závidím,ale v dobrém..Taky bych si přála jednou ---holčinku. ![]()
Korin ale nechodí se do car ,kvůli tomu že pár nemůže počít dětátko?
Já ti nevím no..
Asi bych změnila prostě mudra a chtěla různá vyšetření,na imuno jí klidně gyndař prej poslat může,akorát ta genetika,to nevím.. ![]()
Samozřejmě je to každého věc ,jakou cestu si zvolí. ![]()
A já jdu večeřet.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.