Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Val - ten by ti řekl jaká jsi krásná maminka ![]()
krásné věcičky. Já chci už takýýýý vybírat
Val, moc gratuluji k holčičce
Můj přítel chtěl taky holčičky,ale co,jsme rádi i za ty naše malé lumpíky
Čtu a koukám,jak blázen co píšeš o Johanové, u mě byla na ultrazvuku suprová,lepší než Bydžovská,vše mi nějak lépě vysvětlila.Ale co jsem teď byla naposledy na ultrazvuku tak jsem tam měla nějakou Smetanovou a ta byla divná.Ani nám nepodala ruku,seděla zády k nám když jsme tam přicházeli,ani se nepředstavila a neměla mojí kartu,tak ani nevěděla,že mám dvojčátka z IVF,to mě docela zamrzelo.Ultrazvuk provedla sice na 100%,ale povídala si jen sama pro sebe,vůbec jsem jí neslyšela.Bydžovská říkala,že mě bude chtít vídat až do porodu a tady už nemám jezdit.Řekli mi to až sestřičky,protože mi tam dávali papíry,tak jsem byla zase zklamaná
Jsem ráda,že se to povedlo a nemusím tam už jezdit,tak jsem byla z gennetu nadšená a teď pravý opak. Jinak ostatním snažilkám držím palečky a ať jsou tam na Vás hodný.
Jo jo… třeba měla včera dr. špatnou náladu, ale teda byla hnusná od začátku…ještě, že už tam nemusím… Jo jo Jitul, mně zase Bydžovská říkala, že jí mám podávat hlášení do mailíku a taky to padlo…já jsem ráda, že už tam nemusím… jestli teda nebudeme chtít druhé. ![]()
Jitul - ahoj
mě furt všichni říkaj že budu mít jednou kluka a taky ho mám předpovězeného
. Ale kdybych si mohla vybrat tak holčičku.
Jinak kdyby se zadařilo po ivf,tak nevím zda bych tohle celé martýrium chtěla absolvovat znova. Asu budu ráda za to jedno a buď se podaří druhé přirozeně nebo budem mít prostě rozmazleného jedináčka
No s ohledem na můj věk bych asi taky měla mít jedno, ale furt si říkám, že do 40-ti času dost… ![]()
Zdravím holky,
Val- taková nehoráznost
to bych té doktorce neco rekla
Hlavně bud v pohode
uz tam nemusis ![]()
Korin- jé, mnam buchty ![]()
Val - já ani nevím zda mám jít na tu hystero,když hned nechci na ivf ![]()
to nevadí, ale můžeš tam mít polypy jako já a nemusí se ti dařit, jen ať tě vyčištěj pěkně…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.