GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
15.3.11 18:43

Jo jo Kamčo, děkuju… já bych zase pro manžu brala kluka,ale pro sebe samozřejmě holčičku, to je jasný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31599
15.3.11 18:49

já bych taky ráda holčičku :dance: .

sem koukala na prostřeno zas po dlouhé době,to vám byla baba ranařka :mrgreen: ,ale mě byla moc sympatická :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31599
15.3.11 18:51

kamča - no já bych řekla,že v caru nás mnem líp vyšetřej než kterejkoliv jinej gynekolog,já sem se teda s takovým uvědomělím ještě nesetkala. Ovšem to nic neznamená. Já pravdidelně na gyndu začla chodit až ve třiceti :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883

Hele ale bordel tam teda měla pořádnej co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie

Val ,Vilda si kluka též moc přál.. :-P

• Citovat
  • Upravit
15883
15.3.11 18:53

Když mě dneska mrzelo i na manželovi, že místo toho se radovat, že mám v břiše zdravou holčičku, tak chce furt kluka..no výborný…

Jinak mě dneska docela urazila Kamčo Johannová, jako ona nemá asi v lásce maminy s nadváhou nebo obezitou.. jako byla dost hrozná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
15.3.11 18:54

Prostřeno sem neviděla…

Korin já to myslela tak,že obvykle se do car chodí když nemůžeš počít..
Mě osobko ,co vim od mudra,kdyby jako nebyl todle problém,tak by mě do car ani neposlal.Ale napsal by mi imuno a tu genetiku zajistit.

Jinak jak sem psala je to každého volba.Pro mě je to pořád dost o penězích,a kdybych uměla "zabřeznout " :mrgreen: ,tak bych se do car jen tak necpala.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
15.3.11 18:57

Val mě dělala teda OPU..ale to byl fofr ,dobrý den ,já sem ta a ta..a fr na sál vid.Ale co bylo ,když jsem usnula,tak to nevím,a ani bych se nedivila,kdyby remcala.

Známá co chodí na jinou diskuzi,na ní nadávala fest-měla kecy jako na ní kvůli váze.A to dokonce i před manželem.

Copak řekla tobě?
Ji řekla,že přes to tučný břicho skoro nic nevidí. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
15.3.11 18:59

Proto jsem byla z jedný strany ráda,že sem kápla na Bydžu..protože ta mi nikdy nic neřekla.
A mudr Petr ten to bere s humorem–na ty vaše kilečka dáme vyšší dávečku.. :mrgreen: takže jako pohoda.

Každopáídně ti povim,mě by to bylo fest nepříjemný.

• Citovat
  • Upravit
15883
15.3.11 19:13

Jo taky mi řekla, no nevím, přes to vaše tlustý břicho asi nic neuvidím.. no a pak neviděla.. prej tlustý břicho ona jako nepozná těhotenský a silnější? no to jsem byla hotová… co si to jako dovoluje…

na sále byla normální až bych řekla příjemná, ale dneska to byl dost vrchol… to Bydžovská byla profesionál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883

Jo taky mi řekla, no nevím, přes to vaše tlustý břicho asi nic neuvidím.. no a pak neviděla.. prej tlustý břicho ona jako nepozná těhotenský a silnější? no to jsem byla hotová… co si to jako dovoluje…

na sále byla normální až bych řekla příjemná, ale dneska to byl dost vrchol… to Bydžovská byla profesionál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883

jůůů a nervama jsem to poslala 2× :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
15.3.11 19:30

Ty Val já bych jí teda asi usadila,a snad bych i odešla,nebo bych jí jako řekla co si dovoluje.
Já sem na todle alergická.
:zed:

• Citovat
  • Upravit
15883
15.3.11 20:12

Taky přemýšlím, jestli nenapsat nějakej email nebo dopis tomu Stejskalovi, myslím si, že to není moc profesionální…a i ze silnějších lidí mají peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31599
15.3.11 20:19

taky si myslím,že Bydžovská v tomhle byla profesionál.takovej studenej psí čumák,ale ani necekla.
Petr si z toho dělá prču, však se přece říká že gyndaři jsou lepší než gyndoktorky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.