Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
kamčo no nevím, řekl mi,že kdyby měl důvod mě tu laparku udělat tak mi jí udělá ![]()
tak já mu docela důvěřuju,za prvé minimálně to vypadá,že se ti věnuje individuálně,něco o tom ví,nemám dojem,že by něco zanedbal,tak přece nebudu stát za ním a říkat co má dělat ![]()
No mě jí mudr doporučil..jako gyndoš–preventivně.Aby to tam prozkoumali..
A už jdu
Tak už se nebojím…
Zvládli to jiný, zvládnu to taky…
. Jen chudák přítel, ten si se mnou užije… ![]()
Andrea123 píše:
Tak už se nebojím…![]()
Zvládli to jiný, zvládnu to taky…
![]()
. Jen chudák přítel, ten si se mnou užije…
Korin - to je fajn, že to není jen u nás…
.
Jak mě v tý práci dneska nebaví… Vůbec, vůbec, vůbec… já už chci mateřskou… ![]()
Ahojda holky.....včera jsme byli s manžele na hokeji
Ti si to pěkně podělali ![]()
Korin jj ,,sim tě sem se zasekla.
Tak už je na ní postaveno,udělam ještě jíšku.
Hlavní už je hotové-ze včera.
jsem ráda.
Dnes bych to nedala.Nějak mě bolí hlava. ![]()
Také jsme chtěli jít na hokej… Ještě, že jsme nešli. Už takhle u nás bylo haló a kdyby to bylo naživo, tak by to bylo ještě milionkrát horší…
. Ale zase jsme byli na nákupu v Nise. Vůbec nic hezkého tam nemají, tak nechápu proč jsem tam utratila tak šílených peněz…
![]()
Tý jo, hokej mě vůbec nebere. včera jak jsem byla večer na tom baboslezu,tak si tam děvčátka postavily na židli noťase a některé sledovaly přímej přenos ![]()
Kamča - já plánuju až na sobotu uvařit svíčkovou. Mám v sobotu zástup za sebe v práci,přijedou naši,tak se chci pokusit se vytáhnout. Doufám,že se mi povede.vařila sem jí jen jednou.
Jinak teda počásko nic moc. Se až divim,že občas někdo chodí nakupovat. A hlava mě teda taky docela bolí ![]()
No tady je hnusně,prší slabě.
Až mám naladu zalézt do pelechu s teplým čajem-jak na podzim.
Já dělám svíčkovou-takovou falešnou,nenakládám maso,nepeču ho..nic.Vše v jednom hrnci.
Kamčo - já ji taky nepeču. Přes noc si jí naložím do vařené zeleniny s tím kořením a druhej den uvařím.
Kamčo, Korin - potřebuju nutně recept na svíčkovou bez nakládání a zbytečných obštrukcí…
A když to bude ještě v jednom hrnci… PARÁDA…
Prosím, prosím… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Já jdu loupat brambory ,za chvíly sem tu