Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
dneska nevařím, ráno sem koupila rohlíky a něco si k nim dáme ¨k večeři.V poledne se nějak odbudu,jsem stejně v práci,muž objedvá ty jejich blafy v práci a já večer budu uklízet a musím ještě na nákup. zejtra přijedou naši,tak budu vařit až zejtra tu svíčkovou
a nějakou polévku. Možná vývar,mám krůtí krky nebo pórkovou.
Tak co zítra ukuchtím,to ještě nevím..ale svíčkovou bych si dala taky. ![]()
Todle vymýšlení jídla ,to mě někdy taky štve,když dochází nápady.
Korin děláš so svoje knedliky?Já nějak –no neumim je dobře,nikdy je nemám takový jako mívala mamka.
teď už svoje dělám,ale upřímě,neseru se s nima
.
Když to stihnu a budu chtít upeču dneska makový a jablečný závin,ale jen z listového těsta.
Šikula. ![]()
Péct se u nás nebude nic..
Chtěla bych jet do sparu ,tak když tak koupíme něco sladkého -maj mít špičky konakové. ![]()
A jdu taky něco posnídat. ![]()
no já tenhle tejden manželovi moc nevařila,tak mu to chci zejtra vynahradit. A taky samozřejmě když přijede návštěva tak něco být musí ![]()
ahojky holky tak to dag delala brzo test co ja jeste porad nic ale zitra asi udelam zatim paaa ![]()
ahoj děvčata, jdu Vás pozdravit, za hodinku jedu na výlet a už tu dneska nebudu až zítra… sice je hnusně, ale já doma sama seděti nebudu, když jsou hoši venku ![]()
Ty jo ty se máš…
Tak já si to ještě 2 hoďky odsedím v práci a pak pofrčím (jenom autíčkem
) domů uklízet… Tak si to užij a hezký víkendík… ![]()
Byla jsem pozvánka ke kamarádce na grilování do Liberce
prej fakt budeme grilovat… naštěstí, to mají pod střechou a zateplený, tak se dá…
a rovnou tam přespím a pojedu domů zítra ráno.
Katooso
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.