Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Andrea - o máš pravdu.navíc není fakt co dělat takže mi ani čas vůbec neutíká ![]()
.....
A co děláš, že nemáš co dělat???
To já mám práce až nad hlavu… ![]()
Jé to může být hezká práce… No jo, po Valentýnu už dlouhá doba a do Velikonoc daleko… Ale neboj, jaro je tu, lidé začnou mít lepší náladu a kšefty se jen pohrnou.....
.
tak na velikonoce se žádné davy nekonají
, ostatně ani na toho Valentyna ne ![]()
Byla bych raději venku,ale kdo ne když je tak nádherně
Tak já se s Vámi pomalu loučím, konečně padla… Jdu dělat domů dříví… Jako předevčírem, včera a zítra…
Tak se tu mějte hezky a zítra zase naviděnou…
![]()
Kořin - já vím, dneska jsem se paní Kokrdové ptala..tak se divila od kud to vím, tak jsem jí prozradila,že od jedné snažilky z Čes.Duba ;o) tak hned věděla o kom je řeč…jsem jí říkala,jak si jí vychvaluješ, tak byla ráda ;o)
Ostatní holky zdravím ![]()
Holky ![]()
další holčina z jiné diskuse, co chodila na IVF otěhotněla přirozenou cestou… brala Femigard a Macu…tak to taky zkuste!!!!!
co tak všichni najednou? kolegině z práce je taky ted čerstvě těhotná (ta ale asi přirozenou cestou).To fakt vypadá na to jaro ![]()
Holky ahojte.Mám otázku…bolí hysteroskopie???Jdu na to prvně! ![]()
No bolí to potom, když se vzbudíš z narkozy… ale jak se vyčuráš a pak hodně piješ, tak už to pak nebolí…
já se dokonce cejtila líp než po OPU. Pro mě to nebylo zrovna nějak strašný, tak třeba budeš mít taky štěstí.
i když ted mě napadá, že možná záleží na tom, jestli ti něco „neopravují“
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.