GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9782
22.3.11 19:43

dobrý večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
23.3.11 07:40

Dobré ráno.

Linksy..doufejme,že bude lépe. :hug:

• Citovat
  • Upravit
31599
23.3.11 08:14

ahoj holky,
kdo se to včera nebo v pondělí ptal na tu hystero?? Jak ještě skoro spim,tak se omlouvám,že ztrácim přehled v příspěvcích. Mě to trochu bolelo jen po probuzení,nalili do mě ten roztok zkrz kapačku a bylo po bolesti.Bylo to jako menstruační bolesti.
Teď v dubnu na ní půjdu dokonce podruhé a nijak se nebojím ani už si neplánuju nějaké větší volno,stačí den kdy mi to udělaj a možná ještě den po aby se neřekl.

Jsem po odběrech na imuno, holky tam maj tak tlusté jehly!!!Odběry tentokrát v pohodě,asi to bylo tou silnější jehlou,že to teklo. Poslední dobou když sem chodila na nějaké odběry tak měli sestry se mnou chudinky práci.Naposled v G. to ze mě doslova ždímaly. Výsledky po velikonocích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31599
23.3.11 08:17

Katooso - ty jsi vážně střelená. Ještě nemáš výsledky druhého iui a plánuješ další a dokonce ivf :mrgreen: .
jako já sem iui taky moc nevěřila,nicméně aspoň malá šance tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31599
23.3.11 08:19

Yweta - věděla jo :mrgreen: ? Ona je moc fajn. Tak sem ráda že ví od koho jsem dostala doporučení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31599
23.3.11 08:22

teda já mám za sebou náročné dny a to sem se těšila,že budu mít dnes volno. nakonec nemám,musím potkat až na neděli. Ale v práci se moc neděje,tak si snad aspoň natáhnu nohy. :-P
Chtělo by to dnes do práce gauč a televizi nebo aspoń výkonější počítač abych si mohla pouštět filmy :mrgreen: :mrgreen:
teda holky já sem teda zvrhlá,místo toho abych byla ráda,že aspoň nějakou práci mám tak bych to dneska fakt nejraději zalomila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31599
23.3.11 08:23

no tak sem vám to tady zase zanesla příspěvkama a počkám jestli se některá ukážete. teda jako doufám,že se dočkám :-P :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
23.3.11 08:49

Mě se nic nechce..ani bejt připojená.
Je tu zatažino a tak na mě leze jakoby spaní nebo co.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31599
23.3.11 09:20

Tady je taky hnusně a vypadalo to tak nadějně. Fakt bych nejraději zalezla někam do kouta,nebo nejlépe do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
23.3.11 09:22

ahojky val stejne to dopadne jako minule nic tam nebude zadna druhá carka doktor seme ptal jestli pujdem na dalsi IUI tak jsem rekla zejo ale taky sito telo musí odpocinout nebo néééé :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
23.3.11 10:42

Katooso IVF taky stojí peníze někde určitě 16.000,– Kč.
Kdežto IUI neplatíš, akorát 30,– Kč…

Kamčo… co to je jako nechce se mi být ani připojená?

Korin ahoj :mavam:

holky objednejte si ten femigard a macu… teď jsem četla na jiné diskusi, že ho mělo více holek a jsou těhulky, dvě dokonce přirozenou cestou…není moc drahej femigard tak 375,– Kč a maca to samý…některý pomohl samotný femigard…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
23.3.11 10:49

jjj já vim taky stim pocitam zeto bude drahy ale kdyz máme asi 70 procent nato ze se spise povede ivf nez iui tak musim skusit vse :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31599
23.3.11 10:59

katooso - ptej se hlavně co na to doktor. co máte dle něj za problém a podobně, co ptroto můžeš dělat i jinak ,užívat vitamíny nebo třeba to co tu píše Valtřinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31599
23.3.11 11:00

katoosa - a kde si sebrala 70 %? :think: Ivf má tak 46 % úspěšnosti. jasně, pořád je to víc než iui- to je tak 10-15%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31599
23.3.11 11:02

val - Kamča se chce jít určitě provětrat ven,tak vypla pc :-)
Já ho musela taky vypnout,rspektive se vypnul sám, vyplimi tu proud :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.