GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31597
24.3.11 14:22

to klidně pruď, zaběhlá nezaběhlá to je úplně jedno :-D
některé tu dlouho jsme a některé méně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
24.3.11 14:24

já se pustila do vyhledávání receptů.
Dneska udělám margot řezy,ale takové nějaké obrácené, jedny dělám,že ta margot tyčinky se zamíchá do těsta a v jiném receptu se nastrouhá navrch.Sem zvědavá zda to bude manžel jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
24.3.11 14:26

:dance: určitě jo, už jsem o nich slyšela, ale ještě jsem je nezkoušela.Manžel má rád taky sladký, ale nejí toho na kg a pak to zustává na mě a jsem jak popelnice.Pokud budou mít uspěch hod sem recept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
24.3.11 14:29

už jsem od tud z diskuse zkusila kuře na bramboráku (snad se nepletu, dyžtaks e omlouvám) ale myslím, že ho psala kamccaa.A ten měl teda uspěch:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
24.3.11 14:31

Když peču tak bud dělám kynuté a nebo ráda s ovocem a želé.Hlavně aby to bylo rychlé.S pracnějšími se babrám jen ve zvláštních příležitostech. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
24.3.11 14:31

ahojky margot buchta je vyborna delam ji rada a hnedka se poní zapraší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
24.3.11 14:32

ale klidně mi sem kousek pošli, zrovna se mi nechce nic dělat, pobolívá mě břicho, tak se poflakuji a vařím rychlovky, nebo z mrazáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
24.3.11 14:33

a to je něco rychlého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
24.3.11 14:33

bála bych se že u nás by nevydržely ty margotky… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
24.3.11 14:36

margotky taky musím střežit aby nezmizeli. já je tolik nejím ,ale manža jo. On je hrozně mlsnej,ale trochu konzervativní.

jo kuře v bramboráku tuším dělala kamča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
24.3.11 14:38

já mám jinak docela období,kdy mě vařit baví a mám ráda i novinky co normálně doma neděláme.
Jinak kynuté těsto sem se musela naučit kvůli manžovi,miluje buchty, makové nebo borůvkové,dělala sem je minulej tejden a prej byli dobrý
Jinak když se mám s něščím vyloženě patlat tak klidně,ale jak píšeš ty ,jen při zvláštních příležitostech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
24.3.11 14:42

já normálně dělám řezy margot s tím že navrch ještě udělám nějakej vanilkovej krém a pocákám čokolodávou polevou, ale teď sem našla tenhle recept http://www.toprecepty.cz/…margot-rezy/ akorát čokopudink budu muset zaměnit za vanilkovej,ten první manžel nejí,ale i tak to asi půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
24.3.11 14:43

mě víc baví pečení, vaření mi nevadilo do doby než jej musím dělat dnes a deně, co jsem s manželem:-)Ale tím nechci říct, že by to bylo nutné zlo.Jen si to pokaždé tolik neužívám.Ale takly ráda zkouším a pak když to chutná a má to ohlas…To mi stoupne sebevědomí :pankac: A ty margot řezy jsou rychlé, nebo to řadíš mezi zvláštní příležitosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
24.3.11 14:47

Jsou rychlé, žádné crcání. samozřejmě třeba perník je rychlejší,ale tohle všechno nasázíš na jednu hromadu a je to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
24.3.11 14:49

mě baví celkem obojí,ale musím se mírnit, za prvé pak rostu do šířky :mrgreen: ,za druhé nám pak zbívají doma zbitky a já nesnáším vyhazovat jídlo.Kdybychom měli hospodářství tak se to zužitkuje,ale takhle mi to pakl vadí. takževařím hlavně o víkendu a v týdnu když má manžel odpolední,protože obědvá doma. Když má raní tak i občas udělám teplou večeři,ale podle toho jak to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.