Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
to klidně pruď, zaběhlá nezaběhlá to je úplně jedno ![]()
některé tu dlouho jsme a některé méně
já se pustila do vyhledávání receptů.
Dneska udělám margot řezy,ale takové nějaké obrácené, jedny dělám,že ta margot tyčinky se zamíchá do těsta a v jiném receptu se nastrouhá navrch.Sem zvědavá zda to bude manžel jíst.
určitě jo, už jsem o nich slyšela, ale ještě jsem je nezkoušela.Manžel má rád taky sladký, ale nejí toho na kg a pak to zustává na mě a jsem jak popelnice.Pokud budou mít uspěch hod sem recept.
už jsem od tud z diskuse zkusila kuře na bramboráku (snad se nepletu, dyžtaks e omlouvám) ale myslím, že ho psala kamccaa.A ten měl teda uspěch:-)
Když peču tak bud dělám kynuté a nebo ráda s ovocem a želé.Hlavně aby to bylo rychlé.S pracnějšími se babrám jen ve zvláštních příležitostech. ![]()
ahojky margot buchta je vyborna delam ji rada a hnedka se poní zapraší ![]()
ale klidně mi sem kousek pošli, zrovna se mi nechce nic dělat, pobolívá mě břicho, tak se poflakuji a vařím rychlovky, nebo z mrazáku.
margotky taky musím střežit aby nezmizeli. já je tolik nejím ,ale manža jo. On je hrozně mlsnej,ale trochu konzervativní.
jo kuře v bramboráku tuším dělala kamča
já mám jinak docela období,kdy mě vařit baví a mám ráda i novinky co normálně doma neděláme.
Jinak kynuté těsto sem se musela naučit kvůli manžovi,miluje buchty, makové nebo borůvkové,dělala sem je minulej tejden a prej byli dobrý
Jinak když se mám s něščím vyloženě patlat tak klidně,ale jak píšeš ty ,jen při zvláštních příležitostech
já normálně dělám řezy margot s tím že navrch ještě udělám nějakej vanilkovej krém a pocákám čokolodávou polevou, ale teď sem našla tenhle recept http://www.toprecepty.cz/…margot-rezy/ akorát čokopudink budu muset zaměnit za vanilkovej,ten první manžel nejí,ale i tak to asi půjde
mě víc baví pečení, vaření mi nevadilo do doby než jej musím dělat dnes a deně, co jsem s manželem:-)Ale tím nechci říct, že by to bylo nutné zlo.Jen si to pokaždé tolik neužívám.Ale takly ráda zkouším a pak když to chutná a má to ohlas…To mi stoupne sebevědomí
A ty margot řezy jsou rychlé, nebo to řadíš mezi zvláštní příležitosti?
Jsou rychlé, žádné crcání. samozřejmě třeba perník je rychlejší,ale tohle všechno nasázíš na jednu hromadu a je to ![]()
mě baví celkem obojí,ale musím se mírnit, za prvé pak rostu do šířky
,za druhé nám pak zbívají doma zbitky a já nesnáším vyhazovat jídlo.Kdybychom měli hospodářství tak se to zužitkuje,ale takhle mi to pakl vadí. takževařím hlavně o víkendu a v týdnu když má manžel odpolední,protože obědvá doma. Když má raní tak i občas udělám teplou večeři,ale podle toho jak to vyjde.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.