GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
28.3.11 08:55

Andrea noční košile a bačkory to je standart..Já sem si to brala dokonce i při iui.

• Citovat
  • Upravit
31597
28.3.11 09:29

ahoj,
Jo Andrejko. Na sál a po hystero budeš chvilku ležet na pokoji, mají je pěkné a docela útulné, na pokojích je dokonce televize a sociálka (sprcháč a wc). Je to úplně normální :kytka:

Kamča- no tak na nepříjemného opraváře bych teda byla dnes zvědavá :evil:
Já taky nevařím,máme ze včera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
28.3.11 10:04

Tak už to mám za sebou..
a teda neopravil mi nic.Že je to programátor. :think: A je drahej ,to at si koupímk raději pračku novou.

• Citovat
  • Upravit
1771
28.3.11 10:19

přeji dobré rano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
28.3.11 10:47

kamčo - no to je teda radost.Ale někdy to je lepší. Platila jsi mu něco, třeba by jsi mohla zavolat ještě tomu druhému. Mě se to takhle jednou stalo s lednicí. jeden řekl,že to nemá cenu ať si koupíme rovnou novou a sousedka mi poradila ještě jednoho a ten jí dal dohromady. Oprava vyšla 2000 nicméně nová lednice stojí víc,že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.3.11 11:27

dobré skoro polodne… já jsem dneska nějak dlouho chrupala…Jééé Korin, konečně máš trošku volna :-)

Nám se rozbil friťák… ještě, že jsme ho používali tak 3× do roka, takže si novej asi pořizovat nebudeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
28.3.11 12:13

Korin platila sem 150 kč…ale to pořád jde.

Víte co baby ona jde..ale blbnou mi zrovna 2 programy který využívám nejvíc. :think:

• Citovat
  • Upravit
15883
28.3.11 12:46

Tak to naštve…že se něco rozbije…a vůbec pračka a program, kterej máš nejradši.. ženský tam je nááááááádherně… úplně jaro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
28.3.11 13:36

Ahoj holky,

omlouvám se, nějak nestíhám. :roll:

Tak já jdu v pátek poprvé do gennetu, tak jsem zvědavá :palec:

Dag, držim všechny končetiny :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.3.11 14:25

Jééé tady nám někdo něco kácí pod oknama a lezou mi s tím na nervy a sluníčko jaksi někam zapadlo a je skoro zamračeno.. tak to jsem to asi zakřikla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
28.3.11 14:31

ahojda holky:)
Na krvi jsem nebyla,ale na Gennetu ano,prej je to normální a mám být v klidu.Je pravda,že už je to pryč,tak snad zažehnáno :)Dali mi neschopenku a ptala jsem se,jestli ten ultrazvuk není nějak pozděmprý ne,tak teda až 19.04. 11 nashledanou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
28.3.11 14:47

:palec: dag..

• Citovat
  • Upravit
15883
28.3.11 15:02

Aha tak to jsem si ale myslela, že tam ti udělají Dag ještě jednou tu krev… no tak nic :-) ale hlavně, že to je OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.3.11 17:10

holky, tak další holčina otěhotněla… s femigardem a hned první měsíc snažení… tak vám to tu dávám na vědomí, já do toho po porodu půjdu, třeba se zadaří i přirozeně potom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
28.3.11 18:23

Ahoj, jo je nádherně. Byla jsem u švagrové na návštěvě,s dětma jsme byli venku,šli jsme na jejich hřiště co maj nově zbudované ve vesnici a pohoda, bylo nádherně. leč jsem z toho trochu unavená :-)

Val - jojo, sláva volno.Užívám ho maximálně :-)

kamčo - tak to ještě jde,ta částka

Dagmariana :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

Já jedu di G zítra,ale jen na krev,kvůli předoperačnímu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.