Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojky holky jeste abych se vratila ktomu včerejškubyla jsem ny gynde at mito doktorka napise at nemusim do liberce tak me rekla at si jedu tam kde me leči toje jednání co tak jsem volala obvodákovi ten by mito napsal ale zase to není v jeho kompetenci takze zitra projedu jenom kvuli krvi 300 za benzim sem fakt pekne nasraná bricho me boli jako blazen zatim porad nic mam dotoho jeste zimnici tak nevim cose semnou dejě ![]()
Katoosa,dojdi si jako samoplátce u vás na tu krev.To nemusíš do Liberce.
katoosa- některým doktorům fakt nevím o co jde
![]()
Val - díky, snad ještě dneska zavolám.
Sem ráda,že sem si teď chvíli sedla a tlačom do sebe salát. Až sem byla nerudná jak sem měla hlad. tři dny volna a teď mám pocit že si to musím nadělat
,ale nestěžuju si,hlavně že je práce ![]()
jjj tojá taky nevim o cojí jde ale musim se stim smířit nic jineho me nezbyde a nebo si najit jiného doktora ale vcera me rekla sestra ze prej pacientky které jezdi do teplic prahy a liberce k pani doktorce opravdu nechodí az po porodu tak toje asi blbost néééééééééééé
![]()
Katooso… jak můžeš jít k doktorce až po porodu, když z Gennetu tě po triple testech už pak jakoby vyloučí… to nějak nechápu…
triple testy jsou v 16. týdnu… tak se pořádně zeptej
Korin… já si dala hrušku a je mi fajn ![]()
takhle mito rekla sestra ja sito nevymislela taky si myslim ze toje kravina ![]()
No to je hodně velká kravina… v Gennetu tě léčí jen do doby, kdy otěhotníš a udělají ti screening a triple testy + genetiku miminka a na další kontroly už chodíš ke svému gynekologovi..každej měsíc.
KATOOSA......dojdi si koupit test !Udělej si ho a uvidíš,ráno si zajdi na krev U VÁS,budeš mít výsledky do odpoledne.Prášky ti musí napsat obvodní gynekolog,holky dojíždšjí do CAR stovky kilometrů a při představě,že kvůli práškům ,které jsou v podstatě zdarma by měli jet takovou dálku…
My třeba nemáme auto
Mě předepisoval obvodák antikoncepci i léky na astma…tak tohle je maličkost.Pokud by byl test negativní,prášky bych nebrala a počkala,jestli dorazí MS.
jjj test je negativní takl ani nevim jestli ma cenu jet natu krev nebo néé abyto nebylo s tech prásku a obvodak ten mije minule nepredepsal jenom na gynde a jeste jedno baleni paaaaa ![]()
Ahoj,
katooso, mě vždycky v gennetu řekli: Prášky vysadit, až po negat.testu z krve.JEdnou se mi stalo, že test z moče byl negativní a v krvy jsem něco málo měla, tak jsem i přesto v braní měla pokračovat.Ale fakt nechápu, co je to za doktorku či sestry, jak tohle můžou říct…
![]()
Ráno jsem to s tím sluníčkem nějak zakřikla u nás až ted občas na chvíli vykoukne ale dost to fučí.
Ale říkáš, Korin, že má být víkend dobrej? Tak to je supeeeer ![]()
nemi - nejhezčí má být sobota
to jedem na návštěvu ke známím,můžem sedět na jejich krásné zahrádce ![]()
katoosa - mě taky vždycky říkali vysadit až po negativním testu z krve,tak to taky všem říkám,ale po iui jsem taky neposlechla. jen ivfmikdyž sem krvácela brala sem utroš dál dokud jsem nevědala výsledky z té krve.
Sestra je blbá fakt..nepřeslechla jsi se?
valtřinka - ahoj, já bych teda spala.Hele ale mám náladu fakt mizernou dál. manža dělá večeři a já dobrovolně sedím na gauči a u pc ![]()
néééé slysela jsem dobre ale tome rikala sestra tady v děcine u mé gyndarky ze je to pravda ze zenský kní chodí až po porodu ![]()
Zase bych řekla, že není na co teda čekat…ak bych na tu krev jela.. nebo si došla do nemocnice, tam ji vezmou za 200,– Kč…
Korin no co myslíš, my si lehli s manžou taky…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.