Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, jaké ránko, to už je dopoledne ![]()
val určitě ještě spí
a já se vrátila z caru, byla jsem na krvy a rozpíchaná jak řešeto,opět. Chdinky sestřičky si tam se mnou užívaj
Dobré dopolodne, jo jo já teď vstala, my teď hodně chrupeme
asi si to vybírám do doby, kdy nebudu spát víc než 3-4 hodinky ![]()
Val - jen si to užívej dokud můžeš. Včera jak sem měla na chvilku nastarost malého synovce , mi ten půl den docela stačil
. Nejhorší je,že já u dětí většinou nemám žádnou autoritu, vždycky s nima prdlím a blbnu,ale pak když se má něco vážně provést a udělat tak mi autorita trochu chybí ![]()
Já jdu dneska hlídat neteř…ono to je tím, že nevíš, co si k tomu děcku smíš dovolit - čili nic moc…já mám 6 neteří a zkouší to na mě 2… a ty větší už vědí, že je to prd platný… ![]()
hmm… tebe bych potřebovala jako poradce nebo aspoń jako ukázku jak hlídat cizí dítě ![]()
tak to asi bude tím, že na mě jako na tetu si nedovolej, ale jakmile je máma a táta v dohledu, to bys viděla ty změny… ![]()
Val jako že jsou najednou rozvernější???
Já razím přísloví, máma s tátou vychovávaj, babičky rozmazlijou a tety kazej
švagrová je připravená nám to jednou vrátit ![]()
NO já bych řekla, že jsou rozvernější a nakonec i bulej, když je viděj… máááááma, táááááta… ale se mnou jsou hodný a když nejsou houknu na ně a jsou hodný, ale nikdy jsem jim nemusela třeba plácnout na zadek, to bych asi neuměla… stačí, že vstanu a houknu…
val - aspoň dvě. Momentálně sem ve stádiu,že budu ráda za jedno,ale dřív sem myslela jen dvě a teď bych klidně brala tři čtyři ![]()
Jo já pak jedu hlídat, tak tu budu pak večer nebo navečír prostě ![]()
Korin - také jsem dneska byla na krvi v LBC. Nemají to lehké jen s Tebou, ale i se mnou, ale na třetí pokus se jim to povedlo..... To jsme se tam třeba viděli a ani jsme o tom nevěděli…
![]()
Teď už jen zvládnout v pondělí hystero a pak se už konečně začne něco dít… Už se těším…
Ale i bojím… ![]()
jééé ,Andrejko, a v kolik jsi tam takasi byla? Já před osmou. U mě také napotřetí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.