GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1771
29.3.11 10:00

dobré ráno jak se všechny máte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
29.3.11 11:23

Ahoj, jaké ránko, to už je dopoledne :-D
val určitě ještě spí :-P :jazyk: a já se vrátila z caru, byla jsem na krvy a rozpíchaná jak řešeto,opět. Chdinky sestřičky si tam se mnou užívaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.3.11 11:25

Dobré dopolodne, jo jo já teď vstala, my teď hodně chrupeme :-) asi si to vybírám do doby, kdy nebudu spát víc než 3-4 hodinky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
29.3.11 11:33

Val - jen si to užívej dokud můžeš. Včera jak sem měla na chvilku nastarost malého synovce , mi ten půl den docela stačil :lol: . Nejhorší je,že já u dětí většinou nemám žádnou autoritu, vždycky s nima prdlím a blbnu,ale pak když se má něco vážně provést a udělat tak mi autorita trochu chybí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.3.11 11:37

:mrgreen: Já jdu dneska hlídat neteř…ono to je tím, že nevíš, co si k tomu děcku smíš dovolit - čili nic moc…já mám 6 neteří a zkouší to na mě 2… a ty větší už vědí, že je to prd platný… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
29.3.11 11:39

hmm… tebe bych potřebovala jako poradce nebo aspoń jako ukázku jak hlídat cizí dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.3.11 11:46

tak to asi bude tím, že na mě jako na tetu si nedovolej, ale jakmile je máma a táta v dohledu, to bys viděla ty změny… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
29.3.11 11:57

Val jako že jsou najednou rozvernější???
Já razím přísloví, máma s tátou vychovávaj, babičky rozmazlijou a tety kazej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: švagrová je připravená nám to jednou vrátit :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.3.11 12:06

NO já bych řekla, že jsou rozvernější a nakonec i bulej, když je viděj… máááááma, táááááta… ale se mnou jsou hodný a když nejsou houknu na ně a jsou hodný, ale nikdy jsem jim nemusela třeba plácnout na zadek, to bych asi neuměla… stačí, že vstanu a houknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.3.11 12:07

Korin, kolik bys tak chtěla dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
29.3.11 12:25

val - aspoň dvě. Momentálně sem ve stádiu,že budu ráda za jedno,ale dřív sem myslela jen dvě a teď bych klidně brala tři čtyři :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
29.3.11 12:26

:mavam: na chvíli se zdejchnu,jdu na návštěvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.3.11 12:27

Jo já pak jedu hlídat, tak tu budu pak večer nebo navečír prostě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
29.3.11 13:30

Korin - také jsem dneska byla na krvi v LBC. Nemají to lehké jen s Tebou, ale i se mnou, ale na třetí pokus se jim to povedlo..... To jsme se tam třeba viděli a ani jsme o tom nevěděli… :dance: :dance:
Teď už jen zvládnout v pondělí hystero a pak se už konečně začne něco dít… Už se těším… :lol: Ale i bojím… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
29.3.11 15:59

jééé ,Andrejko, a v kolik jsi tam takasi byla? Já před osmou. U mě také napotřetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.