Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
korinkovna píše:
já se ti nedivím.Která by neměla.Ale pořád to ber,že to je idividuální u každé
Tyjo ty budeš mít malého broučka
A kdy jdeš na další kontrolu???
Až 19.04,2011 ![]()
Až jo
se ti nedivím,že jsi nervozní. To je pořád nějaké čekáni ![]()
ahoj všichni,
Dag, tak to se teda taky divím, že až za takovou dobu, ale zkus to vzít tak, že je asi vše v pořádku, když tě nechtějí vidět dřív.Ale taky bych v takovém případě myslela, že kontroly budou častější.
Hlavně at ti to vyjde, ani nevíš jak moc držím palečky ![]()
A až budeš budeš plivat těhu bacili, vzpomeň si na mě, prosím ![]()
Jak si to měla ty Val ze začátku?
čauky holky..
Katooso… tak do dneška nevím, jak to máš s tím testem, jak to dopadlo…a to jako doufám, že dáš vědět.
Nemi já jsem to měla tak, že mě bolelo břicho, prsa mě nebolela… pak jsem na 4.týdnu moooc krvácela a jela na pohotovost a teď jsem v 23. týdnu… špatně mi nebylo a ani nic kromě břicha mě nebolelo, ale musím říct, že čím víc jsem těhu, tím to břicho je lepší… takže bolest břicha je naprosto normální.
Všechny zdravím, přeju krásnou neděli ![]()
Jinak nevím jaké máte možnosti kromě cvičení mojžíšovky, ale velice účinné jsou také lázně.Františkovy jsou na to specializované a když to jde přes pojišťovnu, tak měsíční pobyt i s jídlem stojí do 5000,–.(teda asi jak která pojištovna)Vím, že to je i tak dost peněz , ale v porovnání s výdaji za IVF.
Já sama pokud se ted poslední pokus nezdaří tak uvažuju bud o pauze a vypnout uplně nebo o těch lázních. Jaký máte na to názor ostatní, nebo máte nějaké zkušenosti? Já zatím slyšela jen kladné, ale…
Já docela ty Františkovy Lázně schvaluju…a pak taky schvaluju tu macu a femigard… ta maca se musí brát pořád a ne jen nějakou dobu.. a femigard je pro ženský, aby se jí srovnal cyklus, daly do kupy vaječníky apod…
dík, Val, ale já ted myslela ty kontroly
Myslela jsem, že když s tím těhu máme takové štráchy, že si nás budou víc hlídat:nevim:
To by tě asi měla hlídat nebo měl obvodní gynekolog… v gennetu na to nemají čas, tam je to od kusu…a těch ženských tam je moc, co chtějí miminko…
aha, to máš pravdu.No zatím to nemusím řešit, jen mě to právě zarazilo u Dag ![]()
ahojky není se čím chlubit test opět negativní ale mrcha nedorazila zatim takze toje prostě včudu
ahoj - o Františkovejch sem slyšela samá pozitva. jednou někde jedna holčina říkala ty procedury,zněly zajímavě.
Se kouknu po tom co nám pořád nabízí Valtřinka co je to ta Maca
Ale teď už jdu do sprchy,zítra mám volno od práce,tak jedu na návštěvu. Holky dobrou ![]()
No dobré
,
vypadá to na docela hezkej den. V poledne jedu na návštěvu,mám totiž teď asi tři dny volné,když sem před tím tak moc pracovala. Do práce jdu až ve čtvrtek ![]()
Jen si Korin odpočin.
Já dnes nevařim,tak mám volnáska.Akorát teda čekám opraváře na tu pračku.Tak jsem zvědavá.Povidala mi včera známá,že opravář je pěknej rejpal.Že sem radši měla volat toho druhýho.
Mám ted úplně divnej pocit co bude zač. ![]()
Korin tak to Ti závidím. Tři dny volna, co více si můžeš přát… ![]()
Sice jsem také minulý týden pracovala jak o život, ale žádné volno mě asi nečeká.
Zítra razím do LBC na odběr hormonálního profilu a za týden v pondělí na tu hysteroskopii… Ach jo.
Dneska jsem se objednávala a nejvíce mě dostala sestra když mi říkala, že si sebou mám vzít noční košili a bačkůrky…
. Tak, že to se mnou vypadá ani hodně bledě. V tu chvíli mě to pobavilo, ale teď už začínám mít strach…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.