Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Taky na skok, půjdu si dát sprchu.
Kamčo ty margot řezy jsm dneska udělala a je to lahoda. Já znala ten druhej recept,ten sem dělala,ale to s tou zakysanou je fakt dobrota ještě větší. Sem zvědavá co manžel na to zejtra
. On ty novinky nerad přijímá, má rád své jisté
Takže doporučuju a je to rychlé ![]()
Dělala sem jen poloviční dávku, a už půl pekáčku není. dala sem i sousedce ![]()
Linkksy -
já mám vařící období, pořád koukám na nějaké recepty
Dobré ránko,
Korin taky znám ten recept s margot do těsta..
To hle vypadá ,ale jako by noblesněji.
S těmi novinkami,ani u nás to hele jako není moc přijímaný a to i v jídle jako takovém.
Jak se dělá něco nového,tak teda někdy jsou u toho i kydy..Ale co..
Dnes je tu zataženo,já vařit nemusím a tak přemýšlím do čeho se vrtnu.
Odpo chci jet do města.
Ahoj, u nás taky zataženo,ale teplo, nebo se mi to zatím zdá. ještě sem nekoukla na teploměr.
Tak buchta dopadla u muže dobře,ale předem upozorňuju je spíš na lžičku.A je fakt vynikající.
Když vařím nějakou novinku,tak se snažím aby třeba manžel zbytečně moc neočumoval,protzože pak ke stolu sedá přímo už s podezřením a je ovlivněn
. To je jeho snad jediná slabina, je hrozně mlsnej,ale co každej máme něco,což ![]()
ahoj devčata, mam dotaz na vás skušenejši, jdu poprve do genettu v Liberci na co si mam davat pozor jdu za pani doktorkou Mokrou máte nektera s touto doktorkou zkušenost??
Hradi pojišťovna třeba IUI?? bude me první navštěva neco stat??
![]()
Ahoj ![]()
paní doktorka je v gennetu od nového rku nová,ale už sem měla tu čest se s ní setkat. je to velice milá a trpělivá paní, všechno ti vysvětlí,neboj se otázek ,když nebudeš něco vědět nebo něčemu rozumět. Já si po první návštěvě v G. připadala jako naprostej idiot,kterej ničemu nerozumí.
IUI je hrazené pojiš'tovnou pokud nemáte dárce na spermie,tam je to asi zpoplatněné částkou 2000kč.
Konzultace nic nestojí,jen poplatek 30kč.
vikoušku, v gennetu jsou velice příjemní a ochotní. nemáš se čeho bát ![]()
korinkovna je moc dekuju za rychlou reakci, spermiogram mame v naprostem pořadku jsem klidnejši že to hradi pojišťovna
už se těšim na paní doktorku jsem zvedava jaky to bude a snad už se brzo dočkame prvně mimiska
![]()
vikoušku - oni vám vezmou oběma krev a udělají rozbor na hormonální profil, možná partnera pošlou na kontrolní spermiogram, uvidíte.Možná genetika a tobě hysteroskopie. Nic z toho se neplatí jen standartní poplatky,genetika nás stála asi 130 kč.
Hlavně aby se vám co nejdřív zadařilo ![]()
tak to si tu přejeme všechny,ale tvrdí se že otěhotní každá..jen je otázka kdy a jak
Vikoušku - u p.dr. Mokrý jsme byli také na konzultaci. Máme za sebou zatím jen to, také jsme zatím teprve v začátcích… Chodila jsem k ní když dělala ještě na gynekologii v Turnově a to můžu řict, že nic moc… Je vidět, že soukromá klinika je soukromá klinika…
Ale v Genetu byla super…
. Ale když jsem odtamtud odcházela tak jsem si také připadala jak pitomec… během pár minut tolik informací, že člověk stejně nic nepochytí a nepochopí… ![]()
Andrea123
když na gynde byla nic moc, mysliš že bude umet dostatecně a kvalitně pomoct??
mužu si treba lekaře vybrat potom sama ke komu budu chtít chodit? a dohodli jste se na nejakým postupu lečby?? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
dobrou baby.