Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
stejně to je všechno individuální.Pro někoho jsou vyšetření podstatná u někoho je mudři nedělají…asi mají důvody.Já teda nejsem zrovna typ, který by si dokázal o něco říct, ba dokonce něco vydupad ![]()
Jo jasně,já zapoměla,že jsi tu nová…takže se neznáme,ale holky už vědí o co GO!Jsem po neúspěšném IVF a teď mě díky tomu čeká spousta nových vyšetření.
to je v poho, u mě dělali další vyšetření až po 2. neuspěšném…
U mě po prvním,jelikož jsme měli skvělé výsledky oba dva a přesto se nezadařilo.Dr.nechápal,tak ta vyšetření raději podstoupíme už teď!!!
tak to máte dobrý.U nás taky nechápe, jen se prý trefit, aby to sedlo mě i těm embryjkům.Ale tak jsme měli HSK před tím třetím a stejně…Aspoň budete v klidu, že nečerpáte zbytečně pokusy. Já nevím, co budem dělat, když to nevyjde, nechci na to radši ani pomyslet, takže zatím jsem optimista ![]()
ahojky holky jak se vede tak sem se rozhodla že půjdu v dubnu ješte na IUI a pak si dáme asi 2 měsíce volno a pujdem na ivf ![]()
Holky zdravím ![]()
nemi- držím palečky ![]()
dnes jsem byla na odběrech a opravdu nic
zázrak se nekonal.
Tak Katooso v tom případě nechápu, že už plánujete další IUI, když nevíš, jak dopadlo tohle iui
valtřinka píše:
Holky
další holčina z jiné diskuse, co chodila na IVF otěhotněla přirozenou cestou… brala Femigard a Macu…tak to taky zkuste!!!!!
Ahoj holky…
Nejak nestiham vubec chodit na net. Tohle me zaujalo…jak to ta dotycna brala?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.