GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31597
30.3.11 11:36

Andrejko - taky si pořád říkám. Někdo si vyžíráme tohle někdo zas něco jiného. Ale potrápí to pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
30.3.11 11:51

Přesně tak Korin a nejvíce mě pak dokáže přivést k slzám, když vidím v televizi co jsou lidé schopni dělat dětem..... Fakt bych je za to střílela… Někdo má děti vymodlený, někdo je nemůže mít vůbec…a někdo se k ním chová jak hovado… HRUZA… :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
30.3.11 14:01

Andrejko . ,mám stejné pocity :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
30.3.11 14:33
KORIN JE TAM LÍH..brala sem ho..
korinkovna píše:
Val - studuju tu Macu a femigard. maca je jasný je to jakýsi prášek,ale Femigard jsem nebyla nikde schopná vyčíst jestli je to lihovej extrat či nikoliv. je to pro mě doela důležité. nevíš??? nebo někdo jiný??nemáte zkušenst?
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie
30.3.11 14:34

maca je i v tabletách–bereme delší dobu.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
30.3.11 14:34

všem fajn den

• Citovat
  • Upravit
15883
30.3.11 14:41

Maca je lepší v tabletách a ve femigardu je líh..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
30.3.11 15:05
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
15883
30.3.11 16:13
Kamccaa píše: :mrgreen:

Kamčo :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
30.3.11 20:04

ahoj děvčata,
Katoosa, tak to by bylo super, držím všechny pěsti :palec:
Já to při prášcích měla pokaždé jinak.Poprvé jsem začala špinit už asi 3.den a drželo se to celých 14dní, podruhé přesně 7.-9. den silnější špinění a pak to přestalo, po třetí sem nezačala vubec až opravdu po vysazení a ted po čtvrté zatím - zatím ne. Vše teda po IVF, ale asi taky bereš utroš, ne? Takže tfuj, tfuj a drž se.
A co vy ostatní, co děláte při tak krásném počasí? Je to fakt hřícht být doma. U nás už začínají pučet stromy a některé vrbičky odkvítají.At už je zeleno, člověk ten stres z čekání hned snáší líp, ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
31.3.11 07:06

ahoj holky, děkuju za ověřené informace :-) :-P . Femigard brát nemohu. Ale láká mě teda ta Maca, říkáte v tabletách že je to lepší? Předpokládám,že se dá koupit také jen přes internet.

nemi - já sem včera byla skoro pořád venku,na dvorku a zametala,okopávala,přesazovala..snad tomu tady u nás už letos konečně vtisknu nějakou tvář. Dvoreček je to malej u starého baráku,oprejskaného, a jak jsme pořás stavěli a něco rekonstruovali,tak tu byl neskutečněj bordel.těch pár kytiček co jsem tu měla bylo spíš pro legraci. jen nevím co provedu se sousedovic pískovištěm :roll: . Je to hromada bordelu,mají dvě malé děti,ale pískovště slouží spíš jako wc pro sousedovic kočku.A v tom si jejich dvě děti hrají…strašný. Já nejsem žádná cíťa,ale tohle je i na mě moc. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
31.3.11 07:08

Dnes jsem v práci..a docela se na nás možná valí něco co se dá nazvat i prací. Tak snad někdy během dne juknu.

Přeji všem dobré ráno :mavam: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
31.3.11 08:00

dobré ránko,
Jsem tu jen na otočku a tak zdravím. Taky dávám dohromady postupně zahrádku a letost bych to ráda dotáhla do konce, ale strašně mě to baví, takže je to pro mě zábava.Jen ted se zdržuju s taháním těžkých věcích (radši).
Po ránu tu máme skoro 6 stupňů, to bude zase krásně :-D takže všem posílám spoustu sluníčka a dobré nálady :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
31.3.11 08:18

nemi - já se taky snažím těžké věci netahat,ale v práci se tomu stejně nevyhnu

Jsem zvědavá jak bude. Včera bylo u nás ráno minus pět a pak nádhernej den, dnes plus jeden,ale trochu zataženo. Bylo vidět že i pršelo. Ale co, sem v práci tak mi to tak žíly netrhá. Víkend má bejt luxusní,tak se těším na tem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
31.3.11 09:59

ahoj holky…

Korin zavolej si paní Boučkové tel +420 608 337 207 ta má tu Macu v pilulích.. jinak ta maca se prodává i prášková a to je hnuuuuuuus, to mi nejelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.