GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31596
31.3.11 17:51

no já už jím večeři :-) a chci se kouknout na prostřeno prej tam je nějakej rejpal..
sem se zbláznila chtěla bych zkusit bedýnkovat-kupovat zeleninu od farmáře,tak zjišťuju podrobnosti na odběr v nejbližším místě. nemáte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
31.3.11 17:53

To nemám zkušenosti, ale určitě bude bio, takže bych do toho šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
31.3.11 17:59

Já bych asi musela z M. Hardiště,manžel tam pracuje,tak by to vždycky vyzvedl při cestě. No uviim. nejdřív se tam přezeptám od kdy a asi bych to zkusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
31.3.11 18:00

korin, osobní zkušenost nemám, ale slyšela jsem, že to jsou již „nabalíčkavý“ druhy a množství a ne všichni chtějí zrovna všechno, ale jinak co se týče kvality, tak je to prý čersrvý a pěkný…jinak nemůžu sloužit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
31.3.11 18:02

nemi - to jsem četla. je to prostě mix sezoního ovoce a zeleniny. Někde přidávaj třeba vejce,bylinky,med i maso.asi to je podle poptávky. Spíš by mě zajímalo zda je to nějak závazný,myšleno,že bych se třeba musela uvázat na nějakou dobu. ale na to se budu muset zeptat u toho odběrného místa
každopádně dík za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
31.3.11 18:58

Korin a kde si na to narazila to zní zajímavě?????

• Citovat
  • Upravit
15883
31.3.11 19:41

jinak, kdybych já čekala na negativní test z krve po utrogestanu, tak bych čekala doteď :-) jsem to nikdy s utroušem nedostala, i kdybych se rozkrájela…

Korin Já bych do toho šla… jako určitě to je čerstvější ta zelenina než leckdy v obchodě…

Pro dnešek se loučím,mám Ordinaci…

Ahoj KAmčo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
31.3.11 20:02

Val :srdce: hezký večer.

Katooso jestli testuješ mamatestem a Jsi dobu po vynechání..a je test negativ..nevim nevim ženská..Asi bych vysadila.Však pokud je to těhu prosperující..utroš by to ohrozit neměl-respektivě jeho vysazení. :wink:

jÁ TÁHNU TAKY dochytila mě mrcha a pěkně mě bolí břicho.

• Citovat
  • Upravit
31596
31.3.11 20:10

Kamčo - čau :mavam:
vím už o tom dlouho. zajímala sem se o farmářské trhy,ale ty u nás nikde v dosahu nejsou. pak jsem jednou někde zjistila,že někteří farmáři dodávají na zběrná místa po republice,většinou to jsou ty bioobchody, bedýnky se sezoní teleninou a ovocem.Něktří až do místa bydliště,ale to u nás na malim městě nehrozí.Jediná nevýhoda toho je,že si nevybereš co tam budeš mít,ale vždy se jedná o směs různých druhů ovoce a zeleniny vypěstovaných certifikovaným biofarmářem v danou roční dobu. takže třeba v září nečekej že tam budeš mít biojahody :-) . To lze ověřit. Mrkni na www.bedynky.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
31.3.11 20:37

Ahojky holky,
dlouho jsem tu nebyla, takže tak nějak nestíhám, ale potřebovala bych od vás poradit…
Kamarádka si má píchat gonal (píchám jí ho já), jen si nepamatuju jak je to s perem. Nastavím na stupnici počet jednotek a vytáhnu píst…na víc než na nastavenou hodnotu mě to nepustí, pak píchnu a stlačím, dokud to jde? Je to tak? Já měla naposledy Puregon, takže si tohle fakt už nepamatuju (je to 2 roky co jsme měla Gonal). Nechci jí píchat menší dávku, nebo větší a ona si to nepamatuje, tak než budu případně zítra volat do Gennetu…
Moc děkuju za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
1.4.11 06:37

yweta - ahoj. je to přesně tak jak píšeš. Dál tě to nepustí a po vytažení pístu se ti má ukázat ta samá hodnota jako mám mít nastavenou. Hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
1.4.11 08:36

děkuju ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
1.4.11 08:56

ahoj.

Korin tak jsem na to koukala a jako zní to velmi zajímavě hele..

U nás je jako větší město nejblíž česká lípa..Jen teda nevím,to se jako mu sím někam zaregistrovat jo?A pak se to nějak objednává.. :think: :think: a někam si pro to asi budu muset dojet.

• Citovat
  • Upravit
31596
1.4.11 09:29

kamčo - musela by jsi se přeptat u vás ve městě. Dost často to mají ty bioobchody a nemusí být podle mě zrovna registrované na tomto portálu. Když si zadáš do vyhledávače heslo bedýnky, ukáže se ti jich bezpočet jinejch.
Já to teda udělám tak,že pro nás je nejlepší Mnichovo Hradiště ,protože tam manžel pracuje,tak to může vzít cestou domů. Budu tam mít asi cestu za tejden,tak se tam půljdu osobně zeptat co a jak.
Mě to taky zaujalo už někde v zimě sem se po tom pídila,ale to farmáři zatím nic nemůžou produkovat,že ano :-) Tak sem to nechala na jaro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
1.4.11 09:33

Holky já měla tak hezké ráno,tedy když sem vstala ,tak nálada výborná a hned první zákaznice mě neuvěřitelně vyprudila. Ale neuvěřitelně a zrovna bych do ní to nikdy neřekla. Chodí sem často,ale nevím,asi měla chuť někoho potopit. Akorát sem zjistila,že fakt nejsem v pohodě,protože za jinejch okolností bych jí vrátila stejnou ráží. Jo snažila sem se nedat na sobě nic poznat,ale nějak se to nepovedlo pa když odešla.sem se z toho od osmy zpamatovávala až do teď. teda jí sem truhlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.