Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
teda , abych to upřesnila, když si z té sesterské branže, tak jako po OPU ![]()
Ahojte holky.Čtu pravidelně všechny vaše příspěvky,jen nemám čas vám sem napsat…Tak jen tak v rychlosti.V pondělí bych měla volat do CAR kvůli objednání na hystero,ale nejsem na to nějak psychicky připravená,prostě se na další zákrok necítím,ikdyž vlastně o nic nejde
Myslíte si,že by nevadilo,kdybych to jednoduše odložila na příští měsíc???Předoperační sem si zatím taky nenechala dělat.Pro výsledky do Prahy si stejně jedeme až na konci května a tu hystero(když to odložím o měsíc)bych měla mít hotovou do 10 května,takže se nám nakonec výsledky ze všech vyšetření sejdou včas…Poraďte mi prosím,jsem už ze všeho toho vyřizování vyčerpaná!!! ![]()
muj názor je, že by to nemělo vadit. Podle mě je nejduležitější psychická pohoda a pokud se ted na to necejtíš, tak to odlož. A jak říkáš, když tě to stejně nebrzdí v dalších krocích, když čekáš na ostatní výsledky…Hlavně bud v pohodě a nenervuj se a všechno pujde pak samo.Aspon ti to pak rychle uteče a bude to šupu, šup za sebou a ani si neuvědomíš, že máš //
Díky moc,alespoň nějaká pozitivní odpověď
Už jednou jsem to měla šup,šup za sebou a nic…Tak zatím páček
Ono to někdy vyjde, neboj
Kdybychom v to nedoufaly - my snažilky - tak tohle martýrium nepodstupujem. Mě naopak stresovalo to čekání a každý promarněný měsíc…no hrůza.Takže já naopak šup, šup a jsem v posledním pokusu a ted čekám a čekám a doufám a doufám, že zítra ráno snad budu o něco chytřejší ![]()
ahoj, jsem tu na chviku, včera jsme měli krásné odpoledne,byli jsme u příbuzných,nakonec i vylezlo sluníčko.Měli jsme všichni na sebe čas,prostě taková pohoda. Já u nich vždycky načerpám novou sílu a energii.
Kedrix -cejtim se stejně jako ty. Mám jít te´d v dubnu na hystero a nejraději bych jí odložila. Já to neudělám,ale jen z toho důvodu,že už to chci mít za sebou pak si jen počkám na výsledky.A taky i z imuna. Na další ivf stejně hned tak neplánujem jít. Pak budu mít přes jaro a léto klid a doufám,že se srovnám. Já si myslela,že sem už v pohodě,ale poslední událost v práci mi bohužel nedala za pravdu.
Na dnešek se mi zdálo,že máme holčičku,byl to velice živej sen.
Jinak k tvému dotazu,určitě to nevadí,když to odložíš, dělej jen to co ti říká srdce i rozum. Doktor Petr mi při poslední konzultaci taky říkal,že všechno je dobrovolné. Asi ze mě cejtil tu skepsy.
dobré dopoledne…
po té hystero se docela doporučuje, aby se do tří měsíců šlo na IVF nebo se zkoušelo doma… proto se to dělá ta „očista“ dělohy apod…takže jestli bys to Korin neměla nechat třeba až na podzim.. když stejně nechcete jít na IVF
Val - pořád nad tím přemýšlím, jestli nedělám blbost,ale zas nadruhou stranu,četla sem myslim i tady u nás ,že hystero by se měla dělat každej půl rok,aspoň mě zkontrolujou.
třeba se nakonec rozhodnem jinak,ale zatím to tak nevypadá. Ještě než budem vědět výsledky z imuna a tak.
Zkuste pak aspoň přirozeně a IUI… IVF prostě počká… vždyť si měla jen jedno…ale i v časopise bylo napsáno, že doporučují do tří měsíců otěhotnět po hystero
val - tak přitozeně to zkoušíme dál,jen už tolik netlačíme na pilu.
Manžel vůbec ne a já se prostě snažím. Ale psychika je hrozná sviňa
. mě to vůbec nejde. teď myslím né že mi to nejde v posteli,ale nemyslet na dítě ![]()
Ahojte holky.Dneska nevím ani jak sem to dokázala,ale spala jsem až do 11.30.Jsem v poslední době strašně unavená a prospala bych i celý den…to bude tím jarem
Jinak vám děkuji za odpovědi a jak říkáš VAL,do třech měsíců po hystero…a nejen to,ale i výsledky ze všech testů myslím mají platnost 3 měsíce,to zase kvůli pojišťovně atd.Jinak další IVF bychom chtěli podstoupit až tak červenec-srpen a když nám ani tohle nevyjde,tak si dáme pauzu nejméně rok
Je to těžký a musíme jen doufat ![]()
korin tak víkend byl v poklidu,nic moc jsem nedělala.Trošku jsem pobřebrala skřín,trošku boty..
No svítilo tu -nádhera.
Za to dnes už je zataženo a docela chladno.
Hledám marně na netu pašijové hry-vždycky byly na hradě Lipý–a ted teda nějak se mi nedaří. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.