Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
můžu se s vámi podělit o příjemnou zprávu ![]()
Mám // a dnešní krev to potvrdila
![]()
nemi - nekecej
no tak konečně tu taky někdo nově otěhotněl. Potichoučku gratuluju
![]()
děkuji, ještě ted se z toho nemužu vzpamatovat.Ale aspon vidíte, že je duležité vydržet a nevzdávat se. Já vím, asi si říkáte.Hm další a já zase nic a je vám spíš smutno, taky jsem si to tak říkala i přesto, že jsem to ze srdce tem ostatním přála.
Budu i nadále držet vám i tem ostatním čekatelkám palce.
![]()
Marti, taky děkuji…ale ještě není všem dnum konce, ješte aby se to bez problému vyvíjelo
nemi - no já mám radost upřímnou ![]()
taky to nevzdávám,ale prostě spíš zatím vyčkávám a další ivf zatímneplánuju,ale neodsunuju
kamcca…nene jsem po třetím IVF, do gennetu chodíme přes rok.Nevadí, že se ptáš, v tom chumlu se to nedá všechno zapamatovat ![]()
mužu mít technický dotaz k e-miminu? Když napíše někdo příspěvek samo se vám to na obrazovce oběví? já si musím vžycky aktualizovat (třeba tím, že se posunu mezi strnkami) a pak se mi to tam teprve načte.Proto jsme odpověděla kamcce dýl…
holky vydržte, já si teda ted nechci dělat moc velké naděje, bojím se že by to pak bolelo ješte víc, kdby se něco stalo.ale neradovat se nejde.Ale přiznám se, že jsem si taky ted říkala, že poslední pokus a pauza, hlavně kvuli financím.
nemi píše:
mužu mít technický dotaz k e-miminu? Když napíše někdo příspěvek samo se vám to na obrazovce oběví? já si musím vžycky aktualizovat (třeba tím, že se posunu mezi strnkami) a pak se mi to tam teprve načte.Proto jsme odpověděla kamcce dýl…
snad jsem se vás nějak nedotkla
nějak jste zmizeli ![]()
Ale děkuju, opravdu všem děkuju.Vy to ani nevíte, ale četla jsem vás od založení a dodali jste mi mnohdy energie a chuti jít do toho znova
Všem děkuji
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.