Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
katoosa děkuji.Také ti budu držet palečky.Dr mi to vysvětloval,že né každy cyklus je ten pravý a plodný.
jjj to verim ale doktor petr je fak kapacita a jak dlouho chodis do gennetu ![]()
Marti tak odpočívat a myslet pozitivně… třeba ti zrovna IUI výjde.
Marti tak moc držím palce a´t jsou tam za tři týdny // ![]()
teda ten pc v práci mi dneska dal. Mimino mi nešlo vůbec,nechápu a zrovna když se nic v práci nedělo, to je jak na schvál.Sem počítala pomalu vteřiny ![]()
jo s tím pllodnym a neplodnym ciklem,to mi taky vysvětloval.Formou šuplíků,ale mám pocit,že to tak vysvětluje každé ![]()
Holky díky moc.
Korikovna mě to nevysvětloval formnou šuplíků…ale čím jsme starší tím máme těch plodných cyklu méně a méně…
Dobré ránko holky, jedu se s manžílkem podívat po kočárkách, snad nějakej objevíme, objednáme ho, protože ho mají na objednávku a odvezeme pak k tchýni..
holky já už zhubla 600 g
tak to je super jako… a to ještě nemám předepsanou dietu.. ![]()
Pak se ozvu, co jsme vybrali…
čAU VŠEM.
VAL a neměla by si spíš přibrat?než hubnout?
neřeknu na začátku to se hubne obvykle,ale takhle v tydle tt–
Nebudu do toho štourat. ![]()
a zas mizím ,všem fajn den.
a val úspěch při vybrání kočárku –přeju..UŽ MÁTE VYBRANOU ZNAČKU?
Val jsem zuvědavá na kočárek co vyberete..určitě se přijď pochlubit
Já nevím co najednou je..v práci mi mimino prostě nefachá..než se něco načte uplyne skoro patnáct minut
a dřív bez problémů
Ahoj holky ![]()
Val, hod sem pak odkaz, jestli vyberete ![]()
Ja uz mam objednanou hystero na 26.4… Prej mam mit ssebou backurky a kosilku hihi to me pobavilo ![]()
Kamcoo oni mi zjistili cukrovku těhu… tak nesmím bílé pečivo, sladkosti a hromadu věcí prostě nesmím a v pondělí si jdu pro jídelníček a budu jak v tom Jste to, co jíte ![]()
Val - jupííí už máš kočárek. A rovnou celou sestavu. To už ho máte rovnou doma??????
Mono - já jdu 16 na hystero. A košilku vem,budeš tam chvíli hajat a bačkůrky taky na sál pomažeš po svech,zpátky tě ještě omámenou povezou ![]()
jééé, tady se už koupil kočárek
To je trojkobinace i s autosedačkou? Vypadá pěkně moderně ![]()
Taky bych potřebovala jídelniček, už nevím co mám vařit:-) Ne, ale nechci tvoji situaci zlehčovat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.