GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3583
7.4.11 12:25

katoosa děkuji.Také ti budu držet palečky.Dr mi to vysvětloval,že né každy cyklus je ten pravý a plodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
7.4.11 12:27

jjj to verim ale doktor petr je fak kapacita a jak dlouho chodis do gennetu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
7.4.11 14:13

Katoosa do gennetu chodíme od září 2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.4.11 14:29

Marti tak odpočívat a myslet pozitivně… třeba ti zrovna IUI výjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
7.4.11 16:54

Marti tak moc držím palce a´t jsou tam za tři týdny // :palec:
teda ten pc v práci mi dneska dal. Mimino mi nešlo vůbec,nechápu a zrovna když se nic v práci nedělo, to je jak na schvál.Sem počítala pomalu vteřiny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
7.4.11 16:55

jo s tím pllodnym a neplodnym ciklem,to mi taky vysvětloval.Formou šuplíků,ale mám pocit,že to tak vysvětluje každé :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
7.4.11 18:46

Holky díky moc.
Korikovna mě to nevysvětloval formnou šuplíků…ale čím jsme starší tím máme těch plodných cyklu méně a méně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
7.4.11 20:05

Jo to je ono :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.4.11 08:54

Dobré ránko holky, jedu se s manžílkem podívat po kočárkách, snad nějakej objevíme, objednáme ho, protože ho mají na objednávku a odvezeme pak k tchýni.. :-) holky já už zhubla 600 g 8-o tak to je super jako… a to ještě nemám předepsanou dietu.. :-)

Pak se ozvu, co jsme vybrali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
8.4.11 09:11

čAU VŠEM.

VAL a neměla by si spíš přibrat?než hubnout? :think: neřeknu na začátku to se hubne obvykle,ale takhle v tydle tt–
Nebudu do toho štourat. :lol:

a zas mizím ,všem fajn den.

a val úspěch při vybrání kočárku –přeju..UŽ MÁTE VYBRANOU ZNAČKU?

• Citovat
  • Upravit
31596
8.4.11 11:43

Val jsem zuvědavá na kočárek co vyberete..určitě se přijď pochlubit

Já nevím co najednou je..v práci mi mimino prostě nefachá..než se něco načte uplyne skoro patnáct minut :cert: a dřív bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
8.4.11 12:24

Ahoj holky :-)
Val, hod sem pak odkaz, jestli vyberete :-)
Ja uz mam objednanou hystero na 26.4… Prej mam mit ssebou backurky a kosilku hihi to me pobavilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.4.11 15:01

Kamcoo oni mi zjistili cukrovku těhu… tak nesmím bílé pečivo, sladkosti a hromadu věcí prostě nesmím a v pondělí si jdu pro jídelníček a budu jak v tom Jste to, co jíte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
8.4.11 17:34

Val - jupííí už máš kočárek. A rovnou celou sestavu. To už ho máte rovnou doma??????

Mono - já jdu 16 na hystero. A košilku vem,budeš tam chvíli hajat a bačkůrky taky na sál pomažeš po svech,zpátky tě ještě omámenou povezou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
8.4.11 17:57

jééé, tady se už koupil kočárek :potlesk: To je trojkobinace i s autosedačkou? Vypadá pěkně moderně :pankac:
Taky bych potřebovala jídelniček, už nevím co mám vařit:-) Ne, ale nechci tvoji situaci zlehčovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.