Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tak kostýmek kterej mám ve skříni a kdysi dávno sem ho nosila na veletrhy raději ani nezkoušim ![]()
ahojky mela bych tedka v patek ale jeste uvidime vis mam nake starosti neprisli me jeste penize od pracaku a jsem uplne bez penez ![]()
ty s tím moc nepospíchají
![]()
At je koukaj nakulit, dokud se chcem množit, co? ![]()
Tak v pátek budu držet palečky
![]()
to mas pravdu ze nato nepospichaji ale uz to posilali 8 v patek tak sem na nervy už
když mi máme platit úřadům musíme vždy to termínu pak nám nasolej penále.
V pátek na iučko běž,tímhle si nenech odradit
tak to jo, to se nedivím, co si člověk nepohlída, to nemá ![]()
Jé zrovna je tu s kým kecat a já musím končit, achjo ![]()
Tak zatím ![]()
Nemi - ty máš velikost 36-38…??? To nemyslíš vážně ne???
To jsem měla naposledy asi v páté třídě…
. No v páté asi ne, ale za ten rok a půl co neberu antikoncepci jsem nakynula pěkně. Vždycky mě trápil velký zadek a teď je to to jediný co mě nevadí, protože si na něj nevidím…
Ale trápí mě břicho a boky… Ale hlavně, že jsme „zdravý“ že???
![]()
ahoj holky jééééé vy máte hezký starosti…
já taky po porodu budu hubnout, budu držet zdravou výživu jako ségra…
taky bych chtěla velikost 36-38 ![]()
Nazdárek děvčata.Koukám,že tu máte zajímavé téma
Pro nás holky docela,,zásadní".Já se z váhou prala celý život(ve 13-ti letech jsem měla 70 kg)a teď jsem šťastná,že sem se dostala na velikost 34 a taky si jí snažím udržet.Ovšem až jednou budu čekat mimi,tak to půjde rapidně nahoru…u nás v rodině se v těhu přibírá i 35kg
Takže se budu moct s velikostí 34 navždy rozloučit ![]()
taky nejsem od přírody anorektička.Nejmenší velikost sem měla 38 ,ale pak i 48
.Když si chci trochu udržet tajli musím se držet. teď bych aspo'n tři kila ráda zhubla,ale nejde mi to. Ale v době dospívání sem to strašně řešila,te´d už tolik ne,ale stejněš mi to nedá. Kdybych jedla jako třeba muj manžel,mám v tu ráno deset kilo navíc. On sní třeba dvacet knedlíků a nepřibere ani deko. To se tak někdo má,.
Oni chlapi mají lepší spalování, takže si s váhou nemusí dělat starosti, když vidím manžu, jak se tady cpe a já musím dietovat
no co, aspoň už nepřiberu a dělám to pro miminko…
To mužské spalování tuků bych taky chtěla mít
…ale ten zbytek už ne ![]()
ty jo Kedrix, jak si to udělala, že máš velikost 34? a neboj, ty nemusíš přbrat v těhotentví 35 kg… každá jsme jiná… moje ségra přibrala 16 druhá 7 a sestřenka z jednoho kolena 32, takže podle toho se prostě nedržím
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.