Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
no tak to určit+ě na sebe nenatrefíme. Já sem dopoledne v práci a asi od tří jdu pomáhat dfo kuchyně. tak si tam dej sraz s Andreou ![]()
dagmariana píše:
Ahoj holky,tak jdu přispívat.Čtu pravidelně,ale přispívám zřídkaV pátek jsem měla problém,zase jsem špinila,volala jsem do Gennetu v 15:10h.Bydlím hned pod ním a jsem schopná se tam dopravit do deseti minut.Do tele fonu mi bylo řečeno,že mám jet na pohotovost
Nechápu proč,když tam jsou.Dneska jsem byla na ultrazvuku u mé gynekoložky a je to zlé,mám jen dutinku bez akce a mimi
Co je horší je to,že mám hodně zvětšený vaječník a obává se,že druhé mimi se chytlo mimoděložně.Vzala mi krev a podle HCG se uvidí.Mámse hlídat a při bolestech nebo krvácení okamžitě do nemocnice
Jsem na dně,obě IVF končí ,to je zlé a bolí to
Dag tak to mě moc mrzí… Je to stejně všechno v pr…i…
. Když už je konečně nějaká naděje, tak se to zase vše pokazí a člověk už nemá sílu vůbec na nic…
Ach jo… Není to v tom životě vůbec jednoduché…
Tak ještě že máš skvělou doktorku..
Tys teda v géčku mluvila jen se setrou jo? A ona tě odkázala na pohotovost?
korinkovna píše:
no tak to určit+ě na sebe nenatrefíme. Já sem dopoledne v práci a asi od tří jdu pomáhat dfo kuchyně. tak si tam dej sraz s Andreou
Kamčo netvářila se dobře,minule viděla gestační váek a žloutkový,dnes ne
Nepovyrostlo to,měla by být už srdeční akce,není tam nic
![]()
kamčo jasný. Já bych jindy asi taky jela v sobotu,ale takhle se nám to zvrtlo no
dagmariana
kdy jdeš na další kontrolu
6+5tt minule jsem potratila 6+3tt
Nechápu proč,jsme zdraví......výsledky OK,tak kde je chyba ??????
Dag, je mi to moc líto, taky bych ti ráda poslala něco optimistického.Říkala jsem si, že si jen o kruček přede mnou a že budem mít termíny podobně.Bolí mě to za tebe, věř mi, nedokážu si představit, že bych byla ve tvé kůži
![]()
jinak k naší konfekční velikosti, jo sice se do 38 pohybuju, ale nemám pas, ani prsa, takže že bych měla nějakou sexi postavu se říct nedá. Za to, když vidím, že je plnoštíhlejší ženská pěkně a vkusně oblečená, má ženskou postavu, tak to je asi to pravé, ne? A hlavně Pokud je sama se sebou spokojená ![]()
A k tomu cukru: Větší množství cukru v těhotenství podle mě nevadí miminku, co se týče do vývoje.Pokud máma co ho nosí se s ním dokáže vypořádat. Ale pokud má zvýšený cukr jako Val a neposlecla by mudr., myslím, že by to vadilo dost.
Známá si musela v těhotenství i píchat, říkala, že taky k vuli dietě moc nepřibrala a narodilo se ji plně zdravé mimčo v termínu, jen malinko menší, ale ZDRAVÉ!!!
nemi - no málokterá ženská je se sebou spokojená
vlastně žádnou takovou neznám ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.