Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Val juknu se Ti doma, myslím, že Vánoce mám. To je ta brožurka ve tvaru stromečku…??? Musím to doma oprášit a juknu na to.
Nevím kolik to stojí, já jsem to měla v ceně kurzu. Zaplatila jsem si myslím 1800 kč a dostali jsme to tam „zadarmo“… ![]()
NO tak to já taky, ale jak říkám, za celý těhu jsem zatím
asi 3× a jednou to bylo z ananasu, jednou z nugety a jednou z poličanu a tak vím, co nesmím jíst… ![]()
Takže úplně lituju holčiny, co jim je špatně.. jo a špatně mi bylo po těch testech na cukrovku, ale to už teda vím proč… to mi bylo zle celý den.
A jak jsou ty brožurky dělané? Tam jsou jen nějaké informace nebo i recepty a návod jak jíst ![]()
Andrea123 píše:
Val juknu se Ti doma, myslím, že Vánoce mám. To je ta brožurka ve tvaru stromečku…??? Musím to doma oprášit a juknu na to.Nevím kolik to stojí, já jsem to měla v ceně kurzu. Zaplatila jsem si myslím 1800 kč a dostali jsme to tam „zadarmo“…
Andrea123 píše:
Val juknu se Ti doma, myslím, že Vánoce mám. To je ta brožurka ve tvaru stromečku…??? Musím to doma oprášit a juknu na to.Nevím kolik to stojí, já jsem to měla v ceně kurzu. Zaplatila jsem si myslím 1800 kč a dostali jsme to tam „zadarmo“…
mrkni na ty stránky stobu, tam jsou ceny brožurek… ale je to ve tvaru stromečku.. ještě by mě zajímala knížka S váhou na houpačce, ale tu asi nikdy neseženu ![]()
korinkovna píše:
A jak jsou ty brožurky dělané? Tam jsou jen nějaké informace nebo i recepty a návod jak jíst
já mám ještě brožurky Vaříme s rozumem I a II. tam jsou už i recepty…a jinak jsou tam samozřejmě rady, jak jíst, jak si máš udělat jídelníček…
korinkovna píše:
val - třeba to byla sugesce
no to nebyla… musela jsem v 18:00 jít spát, jinak bych
celej byt…fuj…
Tak teď jsem koukala na odkaz na ten STOB a mám všechny kromě těch minerálů. Tak kdyby jste to chtěla některá půjčit tak Vám jsem k dispozici… ![]()
valtřinka píše:
NO tak to já taky, ale jak říkám, za celý těhu jsem zatímasi 3× a jednou to bylo z ananasu, jednou z nugety a jednou z poličanu a tak vím, co nesmím jíst…
Takže úplně lituju holčiny, co jim je špatně.. jo a špatně mi bylo po těch testech na cukrovku, ale to už teda vím proč… to mi bylo zle celý den.
valtřinka píše:korinkovna píše:já mám ještě brožurky Vaříme s rozumem I a II. tam jsou už i recepty…a jinak jsou tam samozřejmě rady, jak jíst, jak si máš udělat jídelníček…
A jak jsou ty brožurky dělané? Tam jsou jen nějaké informace nebo i recepty a návod jak jíst
korinkovna píše:
nemi - tak s tvou konfekční velikostí asi jo
Jo to jsem si pamatovala od tchána, hlavně to nesmíš vyzvracet, jinak jdeš znovu, ale bylo mi strašně špatně a doporučuju to vypít na ex.
Jo jinak nehlaste se všechny o ty brožurky Andrejky
já si klidně nějaký půjčím, ale čekám, jestli někdo nechce hubnout
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.