Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Korin ne ne, ono až na ty stránky mrkneš, tak se mrkni i na mimopražské kurzy, tam si to najdeš…ale je fakt, že ségra to taky drží od toho ledna sama a nikam nechodí…
Ten kurz je dobrá věc, ale musíš na to mít čas a hlavně musíš chtít… Já tam šla jen proto, že tam šla kamarádka a víte jak to pak je. Když tam nejdeš ze své vlastní vůle, vážíš 55 kg (to už teď není ani pravda
)tak Tě nic nenutí. Ale kdo se pro to opravdu upne tak to cenu má.
Ale na druhou stranu si myslím, že stačí i ty brožurky, stejně se tam celou dobu mluví o tom co je napsaný v nich. A 2000 kč není úplně zanedbatelná částka… teda alespoň v mé situaci ne… ![]()
Ale po těch všech hormonech, co jsem brala, jsem přibrala, ale snažím se to neřešit. Nejhorší pro mě bylo, když jsem po 1.IVF měla OHHS a vypadala jsem jak v 5.měsíci, nehledě nato, že tak všichni potutelně koukali.To bylo na psychiku nejhorší
Já znám pár holek, co po hormonech neztloustly ani dkg… ale já se jen koukla na hormon a už jsem měla 5 kg nahoře… mazec… samozřejmě, 2000 je pro mě taky hodně, jedině, že bych od teď po 200 na něj šetřila… a než tam půjdu, tak bych to měla mít ušetřeno… ![]()
korinkovna píše:
Nechutnej hubeňoure!!!!!![]()
nemi píše:
jojo, 38, spíš do 38
holky našla jsem tu tabulku hcg
Hladina hodnoty hCG na začátku těhotenství a její vývoj:
Doba od početí Doba od poslední menstruace mIU/ml
7 dní (1. týden) 21 dní (3 týdny) 0 - 5
14 dní 28 dní (4 týdny) 3 - 426
21 dní 35 dní (5 týdnů) 18 – 7 340
28 dní 42 dní (6 tt) 1080 – 56 500
35 - 42 dní 49 - 56 dní (7 - 8 tt) 7 650 – 229 000
43 - 64 dní 57 - 78 dní (8 – 11 tt) 25 700 – 288 000
57 - 78 dní 79 - 100 dní (11 – 15 tt) 13 300 – 253 000
17 - 24 týden Druhý trimestr 4 060 – 65 400
Od 25 týdne Třetí trimestr 3 640 – 117 000
Hezky se mi s vámi kecá, ale venku vysvitlo sluníčko, tak jdu ven:-)
Mějte se tu pěkně a snad večer ![]()
Tak snad to Dag dopadne dobře, držím palečky až se sem ukáže, zatím se mějte
![]()
Holky dneska jsme nějak „plodný“…
Za půl dne skoro 11 stránek příspěvků… No je to normální… ![]()
To kdyby věděl zaměstnavatel tak mě asi ukamenuje. Za celý den jsem udělala úplný prd, ale hlavně, že vím vše o cukru, hubnutí, velikosti kostýmků, atd…
Ale někdy je to hold potřeba. Vypnout a pokecat si… ![]()
Jo hlavně škoda, že všechny bydlíte tak daleko, jsme pak mohly hubnout hromadně ![]()
Je mi to jasný… třeba někde u kávičky v cukrárně, že????
To by nám to šlo jedna báseň… a k tomu rakvičku se šlehačkou… no nebylo by to fajn…???
Mňam, Mňam…
Tak pro mě s tou těhu cukrovkou ani neéééééé.. já bych musela tak do Ovoce&zelenina…
No vidíš, já jsem úplně blbá… Hlavně, že tu celý den čtu o Tvé cukrovce… No jo no.
Holky tak se tu mějte moc, moc hezky, pádím dom. Po celodenní námaze půjdu asi spinkat…
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.