Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ty Nemi, nějak mi to ušlo nebo prostě jsem to přešla, od kdy máš //?
Já na to mrknu, ale kdyžtak si je koupím, pokud to nebude nehorázně drahé.Manžel chce také jíst zdravě a nějaké to kilčo shodit, tak spíš to bude u nás kvuli inspiraci a správnosti zdravého stravování.
valtřinka píše:
Ty Nemi, nějak mi to ušlo nebo prostě jsem to přešla, od kdy máš //?
nemi píše:
Ty taky dokážeš člověka potěšit![]()
korinkovna píše:
nemi - tak s tvou konfekční velikostí asi jo
Korin klidně Ti je půjčím. Zabalím do obálky, v práci „půjčím“ známky a máš to tam coby dup. A až se zase asi za 10 let rozhodnu, že budu hubnout tak mi je vrátíš.....
![]()
14 dní to bylo 1.4.v pátek a pondělí na to jsem jela na krev do G. a potvrdilo se to.A kontrola stačí prý až v květnu (myslím 3.5.ted si nejsem jistá)
nemi píše:
Já na to mrknu, ale kdyžtak si je koupím, pokud to nebude nehorázně drahé.Manžel chce také jíst zdravě a nějaké to kilčo shodit, tak spíš to bude u nás kvuli inspiraci a správnosti zdravého stravování.
holky, ale nebylo by od věci jít do toho kurzu.. nj, ale furt to je 2000 Kč…
ale kdybyste viděly tu kolegyni… tak ta je úplně hezká teďka jak zhubla…
korinkovna píše:
Počkej, jsi to ta co má konfekční velikost 38? Já abych něco zase nezblbla. jak se mi špatně čtou ty příspěvky,tak občas vynchávám![]()
Pak ze mě vypadávaj,nevědomky, neuvěřitelné kraviny
nemi píše:
Ty taky dokážeš člověka potěšit![]()
korinkovna píše:
nemi - tak s tvou konfekční velikostí asi jo
nemi píše:
14 dní to bylo 1.4.v pátek a pondělí na to jsem jela na krev do G. a potvrdilo se to.A kontrola stačí prý až v květnu (myslím 3.5.ted si nejsem jistá)
jo taky jsem našla 15.11.// a pak jsem šla na kontrolu, někde ke konci ledna…
Val - pro mě je to dost peněz. A není ten Stob jen v praze?Nebo má někde tady pobočku?
Spíš bych to zkusila vlastní vůlí,kterou nevím kde seženu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.