Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak co ta Dag..
ještě nic nepsala..jak jsem koukala.
Doufám,že dá vědět.
No právě na ni čekám, docela na ni hodně myslím, já jdu dneska cvičit těhu, tak abych ji stihla… ![]()
No já dnes nemám nic..akorát tak chipsy na stole..
a možná navečer zajdu za známou.
Snad to bude v pořádku-ta hodnota 2000 neni zas tak špatná
Tady záleží, jestli opravdu ta dutinka, jak jí říkala dr., že je prázdná nebo ne…aby fakt neměla někde druhé mimi nitroděložně…
no hlavně aby bylo ..něco v dutince..doufejme že měla doktorka blbej ultrazvuk.. ![]()
jako objevila jsem si na břiše a na bokách strie… a to mažu už 6 měsíců… bych se na to nejradši vyprdla…ale je to pěkně hnusný ![]()
Tak jsem zpět.Hodinu jsem čekala,než mě vzali.hodně dlouho mě paní doktorka prohlížela.V děloze je jen gestační váček,bez žloutkového váčku.To jedno v děloze je asi zamlklé a myslí si,že druhé je ve vejcovodu,ten je zvětšený . Ráno jdu na laparoskopii a u toho revizi.
Laparku mi bude dělat dr.Bydžovská,doktorka Mokrá byla výborná,moc hodná,i když mi řekla to,co jem nechtěla.
Manžel je hotovej,vzalo ho to víc než mě,já už ani nemůžu brečet.
dag tak jsem mislela zeto bude mit lepsí konec tak tome opravdu mrzí
![]()
valtřinka píše:
jako objevila jsem si na břiše a na bokách strie… a to mažu už 6 měsíců… bych se na to nejradši vyprdla…ale je to pěkně hnusný
ahojky kamco jak pak se mas ty uz jsem moc nechodis vid a co jinak porad doma stejne jako já už 8 měsíců ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.