GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31595
13.4.11 09:12

kamčo - ozvala se mi paní ,kterou jsem oslovila na téma „bedýnky“.
http://www.biocontent.cz/o-bedynkych/ je potřeba se zaregistrovat na těchto stránkách, leč jsem tedy nenašla kde, budu jí muset napsat znovu.Odběr je jednou za 14 dní na předem sjednaném místě. kdyby jsi měla zájem, písni na mejl,který je uveden na stránkách,třeba by ti poradili v místě vašeho bydliště.

Já se na chvíli vzdálim, pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.4.11 09:28

Korin ..písnu jí..jestli náhodou v okolí čl..
pže i pro mě je to z ruky..

Je teda fakt že nám sem do zákup–cca 3 km od mého bydliště,jezdí každý týden (jeden den v týdnu) od jara do září zelinář-dopoledne.Už od 7 h do 9 h.A to je dost brzy.Pro toho kdo třeba není z místa bydliště.. :think: z litoměřic je.
Ale má jen brambory,celer,petržel,porek,mrkev,cuketu-sem tam,květák,papriku,rajský,okurky,zelí,kapustu.
a chybí u něj ovoce-má jen jablka,sem tam hrušky,sem tam meloun.A pak mívá ještě česnek a ořechy,sem tam nakladačky.

• Citovat
  • Upravit
31595
13.4.11 09:43

Jo písni jí. Ona ode mne chce zpětnou vazbu na ta infa,ale já bych do toho šla. jen nevím kde se mám tam registrovat :mrgreen:
Kamčo - jestli má česnek,paličák , tak okamžitěkupuj,tto je fakt třída.Jako je to asi omezené množství,ale formou bedýnek taky nečekam,žádné kvanta druhů.prostě co se tady vypěstuje a navíc je to z okolí. Já tohle moc podporuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31595
13.4.11 09:43

Jo písni jí. Ona ode mne chce zpětnou vazbu na ta infa,ale já bych do toho šla. jen nevím kde se mám tam registrovat :mrgreen:
Kamčo - jestli má česnek,paličák , tak okamžitěkupuj,tto je fakt třída.Jako je to asi omezené množství,ale formou bedýnek taky nečekam,žádné kvanta druhů.prostě co se tady vypěstuje a navíc je to z okolí. Já tohle moc podporuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.4.11 11:43

já tam teda tu registraci taky nenašla..

a podporuju celkově naše zemědělství–pže už mě teda sejří jedna věc,že když jdu na nákup např masa,skoro nevidíš nic z čr,ale vše němci,madaři,poláci.. :pocitac:

Ještě k těm bedýnkám,osobko si myslim,že by asi těžko jeli někam sem s jednou..ale že bude spíš převažovat česká lípa na ten odběr. :think: no uvidím ,poptám se.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
13.4.11 11:44

paličák nevím jestli to je..ale je pěkně drahej-i když kvalitní.
dokonce sem ho viděla prodávat na jednom aukčním serveru- :palec:

• Citovat
  • Upravit
31595
13.4.11 11:50

Kamča - jen se zeptej.Třeba jen poradí. S tou registrací je to tak,že musíš jakoby objednat a tím seš registrovaná. Já si teďka psala s tou paní,ale ta je z M. Hardiště, a asi počákám,protože manžel v Hradišti pracuje,ale vyzvednout by bedýnku mohl jen když má raní směnu a ona zas nemůže ovlivnit kterej tejden se to dováží. odběr má údajně začít do měsíce a tím si pak upřesním termín.odebírá se jednou za 14 dní.
Ptala sem se ať mi poradí jaký je rozdíl mezi bedýnkou Frash a Bio a poradila mi,že ona má objednanou Frash,že ona Bio moc nepreferuje,protože se to stejně nepozná. Čímž stejně nevím včem je rozdíl,ale klidně si nechám poradit. ˇUdajně jde přejít z Bia na Frash a naopak.
Mě taky na tom nejlíp láká ten systém a to že se podporujou naši farmáři.A v obchodech mě štve to co tobě. Česnek paličák je drahej,ale kvalitní.Měli jsme ho na podzim koupenej z Liberce od farmáře a je to teda dost hustej rozdíl. Zatímci normálnáho česneku dám do sekané klidně celou palici,tady stačí půlka a míň.

Já pomalu končím,jedu do lbc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.4.11 12:05

měj se korin ..

já si jdu dát konečně ten oběd.

• Citovat
  • Upravit
9782
13.4.11 12:32

Ahoj, tak ted už tu asi nikdo není.Ale jestli můžu přidat názor na české farmáře, tak podpora nejvyšší.V obchodě se snažíme vybírat české výrobky, ale je to děs něco najít. Pro BIO moc nejsem, vím, že není jednoduché „nálepku“ BIO získat, ale taky tomu moc nevěřím, pro nás je důležité, že je to české.Ale co nás zrovna dneska doďálo u oběda: Koupili jsme kečup - český výrobek a u stolu to čteme a on je to sice český výrobek, ale z italských rajčat!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
13.4.11 12:54

ahojky nemi jak se vede koukam tady to dneska je sama zdrava výziva vid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
13.4.11 13:03

no, vypadá to tak. Včera konfekční velikost, dneska zdravá výživa :palec:
Jinak se mám tak normálně beze změn a ty? S tím pátkem se nic nezměnilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
13.4.11 14:06

neeee jeto proste v prdeli uz nemam ani chut neco podnikat paaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
13.4.11 14:17

Já ví, že dneska je za práci každej rád.Ale mám pocit, že kdyby vezl ženu k lékaři, tak ho pustit musí.Třeba i jako neplacené volno.Víš, jako dovču mu nedají, ale jinak ho uvolnit snad musí. Mě takhle vezl muj otec k lekaři, protože manža nemohl, ale musela jsme mu nechat potvrdit nějakej papír od zaměstnavatele, jako že doprovází osobu…Dokonce jsme rodičum nechávala potvrdit i to, že byli na naší svatbě kvuli zaměstnavateli…zkus se po tom popídit. Teda vím, že máš asi náladu pod psa, mě by to taky nas…ale na něco právo určitě máte. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
13.4.11 17:57

Zdravím holky :mrgreen:

vítám nově příchozí

Musela jsem si dát chvíli pauzu :-(
Ted se zaobírám radostnější událostí, alespon myslenky jsou jinde :-)

Dag- to je mi moooccc líto :-( :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.4.11 18:02

No Linksy, kde si byla? a jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.