Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojky valtřinko nebyla jsem dneska říkal v sobotu nejdýl v pondělí a vcera jsem uplne zapomela se stavit u sester a domluvit se na pondeli skrz pichani pregnylu atd mluvili sme o 3 mesiční pauze a potom možná ivf ale rikala jsem mu že nemáme moc penez tak rikal ze to neni problem zese napisou takove prasky na ktere neni doplatek a z pojistovnou by prej nebyl problem tak uvidime jeste se domluvim s petrem v pondelí ![]()
jestli si měla jet zítra na IUI, tak si radši zavolej sestrám, kvůli tomu pregnylu.
ja uz jsem snima domluvena ma sito pichnout v sobotu v 21 00 a v pondelí iui
ahoj holky.Katooso a v pondělí manžu pustí? Jsem ráda, že to aspon není ztracený, zní to optimisticky
a víš co se říká, něco špatné, je pro něco dobré ![]()
jjj pondělí to není problém ale stejně říkal doktor petr žeto stějně na dnešek nebylo nejdýl v pondělí to bude ok
Nemi a s tím špiněním, musíš víc odpočívat, ale to bude to usazování určitě… neboj.
Taky si to zduvodnuju nějak optimisticky. Taky dneska kromě oběda nic nedělám.Dneska žádná zahrádka a uklízení.Hld to v bordelu jeden den přežijem ![]()
Jen jsem si říkala, že zakulený by už měl být, tak at tam ten prcek neprovádí blbosti a hodí se do klidu ![]()
já bych ráda koukala ale nejde nam satelit už tyden ani zpravy nevidim ach jo
Jo koukám, včera to bylo hustý… holky písnu dýl, jdu pro balík na poštu…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.