GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
14.4.11 11:47

vikoušku, já teď mám nějak privela práce, proto tu nějak nestíhám být. Hysteroskopie se dělá v první polovině cyklu,než bude ovulace. Amh je tuším hormon,který je důležitý k tvorbě vajíček,takže zřejmě ho máš v pořádku. Oni ti psali výsledky po odběrech na hormonálná profil už? Ke komu v G chodíš?
Jestli se tu oběví Kamča tak ta by i na ty zkratky mohla odpověď zasvěcenějš,ta tomu docela rozumí.Ale myslím,že nejde o nic tragického :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
14.4.11 13:20

odběr na HP mi dělala moje gyndařka, ale mám přijt 2DC na odběr HP do gennetu znovu, díky ti za odpověď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.4.11 14:58

Vikoušku, hystero se opravdu vůbec neboj. Já na něm byla minulé pondělí a můžu říct, že už jsem od pátku nespala… Jsem co se týká doktorů šílená hysterka… :lol: Byla jsem sice objednaná na půl 8 a šla až v půl 10, tak nervy byly ještě šílenější, ale vše v pohodě. Jen jsem pak celý den doma prospala a asi 3 dny slaboulince krvácela. Neboj se ničeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
14.4.11 15:03

Andrejko díky :hug: pravě ja se všeho strašně bojim ale už jsem klidnějši když to není tak strašné :huban: :hug: a bolelo ti pak břicho? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.4.11 15:41

Břicho mě bolelo jen minimálně a také jen asi 3 dny. Akorát jsme měli dodržet „pohlavní půst“ 14 dní a ani to jsme nevydrželi… :-( V sobotu už to doma nešlo vydržet tak jsem podlehla a po tom jsem to malinko cítila… :zed: Teď si to samozřejmě vyčítám.

Mějte se krásně, razím z práce dom… papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2582
14.4.11 16:20
korinkovna píše:
vikoušku - hysteroskopie je docela důležitá. Podívají se dovnitř tebe jestli tam nemáš něco co třeba brání uchycení plodu. A opravdu to nic není.Řada holek třeba na tohle vyšetření čeká a nedostane ho nebo až po nějakých nezadařených pokusech. :wink: Což je docela škoda plítvat pokusama,když nemáš řádné vyšetření a takhle když ti ho nabídli hned na začátku tak jsi se toho měla chytit.
Je jasné že jsi ze všeho vystresovaná. Já taky byla,ale byla sem ráda,že se mnou něco dělaj.

VIKOUŠKU,naprosto s KORIN souhlasím.Nenechávala bych nic náhodě!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2582
14.4.11 16:23

Holky tak za chvíli razím na poslední noční a dlouhý víkend před náma.Tak doufám,že bude krásně,abychom mohli s přítelem někam vyrazit na kole…protáhnout svalstvo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2582
14.4.11 16:25

Zatím se tu mějte… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.4.11 20:31

Kedrix - přeju ti krásný víkend. Tak na sobot se už má vyčasit :mavam:

Vikoušku - opravdu neboj. Každá jsme jiná ,já druhej den po hystero už vykonávala běžnou činnost. Zejtra snad napíšu jestli se dostanu k pc.
Mě volali,že mám přijít na jedenáctou, což je lepší. Hysteroskopie berou mezi posledníma a posledně sestra říkala,že maj docela plno,takže sem si říkala co tam budu celý dopoledne dělat. jen mám trochu problém s dopravou,ale snad se tam nějak dostanu

Katoosa - kdepak jsi, jak dopadla kontrola? Jedeš zejtra na iui???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
14.4.11 21:23

Čtu vás,jen jdu oznámit,že po revizi mi stále HCG roste,takže jestli zítra neklesne ,znamená to,že je ten druhej mimís asi ve vejcovodu,tak budu muset asi znova do nemocnice na laparoskopii.Držte mi palečky,abych tam nemusela,bojim se.Dobrou noc,já toho asi moc nenaspim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.4.11 07:15

Dagmariana - palce moc moc držim, hlavně ať máš brzo už od všeho pokoj :hug: :hug: :hug:

Holky já teda měla na dnešek sen. Šla jsem do gennetu na tu hystero,operoval dr. Petr, mě nemohli napíchnout kanilu,zkoušeli to všude, do rukou,do nohou, do hlavy,ramena a tak pokračovali po celém těle. Dokonce mi v tom snu díky tomu vyndali několik žilek, když se to konečně povedlo tak sem nemohla usnout a když sem usnula spadla sem jim z kozy a probudila se a pak ještě asi dvakrát se probudila při procesu. Petr byl v tom snu strašne unavenej a na mě naštvanej :-D , protože jak sem se jednou probudila,tak sem šla normáleně zametat sál a pak tvrdila ,že nevím co dělám vlivem narkozy. Tak sem teda zvědavá co tam dneska bude za boj protože ze všeho nejvíc se fakt bojím jak mě budou nabodávat tu kanilu, posledně to bylo na sedmej pokus.

tak přeju dobrej den.

Dagmariano, drž se, myslim na te´be.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
15.4.11 08:26

Ahoj..
Dagmariano at je to brzy za tebou.

Korin ty voe to jsou sny.

Mě se taky zdálo na dnešek,že jsem byla na disco.. :roll: a okradli mě.Viděla sem se s dlouhýma vlasama-nějak retro oblečená.A ukradli mi retro kabelu :mrgreen: ,ale i s odkladama ,mobilem.A já tam furt čekala až zavolaj policajty..a pak bylo ráno.

Mějte fajn den a at vše dopadne dle vašich přání a možností

• Citovat
  • Upravit
453
15.4.11 08:59

Dag držíme všichni palečky a myslíme na Tebe..... :hug: :srdce: :hug:

A Korin ten Tvůj sen je fakt bomba… :lol: Zdát se něco takového mě, tak už si asi nikdy nenechám odebrat ani krev… :-)

Ale jak se říká, když se něco špatného zdá, tak vše dopadne dobře… Alespoň tak mi to vtloukala do hlavy vždycky babička… :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
15.4.11 10:14

Dag, myslím na Tebe, jen si řám, že Tě neshlídli rovnou.Tohle je o nervy.
Já jsem dneska začla špinit, tak čekám co z toho bude :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
15.4.11 11:47

ahojky holky ste tu někdo :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.