Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jj.Včera to ted abylo.Já si jen říkám, že dostanou všechno pod nos a stejně se na to vyprdnou, nechápu
kATOOSO tak aspon že to dopadlo…a bude to až na pondělí.
jste to co jíte nesleduju..koukala sem na 1 řadu,,a ted vůbec ,nebaví mě to.Místo toho radši koukám na máte slovo..kde včera jednali o zdravotnictví a to bylo pro mě doslova " hustý" ![]()
Andreo - no já si to vždycky říkala taky,že špatnej sen vždy dobré řináší,ale nevím teda jestli v mém případě a zrovna dneska.
Jako byl to dneska fofr, v jedenáct sem přišla a v jednu už pomalu jela domu.
No a výsledek? Mám ho v podpisu.Dostala sem léky Estroferm a nějaké čípky na bolest a zánět.
Kamčo - nic, opravdu nic,taky jí dělal doktor Petr. Ale vysvětloval to,že prostě každej měsíc může přinést něco jiného.
ještě se počká ny výsledky z histologie a pak dáme hlavy dohromady.
jako jo, mě bolí ta levá strana,ale co já vím jestli vaječník, děloha nebo něco jiného. A občas to tak mívám. Když ti rostou vajuch taky je to trochu cítit. A kdyby to byla nějaká ukrutná bolest to není,tak to prostě neřeším.tedy neřešila sem.
kamčo tentokrát na potřetí. Byla sem poslední. Byla tam naštěstí ta Adamová,já jí mám ráda,sice sem na toho chlapa anesteziologa ještě neměla kliku,ale tuhle mám fakt ráda. Má bezva řeči,zasměješ se a když mě sestry nemohou napíchnout tak ona napoprvé vždy. Dneska to samé. nejdřív sestřička dvakrát a nic a pak Adamová a bylo to. Sice sem si teda tentokrát docela užila, píchala mi levou ruku do nártu a když šla a kapalina bolelo to jako fest,myslela sem,že tam porodim a modlila se ať už usnu,ale ona za mé žíly nemůže.
No úplně mě to překvapuje ty vago..
jÁ VÍM.ŽE MI NAPOSLED pETR ŘIKAL,ŽE HYSTERO BY MĚLA být co půl roku-když se jako stimuluje a celkově jako něco dělá s tělem ohledně snažení.
A že by ani u mě nebyla na škodu..ale sem se tomu vyhýbala..moc se mi nechce.
A TED když tě čtu..
věř nebo ne..ale mě poslední dobou taky pobolívá levá strana..ale právě že jen u menses-většinou.Řikala sem to na kontrole obvodnímu gyndošovi a ten koukal ultrazv.a jako řikal,že na vaječníku nic nemám.Tak taky nevím co mě tam může pobolívat. ![]()
Příspěvek upraven 15.04.11 v 15:55
mě tam uspávala jen ta silnější ..nevím jak se jmenuje anestezioložka..
![]()
To je ta Adamová..Pak je tam ještě ten chlap.Toho jsem tam jednou zahlédla. Ji mám moc ráda,ona je na mě moc hodná..
No taky sem teda čučela.sem ráda,že jsem se nehnala do dalšího pokusu,protože by byl naprosto zbytečnej.Holky jsou rády že jim udělaj aspoň jednu hystero a on mi už pomalu mluvil o třetí. ještě uvidíme ty výsledky z té histologie no a pak se pozná co dál.Říkal,že hystero se dá dělat vlatně pořád,to ti nijak nepropíchaj břicho jako při laparce. jen sem nevěděla,že se při tom zjišťuje i průchodnost vejcovodů.
No m+ě občas něco pobolívá,jako tam dole,ale když jedna hysteroskopie byla v pohodě napadlo by tě nějakej zánět? Sice mě teda napadl,se přiznám,ale už sem to začala přičítat své schizofrenii
Vždyť to znáš se člověk chtíc nechtíc pořád v něčem kotroluje
mě tak cestou domu napadlo, může se zánět vytvořit když používám tampony? Samozřejmě,že si je měním a když už mám ms slabou v noci nemám ani ten ani vložku,jen kalhotky.Vlastně tampony používám soustavně tři dny pak už jen přes den.
Korin já používám taky tampony..už hodněěě dlouho-a nikdy sem po nich zánět neměla.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.