Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Val- už je líp, a jakpak se mas ty? ![]()
A já za pár měsíců budu podruhé tetou.
Já mám těhotenskou cukrovku, tak dietuju, jinak snad dobrý… teda doufám, na kontrole jsem byla 30.3. a teď jdu až 27.4. to je hrozný za takovou dobu ![]()
Teta už jsem pětinásobná a je to super… tak to se těš…
![]()
To je mi líto, hlavně se opatruj a vyhýbat se sladkému. Čekání je hrozné, mě příjde, že člověk jen na něco pořád čeká ![]()
Já čekám na svůj uzlíček štěstí ![]()
Neboj, to taky příjde…Linksy, máš hotovou genetiku a imunologii?
Pouze genetiku, imuno ne, ještě se musím objednat na konzultaci po neúspěchu a to imuno mu navrhnu, jestli ho nenavrhne sam. Třeba tam něco zjistí a takhle zbytečně plýtváme pokusy. Val prosímtě, to imuno dělají pouze v Praze? A nevíš kde?
Prosím tě v Praze-Podolí, je to Ústav pro matku a dítě a je potřeba se tam objednat a mají dlouhé čekací lhůty, je to doktor Madar a je na internetu… to bych si udělala tu imunologii než půjdeš na další pokus
Kamccaa:
ahoj jakpak se vede?
Val- děkuji
tak to určitě před dalším pokusem, ten hlavně letos pravděpodobně nebude, chci nějaky odstup, a hlavně finance- v létě se vdávám.
Ráda bych asi nějaké léky na podporu ovulace a zkoušet to zatím přirozeně i přes naše špatné spermio.
Val- kouknu na to a kdyžtak objednám, a něco pro chlapa? Přítel bere od prosince Macu a ted při IVF jsme měli nejhorší spermio, ale je fakt, že asi 2 týdny předtím měl horečky
jinak děkuji
linkksy a-ahoj
. Nám dělaj imunologii v Imunii v Karlíně. V gennetu jsme na ně dostali doporučení i od doktora Petra.
Já jsem taky pětinásobná teta
Jenže dvě neteře jsou už dospělé, jedna je v pubertě
, a dva malí synovci jsou ještě prťaví,ale toho skoro tříletého chodím občas kazit ![]()
Jinak k Bio kvalitě. Já taky nejsem vyloženě fanatik a spíš jsem radši když je to hlavně český. právě ten systém bedýnek mě docela zaujal,že se k nám dostane zelenina a ovoce od českých farmářů.Docela tomu fandim,tak uvidíme zda se nám to osvědčí a hlavně zda budeme mít možnost to kupovat
KORIN- zdravím ![]()
Tady se žije zdravě ![]()
Mýmu synovci je 2,5 roku- je to ještě mrňous ![]()
Linksy pro chlapa čoveče na spermoníky vitamín K…to je málo sehnatelný… to mi řekl léčitel.. jestli máš někoho s mimi, tak se to dává miminkům do 6 měsíců…a dává se 1 kapka denně, je to hnus, ale údajně to pomáhá…nebo je v brokolici, tak hodně vařit brokolici a na netu najdeš zeleninu, kde je vitamín K… vůbec není zač, a taky pomáhá půst bez sexu
ale taky nám radil si zajít k homeopatovi.. že oni by mohli chlapům něco dát… asi by neuškodila i zdravá výživa…
Korin já být blíž, tak do bedýnek jdu taky a podporuju český výrobky vůbec.. a český vypěstovaný ovoce a zeleninu, takže to úplně chápu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.