GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
177
13.4.11 18:12

Val- už je líp, a jakpak se mas ty? :mrgreen:

A já za pár měsíců budu podruhé tetou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.4.11 18:17

Já mám těhotenskou cukrovku, tak dietuju, jinak snad dobrý… teda doufám, na kontrole jsem byla 30.3. a teď jdu až 27.4. to je hrozný za takovou dobu :-(

Teta už jsem pětinásobná a je to super… tak to se těš…
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
13.4.11 18:33

To je mi líto, hlavně se opatruj a vyhýbat se sladkému. Čekání je hrozné, mě příjde, že člověk jen na něco pořád čeká :nevim:
Já čekám na svůj uzlíček štěstí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.4.11 18:34

Neboj, to taky příjde…Linksy, máš hotovou genetiku a imunologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
13.4.11 18:54

Pouze genetiku, imuno ne, ještě se musím objednat na konzultaci po neúspěchu a to imuno mu navrhnu, jestli ho nenavrhne sam. Třeba tam něco zjistí a takhle zbytečně plýtváme pokusy. Val prosímtě, to imuno dělají pouze v Praze? A nevíš kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.4.11 18:55

Linksy ahoj

• Citovat
  • Upravit
15883
13.4.11 18:56

Prosím tě v Praze-Podolí, je to Ústav pro matku a dítě a je potřeba se tam objednat a mají dlouhé čekací lhůty, je to doktor Madar a je na internetu… to bych si udělala tu imunologii než půjdeš na další pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
13.4.11 19:10

Kamccaa: :mavam: ahoj jakpak se vede?

Val- děkuji :-D tak to určitě před dalším pokusem, ten hlavně letos pravděpodobně nebude, chci nějaky odstup, a hlavně finance- v létě se vdávám.

Ráda bych asi nějaké léky na podporu ovulace a zkoušet to zatím přirozeně i přes naše špatné spermio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.4.11 19:18

Co ten femigard? ten by ti měl srovnat menzes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
13.4.11 19:23

Val- kouknu na to a kdyžtak objednám, a něco pro chlapa? Přítel bere od prosince Macu a ted při IVF jsme měli nejhorší spermio, ale je fakt, že asi 2 týdny předtím měl horečky :nevim: jinak děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
13.4.11 19:33

linkksy a-ahoj :mavam: . Nám dělaj imunologii v Imunii v Karlíně. V gennetu jsme na ně dostali doporučení i od doktora Petra.
Já jsem taky pětinásobná teta :pankac: Jenže dvě neteře jsou už dospělé, jedna je v pubertě :roll: , a dva malí synovci jsou ještě prťaví,ale toho skoro tříletého chodím občas kazit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
13.4.11 19:35

Jinak k Bio kvalitě. Já taky nejsem vyloženě fanatik a spíš jsem radši když je to hlavně český. právě ten systém bedýnek mě docela zaujal,že se k nám dostane zelenina a ovoce od českých farmářů.Docela tomu fandim,tak uvidíme zda se nám to osvědčí a hlavně zda budeme mít možnost to kupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
13.4.11 19:45

KORIN- zdravím :mavam:

Tady se žije zdravě :mrgreen:

Mýmu synovci je 2,5 roku- je to ještě mrňous :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.4.11 19:46

Linksy pro chlapa čoveče na spermoníky vitamín K…to je málo sehnatelný… to mi řekl léčitel.. jestli máš někoho s mimi, tak se to dává miminkům do 6 měsíců…a dává se 1 kapka denně, je to hnus, ale údajně to pomáhá…nebo je v brokolici, tak hodně vařit brokolici a na netu najdeš zeleninu, kde je vitamín K… vůbec není zač, a taky pomáhá půst bez sexu :-) ale taky nám radil si zajít k homeopatovi.. že oni by mohli chlapům něco dát… asi by neuškodila i zdravá výživa…

Korin já být blíž, tak do bedýnek jdu taky a podporuju český výrobky vůbec.. a český vypěstovaný ovoce a zeleninu, takže to úplně chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.4.11 19:56

půst bez sexu –jako hladovění? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.