Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
já právě teď moc nevařila,naposled v sobotu.Vždycky se odbudem tak nějak co dům dá ![]()
Katosa - vážně na iui nepojedeš|? te´d když jsi nastimulovaná?
Holky u koho máte internet?
Volný bude končit a převáděj nás k O2 a ti parchanti jsou jednou tak drahý než jsme byli u volnýho ![]()
Katooso byla by to škoda..neb clostil smíš jen 6 měs..
a takhle promarnit šanci.. ![]()
holky ale co mam delat zitra tam mam jet na ultrazvuk a nevim proc by meto nemohli udelt zitra vim to uz stimuluju a prt no ale kdyz mu dovolenou nedaji a on musi jet semnou potrebuju jeho sperma tak nevim co delat proste sou to debilové jeste to mel nahlasené driv ale nakemu kryplovi dovolenou daji a jemu houbelec tak budu muset zavolat do gennetu co teda delat a nebo jet az v pondeli na iui ale to uz je 15 den tak abyto nebylo pozde
my jsme byly kdysi u O2.ještě v praze,ale to jsme platily nehorázně moc.skoro 1000–i když v tom bylo 100 min volání zdarma.
a tady jsme byly u místních služeb..co jako maj tady na okresu za 500 kč.to skončilo.tak jsme byli nucení přejít jinam a odtud jsme utekli.
A jsme ted zase u jiné místní sítě–ralsko net.
platíme 440 kč měsíčně.-A je to teda mazec..jako dobré připojení a hlavně když stím něco je,řeší to hned.Vždy jim cinknu a oni se to snaží řešit.
Předtím to bylo na mrtvici..jo počkejte,my vám zjednáme technika a on toho má moc..
Tady si stěžovat nemůže..cena v normě si myslim.A jako supr jednání.
katoosa - to je blbá situace. hele a nemůžeš se tam dostat v pátek busem? Jde se dohodnout,že vzorek naberete doma. Když tam jedeš na utz tak ti rovnou dají odběrnou nádobku a v pátek ráno manžel dá vzorek
katoosa píše:![]()
holky ale co mam delat zitra tam mam jet na ultrazvuk a nevim proc by meto nemohli udelt zitra vim to uz stimuluju a prt no ale kdyz mu dovolenou nedaji a on musi jet semnou potrebuju jeho sperma tak nevim co delat proste sou to debilové jeste to mel nahlasené driv ale nakemu kryplovi dovolenou daji a jemu houbelec tak budu muset zavolat do gennetu co teda delat a nebo jet az v pondeli na iui ale to uz je 15 den tak abyto nebylo pozde
kamčo - a vy máte bezdrátové připojení?
Mi u Volnýho paltili asi neceloé pětikilo a no a najednou O2 chce skoro litr
. a to nám psali dopis,že úroveň služeb a cena se nezmění. keci!!!
jenze holky toje na houby jet busem stejne ten vzorek musis dovest do hodiny ani to v liberci poradne neznam takze bych asi nekde zabloudila
Katooso to uvidíš dle ultrazvuku..třeba by to vyšlo i na ten 15 den.
a nebo pak jedině vzorek z domova..ale ten smí být snad max hodinu .. ![]()
jjjvim to ale vzdycky to vychazí na druhej den kdyz tam jedu na ultrazvuk holt asi bude po prdeli no nikam nepojedu a bude to ![]()
korinkovna píše:
kamčo - a vy máte bezdrátové připojení?
Mi u Volnýho paltili asi neceloé pětikilo a no a najednou O2 chce skoro litr. a to nám psali dopis,že úroveň služeb a cena se nezmění. keci!!!
To je na prd, když Vás neuvolní z práce. To mi zaplať pánbůh nemáme. Stejně za nás nikdo tu práci neudělá, tak se nenervuji tím, že by mě nebo přítele nepusitili. To Ti teda nezávidím… ![]()
My máte internet od LEVNET… platíme asi 300kč a spojení dobrý. Zkus na to mrknout na net, myslím, že ale nemají zrovna široké pokrytí… ![]()
Tak to máte bezdrátovej přenos
Pokud jsou to optická vlákna. Manžel právě říká,že by raději přes linku, no nějak to pořešíme,ale sou to stejně arogantní syčáci. Normálně se s tebou ani nebavěj,když chcem nějakou informaci. Museli jsme na ně na pobočce doslovat vyjet,aby začali mrskat prdelí-pardon,že sem tak sprostá,ale kdyby jste je tam viděli.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.