GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31596
13.4.11 08:34

já právě teď moc nevařila,naposled v sobotu.Vždycky se odbudem tak nějak co dům dá :-)

Katosa - vážně na iui nepojedeš|? te´d když jsi nastimulovaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
13.4.11 08:36

Holky u koho máte internet?

Volný bude končit a převáděj nás k O2 a ti parchanti jsou jednou tak drahý než jsme byli u volnýho :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.4.11 08:38

Katooso byla by to škoda..neb clostil smíš jen 6 měs..
a takhle promarnit šanci.. :think:

• Citovat
  • Upravit
1771
13.4.11 08:42

:cert: :cert: holky ale co mam delat zitra tam mam jet na ultrazvuk a nevim proc by meto nemohli udelt zitra vim to uz stimuluju a prt no ale kdyz mu dovolenou nedaji a on musi jet semnou potrebuju jeho sperma tak nevim co delat proste sou to debilové jeste to mel nahlasené driv ale nakemu kryplovi dovolenou daji a jemu houbelec tak budu muset zavolat do gennetu co teda delat a nebo jet az v pondeli na iui ale to uz je 15 den tak abyto nebylo pozde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.4.11 08:44

my jsme byly kdysi u O2.ještě v praze,ale to jsme platily nehorázně moc.skoro 1000–i když v tom bylo 100 min volání zdarma.

a tady jsme byly u místních služeb..co jako maj tady na okresu za 500 kč.to skončilo.tak jsme byli nucení přejít jinam a odtud jsme utekli.
A jsme ted zase u jiné místní sítě–ralsko net.
platíme 440 kč měsíčně.-A je to teda mazec..jako dobré připojení a hlavně když stím něco je,řeší to hned.Vždy jim cinknu a oni se to snaží řešit.
Předtím to bylo na mrtvici..jo počkejte,my vám zjednáme technika a on toho má moc..

Tady si stěžovat nemůže..cena v normě si myslim.A jako supr jednání.

• Citovat
  • Upravit
31596
13.4.11 08:45

katoosa - to je blbá situace. hele a nemůžeš se tam dostat v pátek busem? Jde se dohodnout,že vzorek naberete doma. Když tam jedeš na utz tak ti rovnou dají odběrnou nádobku a v pátek ráno manžel dá vzorek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.4.11 08:47
KATOOSO TO NEJDE HNED UDĚLAT..to je dle uz..jak to tam vypadat.
katoosa píše: :cert: :cert: holky ale co mam delat zitra tam mam jet na ultrazvuk a nevim proc by meto nemohli udelt zitra vim to uz stimuluju a prt no ale kdyz mu dovolenou nedaji a on musi jet semnou potrebuju jeho sperma tak nevim co delat proste sou to debilové jeste to mel nahlasené driv ale nakemu kryplovi dovolenou daji a jemu houbelec tak budu muset zavolat do gennetu co teda delat a nebo jet az v pondeli na iui ale to uz je 15 den tak abyto nebylo pozde
  • Citovat
  • Upravit
31596
13.4.11 08:47

kamčo - a vy máte bezdrátové připojení?
Mi u Volnýho paltili asi neceloé pětikilo a no a najednou O2 chce skoro litr :palec: . a to nám psali dopis,že úroveň služeb a cena se nezmění. keci!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
13.4.11 08:49

jenze holky toje na houby jet busem stejne ten vzorek musis dovest do hodiny ani to v liberci poradne neznam takze bych asi nekde zabloudila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.4.11 08:51

Katooso to uvidíš dle ultrazvuku..třeba by to vyšlo i na ten 15 den.
a nebo pak jedině vzorek z domova..ale ten smí být snad max hodinu .. :think:

• Citovat
  • Upravit
1771
13.4.11 08:54

jjjvim to ale vzdycky to vychazí na druhej den kdyz tam jedu na ultrazvuk holt asi bude po prdeli no nikam nepojedu a bude to :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.4.11 08:58
U TOHO O2 ..byla taková krabička..tu jsme měli jako doma.
A ted kde jsme, tak to máme vedený kabel z pc..do stoupačky.A to vede nahoru na střechu.
Ale nikde nic není vidět..jako dráty nebo tak.
Máme to nějakou optikou..nebo co.To vylepšovaly před vánocema.
Jsem fakt spokojená..akorát oni ze mě musej být hotový.Jelikož jsme připojený určo 12 h denně..tak při jakémkoliv vypadku jim volám.Oni se už smějou..prej aspon víme kdy je porucha.Jinak jako fajn no.Doufám,že nezdraží.. :mrgreen:
korinkovna píše:
kamčo - a vy máte bezdrátové připojení?
Mi u Volnýho paltili asi neceloé pětikilo a no a najednou O2 chce skoro litr :palec: . a to nám psali dopis,že úroveň služeb a cena se nezmění. keci!!!
  • Citovat
  • Upravit
453
13.4.11 09:01

To je na prd, když Vás neuvolní z práce. To mi zaplať pánbůh nemáme. Stejně za nás nikdo tu práci neudělá, tak se nenervuji tím, že by mě nebo přítele nepusitili. To Ti teda nezávidím… :cert:

My máte internet od LEVNET… platíme asi 300kč a spojení dobrý. Zkus na to mrknout na net, myslím, že ale nemají zrovna široké pokrytí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
13.4.11 09:01

Tak to máte bezdrátovej přenos :-) Pokud jsou to optická vlákna. Manžel právě říká,že by raději přes linku, no nějak to pořešíme,ale sou to stejně arogantní syčáci. Normálně se s tebou ani nebavěj,když chcem nějakou informaci. Museli jsme na ně na pobočce doslovat vyjet,aby začali mrskat prdelí-pardon,že sem tak sprostá,ale kdyby jste je tam viděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
13.4.11 09:02

Anderjko - kouknu, děkuju :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.