GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
13.4.11 19:57

korin zatim se mi nikdo neozval..

• Citovat
  • Upravit
177
13.4.11 20:06

Val- tak brokolici by ten muj nesnedl, ale jinak zeleninku chystám denně :mrgreen: Ty kapičky si myslim seženu a mám pocit, že se jmenují Vigantol, ale nejsem si tím uplně jistá

Tak jsem si přes net před chvílí objednala ten Femigard, jsem zvědavá, na diskuzi to hodnotili dobře :mrgreen: snad pomůže i na PCO, hlavně, že neuškodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
13.4.11 20:28

Vigantol je jiny vitamín vlastně, to bude asi Kanavit ? No pozeptam se kdyztak maminek miminek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.4.11 20:44

Tak já pomalu potáhnu do vany a ležet.
pěkný večer.

• Citovat
  • Upravit
177
13.4.11 20:46

Kamccaa- :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
14.4.11 06:44

Ahoj dámy :mavam:

Kamčo - já si vlastně psala s tou paní z hradiště. Zkusím ti dát na ní kontakt Dagmar.Motlova@seznam.cz
provozuje tam obchod Sára , to je snad ovoce a zelenina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
14.4.11 06:45

Holky tak na velikonoce už je to asi daný. Jedem na vodu, Ohři konkrétně.Kdyby jo bylo nějak hnusně tak asi dáme vandr,ale zatím to vypadá tu vodu. Dnes sem ve Skeble.cz objednala lampiony přání, měla sem na ně slevovej kupon,tak snad jim pak nepodpálíme kemp :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
14.4.11 07:49

ahoj.

Korin kam případně na vandr?jaké máte oblíbená místa?

• Citovat
  • Upravit
31596
14.4.11 08:34

kamčo - zřejmě by jsme asi nejeli daleko.Švára tu byli začátkem roku a byli kousek tady na Děvíně, mi pak ten vejlet na Stohánek-oněm sem tu psala, Ralsko.Je tu krásná krajina a množství převisů,kde se dá přespat i bez stanu.

Jinak rádi jezdíme na Vlhošť,ale tam se nebyla několik let. Vlhošť zas není tak úplně daleko od vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
14.4.11 09:27

ahoj holky tak máme za sebou první konzultaci v Libereckém gennetu mám dotaz jak je to s tou hysteroskopii jak to probíha? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
14.4.11 09:40

Vikoušku jdu na ní zejtra,ale už sem na ní byla. Dělá se pod celkovou narkozou,je krátkodobá. Přijdeš ráno do gennet, oni tě odvedou na pokoj a čekáš. Musíš mít sebou přezuvky a noční košilku. Jakmile ti udělají úkon,tak ležíš asi 2 hodiny po probuzení na pokoji a musíš mít zajištěnej odvoz např. manžela,přítele.
při hysteroskopii ti zavádějí pochvou takový přístroj,prohlédnou ti dělohu a pokud by jsi tam měla nějaké srsty nebo tak něco tak to rovnou odstraněj. nemusíš se ničeh bát nic t není. Pio probuzení te trochu bolí břicho jako při ms,ale dostaneš kapačku a ta to hned zklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
14.4.11 09:47

korivkovna děkuju, ja se všeho strašně bojim a ze strachu jsem ten zakrok odmítla :zed: do budoucna me to asi čeká, zjistili mi symdrom pco :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31596
14.4.11 09:59

vikoušku - hysteroskopie je docela důležitá. Podívají se dovnitř tebe jestli tam nemáš něco co třeba brání uchycení plodu. A opravdu to nic není.Řada holek třeba na tohle vyšetření čeká a nedostane ho nebo až po nějakých nezadařených pokusech. :wink: Což je docela škoda plítvat pokusama,když nemáš řádné vyšetření a takhle když ti ho nabídli hned na začátku tak jsi se toho měla chytit.
Je jasné že jsi ze všeho vystresovaná. Já taky byla,ale byla sem ráda,že se mnou něco dělaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
14.4.11 10:05

korinkovna pročitam si lekařskou zpravu a nevím co znamená ET line 6mm?

Příspěvek upraven 14.04.11 v 14:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
14.4.11 10:07

a ta hysteroskopie se děla v první polovině menstruačního cyklu?? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.