Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jasně, že nééé
Jsem docela optimista, v životě mě a naší rodinu potkalo už takových dost krutých realit, že se člověk trochu zocelí (aspoň na povrch)
Dnes , nechci to zakřiknout, to vypadá dobře, ale včera jsem proležela.Dnes chce manžel, abych taky ležela, ale to bych se z toho zcvokla.Takže budu opatrná,ale jdu to tu trochu pofackovat ![]()
korinkovna píše:
nemi - fakt? ale špiněním ještě všechno nekonči
Ahojky…venku je krásně,tak vyrážíme s přítelem někam na kole
zatím páček a příjemný den ![]()
ahojky devčata přejí krásný den mi taky jedem pryc za rodicema do mostu tak se tu mejte ![]()
kamčo tak už tam asi jste. já měla v práci docela blázinec,tak sem dneska ani nepustila v práci pc.jen ráno sem si doma na chvíli sedla.
nemi - jo to taky znám..všude je něco,ale bez toho by asi nebyl život - no zní to jako fráze,ale co naděláme.
No já jdu za chvíli pomáhat na oslavu padesátin, jsem zaúkolovaná do kuchyně..
Takže všem krásný víkend ![]()
KORIN ..parkovali jsme na návsi v těch Radimovicích a kousínek jsme došli.
JINAK JEDNÍM SLOVEM PARÁDA..
díky za tip.
A každopádně uvítám podobné návrhy v okolí takhle..takže kdyby jsi zase věděla o něčem písni !!! :huban:
kamča- jsem ráda,že se ti tam líbilo. Nakonec jsme jeli dneska před polednem, dali jsme si pak oběd v té restauraci před zámkem, oba kachnu se zelím a knedlíkem a te´d cejtín následky. Byla dobrá,to jo,ale po včerejší oslavě,přišla sem ve tři ráno,a vlastně sem ta strávila na place 12 hodin,když uvážim,že sem tam byla od půl třetí odpoledne, em mohla zvolit neco lehčího. Na Sychrově se mi líbilo letos nějak o mnoho víc,možná to bylo i lepším počasím.
Dneska jinak gaučuju, to se mi dlouho nestalo proválet a prospat neděli. Ale je mi zle od žaludku a to dost. A to já jsem abstinent a zas tak moc sem toho tam nesnědla
Korin my jeli kolem poledního.
Později jsme si tam dali klobásu,já pivko,nakoupila sem si jelita a jitrnice,koláčky a pak solené pražené oříšky,mandle,slunečnici.
No a pak jsem chtěla košíček,co využijem ted na koledu a později do lesa na houby. ![]()
A pak si vilík vybral dřevěnou hračku a já klasický velikonoční věci..
Jak říkám byly jsme všichni max spokojeni. ![]()
Včera sem celý den poklízela..a dělala sem bramboráky..a to taky dopadlo.I když sem si je davala na ubrousek -odmastit.Mě bylo pak večer těžko jak blázen.
a až zle.
Dnes jedu na úřad po obědě..
se mi nechce.
Všem pěkný den. ![]()
kamča - také přeji dobré ráno.
no máme asi slabší žaludky…já teda včera měla den blbec,nebo spíš sem se vlastně ani moc neprojevovala.Byla sem ráda,že jsme na chvilku byli na tom Sychrově.Přivezla sem si domů keramickou zadělávací mísu, nějké koření,vařečku a pírka a manžel si koupil bože od těch nožířů. Máme od nich už tři a maximálně spokojení.
Tak já jdu za chvíli do práce.Vstávala sem v šest abych ukidila a udělala objednávku,te´d si dávám na chvíli čaj a pomažu zas. Musím tam ještě teda douklidit,mám tam nějak privela bordelu,ale ten co není vidět,tedy né už na prodejně.
A přemejšlim co vzít sebou k jídlu na tu vou. jak mám poslední dobou ten žaludek rozhašenej,že nesnese těžká jídla tak to bude asi vegetariánská jízda ![]()
Tak nožířů sem si tam vážně nevšimla.. ![]()
kořenáři tam byly dva to vím..
Já si jdu namazat rohlík se sýrem a nebo bábovku si dám,ještě uvidím. ![]()
Ahoj holky…jak se vede?
Taky jse vcera byli na sychrove…bylo to super a korin, jak rikas, taky se nam tam letos libilo nejak vic.
Jinak meli vyborny prase.mnam ![]()
Holky, potrbuju poradit…mam jit 26.4. na tu hystero…ale ja to jeste nedostala…jsem.uz objednana, protoze.jsem ms mela presne. Stalo se vam to nekomu? Dali vam vyvolavacku, nebo preobjednali? Ja ze uz mam kvuli tomu zprehazeny sluzby, tak se mi to opravdu nehodi tam jit jindy… ![]()
sestramona - a to víš že stalo. Prostě se v Gennetu přeobjednáš.To samozřejmě lze. myslím,že na hystero je ideální jít od devátého dne cyklu,než bude u tebe ovulace.
Korin,diky ![]()
Pockam jeste do zitra a kdyz by nic, tak tam cinknu. Achjo…to zase budu muset prehazet sluzby…
Ahojda holky,zítra jdu na gennet.Domluvm se ,co dál.Pejsek nám dělá radost a líp to díky jí snášíme líp.Chci všechna dovyšetření,jinak už do ničeho nejdu.Uvidim,co nabídnou,není možné,aby těhotenství vždycky u mě takhle skončilo
![]()
Jinak všem držim palečky,at se konečně některé objeví // ![]()
Tady je jedna fotečka z výletu ![]()
sestramona - určitě ti v práci vyjdou vstříct. Musíme se řídit tím naším cyklem,kterej né vždy zrovna spolupracuje ![]()
dagmariana - no držim palce ať se dohodnete.Já myslím,že snad už protestovat nebudou,aby ti nedali všechna vyšetření.Když to vždycky dopadne takhle. Moc ti držim palce a dej zejtra vědět co a jak ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.