Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Kačí…, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Ale abych pravdu řekla, tak mě to tak strašně mrzí… ![]()
Když mu náhodou někdy řeknu, proč je takový tak mi odpoví, že se z toho přece nesesype…
Tak už pak radší držím hubu… ![]()
Stejně jsou ty chlapi divný, že…???? Ale jsou NAŠI tak chcem, že????
![]()
Ahojky Andreo!Já v sobě řešila ty samé otázky…přítel se mi taky zdál,že je mu to nějak fuk a tak sem kvůli tomu tiše probrečela pár nocí
Ono je to ale u chlapů hold jiný.Neprožívají to jako my!!!Po čase sem si s ním o tom promluvila otevřeně a jedno mu to fakt nebylo,jen to neumějí dávat najevo
(jen abys byla v obraze,jsme po nevydařeném IVF)Ale, to neznamená,že tě nemá rád,nebo že už o tebe nestojí!!!Opak je pravdou ![]()
asi jako holky,tak podobné tu je u nás. Manžel si to mimčo přeje moc,byl úžasnej,když jsme jeli z ET,tak mi nosil i kabelku
. Ale párkrát jsem ho už zklamaného z nevydařeného výsledku taky viděla. Chlapi to viděj a nesou jinak,ale třeba ten můj se tím trápí,ale nedává to tak najevo,jak pořád dokola říká…prostě pořád věří ![]()
Andrea123 píše:
NEMI - a musela jsi také znovu na měsíc začít užívat antikoncepci…????
Nechci fakt kecat. Když se dokopu, zkusím se mrknout do papírů, pokud z toho poznám za co to bylo a dám ti vědět. Ale ted se bere ta antikonc. a ta nevím kolik stojí. Ale myslím, že za ty hormony při IVF se dá tak 7 a víc? Je to individuální, ale myslím, že tady jste brali docela vysoké dávky, ne?
korinkovna píše:
ahoj holky,nemi - tak to je krásná cena. jako fakt jen 2000.
Andrejko tak to můžeš být skoro ráda. A nevěš hlavu, hele všechny tady víme co to je a když i na tvuj problém je řešení,tak je to krásné. některé holky mají třeba šanci jen na dárce a některé ani to ne.![]()
a já 10 tis asi bez padesáti korun..Jsem potřebovala víc hormonů-no je to indi vindi.
Baby ja se zatim vůbec neobjednala na další konzultaci,aby jsme se třeba dohodli co dál. ![]()
Vůbec nemám jaksi náladu na to,ale mimi bych chtěla..
Všem pěkný ránko.
Dobré ranko ženy
Já jsem na tom s cenou za léky jako KORIN
Zrovna jsem přišla z kardiologie a už zase frčím pryč…včera jsme s přítelem slavily 4.výročí,co jsme spolu a jelikož nám zbyla větší část dortu,tak vezu ochutnávku k našim.Tak se tu zatím mějte.Venku je úúúúžasně,tak já pádím ![]()
kamča - objednej se až to budeš cítit.Nemá cenu něco hrotit.
Já tu cenu za léky mám asi vyšší,počítala sem jen Gonal,ten sem musela dokupovat,ale nepočítala sem za Ovitrelle a Cetrodite,ale tam ten doplatek je zanedbatelnej.Tak okolo tisícovky.
Dobré ráno, to je v prd… s těma penězma…
Proč to doprčic nemůže všechno platit pojišťovna??? Pořád, že je málo dětí, ale aby nám nějak pomohli to nééé… ![]()
Do teď nevím kde na to vezmeme. Ze všech peněz jsme se vydali na bydlení a teď už nám asi nezbyde nic jiného než oběhnout babičky, dědečky, tetičky… že pokud chtějí vnoučátko tak ať se „smekaj“…
Je to vážně děs a hrůza…
![]()
Ahoj holky…
Tak jsem vas ted docetla a uvedu IVM na pravou miru.
Ptala jsem se na cenu hned po tom, co mi to dr. Petr nabidnul…takze CELY PROCES IVM HRADI POJISTOVNA!!!! JEN JE PRI IVM NUTNE POUZIT METODU ICSI(8000,–), JELIKOZ STIMULACI OOCYTU V LABORATORNICH PODMINKACH MAJI VAJUCHA TVRDSI OBAL A SPERMIE BY TUTO BARIERU SAMI NEPREKONALI. Samozrejme pokud byste pak mrazili, nebo misto ICSI chtelu PICSI, budete si muset priplatit.
Ale sestricka me ubezpecila, ze se dostanete max na cca 12-14000, pokud budete chtit neci navic. Porad je to rapidni cenovy rozdil od IVF. Jen k IVM musi mit zena za sebou OHSS a pak je to limitovano vekem…hranici nevim. To ja nastesti ve 25 resit nemusim. Ale dr. Petr rikal, ze casem se od IVF opusti a bude se delat jen IVM. ![]()
Jinak Andrejko, nebud smutna
…aspon uz vis, na cem jsi…ja ted cekam na ms…uz mam 5. den zpozdeni, abych mohla na hystero. ![]()
sestramona píše:
Ahoj holky…Tak jsem vas ted docetla a uvedu IVM na pravou miru.
Ptala jsem se na cenu hned po tom, co mi to dr. Petr nabidnul…takze CELY PROCES IVM HRADI POJISTOVNA!!!! JEN JE PRI IVM NUTNE POUZIT METODU ICSI(8000,–), JELIKOZ STIMULACI OOCYTU V LABORATORNICH PODMINKACH MAJI VAJUCHA TVRDSI OBAL A SPERMIE BY TUTO BARIERU SAMI NEPREKONALI. Samozrejme pokud byste pak mrazili, nebo misto ICSI chtelu PICSI, budete si muset priplatit.
Jinak Andrejko, nebud smutna
Ale sestricka me ubezpecila, ze se dostanete max na cca 12-14000, pokud budete chtit neci navic. Porad je to rapidni cenovy rozdil od IVF. Jen k IVM musi mit zena za sebou OHSS a pak je to limitovano vekem…hranici nevim. To ja nastesti ve 25 resit nemusim. Ale dr. Petr rikal, ze casem se od IVF opusti a bude se delat jen IVM.…aspon uz vis, na cem jsi…ja ted cekam na ms…uz mam 5. den zpozdeni, abych mohla na hystero.
Sestramona…zase tak rapidní mi to nepřipadá.Nás vyšlo první IVF na 17000.-Je v tom jen rozdíl v tom,že máš stimulační léky a ty mě u prvního stály necelých 5000.-
Teď taková asi blbá otázka… co to je OHSS???
Já jen abych věděla co mě čeká… ![]()
Aha- tak aby jsme si ještě na IVM počkali? Já OHS za sebou nemám,ale spíš bohu díky.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.