GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
22.4.11 20:41

Linksy držím palec..

• Citovat
  • Upravit
177
23.4.11 03:17

Holky, moc vám děkuji :hug: , strach je prevít :evil:
těším se až mi skončí služba a hurá do postýlky :-D ,ale ještě musím 4 hod vydržet :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
23.4.11 21:16

Ahoj holky,
tak jak se daří? U mě je to hodně špatné, 6.4. jsem bohužel musela rodit, měla jsem velký zánět v těle, od 25.3.jsem ležela v nemocnici na udržování,ale bohužel jsem to dlouho nevydržela.Narodil se mi Péťa 33cm 820g a Matýsek 32cm 730g.Bohužel Péťa mi 19.4.umřel, je to moc těžké.Teď zůstal Matýsek sám a musí hodně bojovat,aby to všechno zvládnul. Držím všem palečky,aby jste měli větší štěstní než já a pěkné velikonoce přeji. Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
24.4.11 01:17

korinkovna

korinkovna píše:
Misulíno - vítej.
Manžel má taky blbej spermiogram,někdy se to dá vyladit jen vitamínama a zdravým a pravidelným pohybem,teď nemám namysli posilovnu.Je to dlouhodobé,ale pomůže to.
Kolik ti je?

Ahojky, mně je 25, příteli 28..V úterý jsme byli na první konzultaci v Gennetu, mě čeká hysteroskopie a pak naše první iui, s tím nám ale moc velkou šanci nsdávají, přítel jich má málo a překvapilo nás, že má 85% spermií morfologicky abnormálních:(((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
24.4.11 01:23

Jitka28

Přeji hrozně moc síly, abyste dokázali překonat bolest, a hrozně moc síly, abyste se mohly radovat z Vašeho zdravého Matýska..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
24.4.11 15:44

Jitka 28- nevím co na to říct :-( ,přeji moc síly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
24.4.11 17:16

Jiťo moc mě to mrzí, posílám spoustu síl Tobě i malému Matýskovi :hug:

Příspěvek upraven 25.04.11 v 17:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
24.4.11 20:22

Jíťo držím palce.Ať Matýsek bojuje i za brášku. A vám hodně sil na zvládnutí toho všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
25.4.11 07:39

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12591.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12591.gif

Veselé Velikonoce.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
25.4.11 07:42

Jitko.. :hug: hodně zdravíčka mimískovi..a doufám,že brzo nám dáš fotečku.

• Citovat
  • Upravit
6193
25.4.11 08:09
Jitka28 píše:
Ahoj holky,
tak jak se daří? U mě je to hodně špatné, 6.4. jsem bohužel musela rodit, měla jsem velký zánět v těle, od 25.3.jsem ležela v nemocnici na udržování,ale bohužel jsem to dlouho nevydržela.Narodil se mi Péťa 33cm 820g a Matýsek 32cm 730g.Bohužel Péťa mi 19.4.umřel, je to moc těžké.Teď zůstal Matýsek sám a musí hodně bojovat,aby to všechno zvládnul. Držím všem palečky,aby jste měli větší štěstní než já a pěkné velikonoce přeji. Jitka

Moc sil,zvládnete to!!!!!! :srdce: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
25.4.11 19:58

Ahoj holky, moc děkuji za podporu. Je to teď pro mě moc těžké,ale mám super přítele a rodiče,kteří mě maximálně podporují. Zítra zase jedu na Matýskem,budeme tam asi tak 2 měsíce,tak nám držte palečky. Fotečku dám až bude Matýsek trošku větší… Mějte se tu moc pěkně. Jitka :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
25.4.11 20:23

Jíťo, ta podpora je to nejmenší co pro Tebe a Tvojí rodinu můžeme udělat. :srdce: :kytka: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
26.4.11 11:25

Jitus drz se! Matysek to urcite zvladne :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
26.4.11 11:47

Jiťo- :hug: :srdce:

Ahojda holky :mrgreen:
vůbec nevím co si mám myslet, ted o víkendu jsem mela 2× TT negativní, byla to jiná značka a 25 citlivost.Předtím jsem měla citlivort testu 20 Pro jistotu jsem si dnes udělala další TT, jelikož mrcha nikde a byla tam druha čárka opět slabá, byla to 25 citlivost. jsem z toho blázen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.