Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
andreo - ahoj. Když To má přijít tak To nepřijde a naopak ![]()
Takže sladké knedlíky jdou udělat s jahodama?Mi to dělávali nějak,že se udělala taková jahodová poleva a nějak se to přelejvalo,ale k tomu jsou ty jahody potřeba čestvé.A já se fakt nikam nedostanu
Korin ze zmražených to jde ještě lépe, protože se to tak „neblemcá“ a jde to krásně zabalit… ![]()
to jo,ale na tu polevu jsou lepší čerstvé. Ale když nad tím přemejšlim já tenhle tejden asi vařit nebudu. Dneska máme tu klobásu,zátra se hned po práci zbalíme a jdem do kina a někde se něčím zacpem a v pátek jedem k našim,takže se o nás postará maminka.
A v sobotu na svatbě tam se přežerem!! Jako nakonec jdem i na oběd,protže muj muž bude tu ofiko svatbu fotit,takže v sobotu jdem na svíčkovou ![]()
A není Ti to Korin trošku blbý…
![]()
Já v práci, hlad jak blázen, celý den k jídlu nic moc a ty už máš jídelní lístek připravený minimálně na týden dopředu…
A ještě bez vaření…
To se někdo má… ![]()
Teď mi volal jeden kamarád, že další náš kamarád umřel… Úplně zdravý, vrátil se domů z noční, bavil se ještě s přítelkyni, která pak šla do práce a za 20 minut ho našla mamka mrtvého… zástava srdce…
To je v prdeli, pak má mít člověk z něčeho radost… Celý život jsou akorát nervi a pak to takhle dopadá…
Opatrujte se…
Andrea
když si to někdo umí zařídit ![]()
No ale já docela ráda vařim,ale prostě máme teď plnej diář. Kdybys viděla u nás doma ten bordel. Vždyt já ani nestihla a nestihnu do víkendu vyprat z té naší vodní turistiky.Včera sem měla sice jakoby volno,ale jeli jsme do té Prahy a byli na návštěve u našich,kde maminka udělala řízky, bramborovej salát a ještě sem se dopucla nádivkou co jí zbyla z velikonoc. No hele…já to mám teď všechno bez práce a dokonce i bez výdajů
To jsme ale vyírky,tak bacha na nás,nikdo si nás nezvěte domů nebo vás vyžerem ![]()
Andrea123 píše:
Teď mi volal jeden kamarád, že další náš kamarád umřel… Úplně zdravý, vrátil se domů z noční, bavil se ještě s přítelkyni, která pak šla do práce a za 20 minut ho našla mamka mrtvého… zástava srdce…
To je v prdeli, pak má mít člověk z něčeho radost… Celý život jsou akorát nervi a pak to takhle dopadá…
Opatrujte se…
Když mě docela dostalo to s Jitkou…a pak jsem neměla čím přispívat, ale čtu pravidelně…Vařila jsem svíčkovou…
Jo a holky normálně jsem s cukrem v normálu… jsem byla dneska na kontrole…tak si na oslavu dám čokoládu, ale jen 4 kostičky… pak se zase budu hlídat.
val - no já sem ymslela taky že asi špatně čtu
Hlavně aby ten druhý mrňousek se měl brzo k světu
tak to moc nepřeháněj s čokoškou jo.
Korin, no vidíš, tak teď ti přišli na chorůbky, teď ti dají pilulky a budeš v cajku… přesně jako mně tenkrát tu alergii na spermie…mimi bude v cuku letu…
ty jo taky bych si dala jahodový knedlíky.. domácí.. to já neumím asi…
Kamčo vitamínky a čajíky doporučuju ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.