GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
27.4.11 14:04
na tuty..
korinkovna píše:
dají se udělat sladké knedlíky s jahodami uvnitř?Mám nějaké v mrazáku
  • Citovat
  • Upravit
31594
27.4.11 14:05

andreo - ahoj. Když To má přijít tak To nepřijde a naopak :cert:
Takže sladké knedlíky jdou udělat s jahodama?Mi to dělávali nějak,že se udělala taková jahodová poleva a nějak se to přelejvalo,ale k tomu jsou ty jahody potřeba čestvé.A já se fakt nikam nedostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.4.11 14:06

Kamčo - dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
27.4.11 14:07

korin já plnim i s mrazenýma normálka..i s čerstvými.

• Citovat
  • Upravit
453
27.4.11 14:11

Korin ze zmražených to jde ještě lépe, protože se to tak „neblemcá“ a jde to krásně zabalit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.4.11 14:13

to jo,ale na tu polevu jsou lepší čerstvé. Ale když nad tím přemejšlim já tenhle tejden asi vařit nebudu. Dneska máme tu klobásu,zátra se hned po práci zbalíme a jdem do kina a někde se něčím zacpem a v pátek jedem k našim,takže se o nás postará maminka. :palec: :mrgreen: A v sobotu na svatbě tam se přežerem!! Jako nakonec jdem i na oběd,protže muj muž bude tu ofiko svatbu fotit,takže v sobotu jdem na svíčkovou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
27.4.11 14:18

A není Ti to Korin trošku blbý… :mrgreen: :mrgreen:
Já v práci, hlad jak blázen, celý den k jídlu nic moc a ty už máš jídelní lístek připravený minimálně na týden dopředu… :lol: :lol: A ještě bez vaření… :lol: To se někdo má… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
27.4.11 14:26

Teď mi volal jeden kamarád, že další náš kamarád umřel… Úplně zdravý, vrátil se domů z noční, bavil se ještě s přítelkyni, která pak šla do práce a za 20 minut ho našla mamka mrtvého… zástava srdce…
To je v prdeli, pak má mít člověk z něčeho radost… Celý život jsou akorát nervi a pak to takhle dopadá…
Opatrujte se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.4.11 14:28

Andrea :mrgreen: když si to někdo umí zařídit :jazyk:
No ale já docela ráda vařim,ale prostě máme teď plnej diář. Kdybys viděla u nás doma ten bordel. Vždyt já ani nestihla a nestihnu do víkendu vyprat z té naší vodní turistiky.Včera sem měla sice jakoby volno,ale jeli jsme do té Prahy a byli na návštěve u našich,kde maminka udělala řízky, bramborovej salát a ještě sem se dopucla nádivkou co jí zbyla z velikonoc. No hele…já to mám teď všechno bez práce a dokonce i bez výdajů :mrgreen: :oops: To jsme ale vyírky,tak bacha na nás,nikdo si nás nezvěte domů nebo vás vyžerem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.4.11 14:30
To mi je líto.úplně mi zamrazilo,nám se stalo to samé loni. kamarád,mladej člověk ani né čtyřicet a měl infarkt :cry:
Andrea123 píše:
Teď mi volal jeden kamarád, že další náš kamarád umřel… Úplně zdravý, vrátil se domů z noční, bavil se ještě s přítelkyni, která pak šla do práce a za 20 minut ho našla mamka mrtvého… zástava srdce…
To je v prdeli, pak má mít člověk z něčeho radost… Celý život jsou akorát nervi a pak to takhle dopadá…
Opatrujte se…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.4.11 14:32

no tady se nikomu po mně nestejská, to je děs :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.4.11 14:33

ale stejská ty vopice. Si furt říkám,kde se flákáš :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.4.11 14:36

Když mě docela dostalo to s Jitkou…a pak jsem neměla čím přispívat, ale čtu pravidelně…Vařila jsem svíčkovou…

Jo a holky normálně jsem s cukrem v normálu… jsem byla dneska na kontrole…tak si na oslavu dám čokoládu, ale jen 4 kostičky… pak se zase budu hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.4.11 14:46

val - no já sem ymslela taky že asi špatně čtu :-( Hlavně aby ten druhý mrňousek se měl brzo k světu

tak to moc nepřeháněj s čokoškou jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.4.11 14:47

Korin, no vidíš, tak teď ti přišli na chorůbky, teď ti dají pilulky a budeš v cajku… přesně jako mně tenkrát tu alergii na spermie…mimi bude v cuku letu…

ty jo taky bych si dala jahodový knedlíky.. domácí.. to já neumím asi…

Kamčo vitamínky a čajíky doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.