GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
29.4.11 14:59

jojo, já už taky asi budu pomalu končit. nějak se toho na m dost navalilo. Asi se uvidíme až po neděli :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
29.4.11 18:16

Ahoj holky…
tak na humry nedoslo…zustali pekne v mrazaku :-)
Manza sel na brigadu, dela security…tak jsem u nasich na baraku a opecem si burta mnam ;-)
Jinak on uz nevari, kucharina je spatne placena, i kdyz ma certifikaty buh vi na co… jenze v Liberci je jedine Ambiente, kde by ho zaplatily, jenze tam si kuchari drzi mista…takze po skole asi 4 roky varil v mexicky, ale uz s tim seknul. Dela sefa ve velkoskladu s napoji a ma svatej klid :-) Jo a s tim varenim, to se porad dohadujeme. On mi rika, ze jsem mlady chemik. Ze vzdycky kdyz varim, tak to nema hlavu ani patu, ale nakonec z toho vznikne to, co ma. Horsi bylo, kdyz jsem se ucila varit od nej. To byly nervy. No ani se mu nedivim, kdyz jsem uvarila koprovku z vody bez mlika a smetany :-D Ale ted uz zvladam vse. Jen odmitam varit omacky. On proste dela rajskou tak, jak se ma z korenovy zeleniny, protlaku, skorice a citronu a ja bych nejradsi koupila tu v pytliku :-D
Takze ja varim minutky a polivky a on vari omacky a takovy ty narocnejsi veci jako steak z entrecotte a humra apod. :-)
Jinak vsem krasny vikend a at vam to zitra lita. Ja jsem v praci, takze budu litat tam ;-)
Pa paaaaaa :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
29.4.11 19:23

Ahojda holky

tak vdávám se 30.07, obřad v obřadní síni a pak restaurace, puvodne jsme chteli na zahrade, ale to padlo. :lol:

Korin- Ty jsi z Českého Duba ??? Jestli ano, tak jsem bydlela kousek od tamtud a chodila tam na základku :mrgreen:

sestramona- ted pracuji v RBK na interne, a tu holčinu neznám, já chodila na zdrávku do Liberce, tady pracuji a bydlím 2 roky.

Už se těším na zítřek na buřtíky :mrgreen: mořský potvory nee, ale přítel jooo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
30.4.11 00:32

korinkovna

Díky za přivítání do klubu 8-o , doufám, že to fakt půjde jak na drátkách..Kéž by nám vyšlo už to první iui :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.4.11 06:19

ahoj holky,tak sem se nachvíli napíchla u našich na internet.nemůžu nějak spát asi jak jsem zvyklá chodit pravidelně v sobotu do práce,nebo nervy pracují za nevěstu :lol:

Mišulína - v to tady doufáme každá.je to boj,pro nkterou kratší a pro některou delší. Ale jak říkal doktor petr v géčku,otěhotní každá jen je potřeba najít zprávný způsob. Já jsem jako většina holek tady byla hrozně netrpělivá,všechno prostě dlouho trvá,vyšetření ,konzultace,ale fakt nemá smysl něco uspěchat. V téhle naší věci opravdu ne.Chceme přeci všechny tady zdravé miminko :hug:

Příspěvek upraven 30.04.11 v 06:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.4.11 06:21

Linksy

Ano jsem z Č. Duba. Přistěhovala sem se sem před deseti lety z Prahy,šla jsem sem kvůli práci a tak nějak jsem tu už zůstala :-P a asi už zůstanu. Někdy si přijdu jak UK,ty také jdou za prací a vdají se tu :-P
Můžu vědět kde jsi bydlela?te´d jsi v Liberci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.4.11 06:26

Mono

Téda to by mě možná trochu štvalo,kdyby mi chlap kecal do vaření no a nebo taky naopak,já nemám tu zkušenost. Ale zase se tvrdí,že chlapy prostě vařej dobře. Muž taky občas něco uvaří, domácí nudle do polévky dělá jedině on,vyrobil si na to i zprávnej váleček :-P .A takové ty jeho lívance,má specielní grif na palačinky,prostě sladká jídla on miluje tak si není línej je udělat. To je prost jednoduchý,je mlsnej a já sladká jídla moc nemusim.jako moučník nebo zákusek to ano,ale né k obědu.
No mě by docela zajímalo jak tvuj muž dělá tu rajskou,zaujala mě ta kořenová zelenina.jestli to není tajné. a skořice jde určitě nahradit.proto si nikdy v restaraci nedávám rajskou protože všude do ní z neznámého důvodu dávají skořici.
Já docela ráda experimentuju a nemám ráda polotovary. Když mám možnost kupuju jedině čerstvé suroviny,nemám ráda třeba mraženou zeleninu,ale někdy není zbytí. To bych musela být furt na trhu.
Mě docela zaujalo,že v lbc prej dělaj každej týden farmářské trhy. nebyl jste někdo na nich? Chtěla bych se na ně podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
30.4.11 07:54

ahoj Korin…
hele jak dopadli ty bedýnky?mě napsala,že se mi ozve..už před 10 dny a nic.
Tak budu muset asi slídit dál.. :think:

Všem dnes krásné čarodky a hlavně kdo jdte (jako já k ohni–tak přeju hezké počasí,neb tady to zatim tak nevypadá,že bude pěkně) :-(
""http://img1.obrazkyanimace.com/oa/088/001.gif:http://img1.obrazkyanimace.com/oa/088/001.gif title="Obrázky a citáty Klikněte zde pro nejlepší obrázky, animace a glitter pro Lidé.cz

• Citovat
  • Upravit
177
30.4.11 13:52

Také přeji všem krásné čarodky
:mrgreen:

Korin-bydlela jsem na Bílí, to je asi 4 km od Duba, já tam bydlela do 19, ted bydlím kousek za Rumburkem. Mezi tím ještě jinde, taky kvuli praci :mrgreen:

Tady je ted pekné počasí, tak to snad vydrží, nechci žádnou bouřku :cert: Těším se na opečené buřtíky a sýr :lol:

Zatím pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
30.4.11 14:04

Nechci kazit náladu, ale tady ještě před minutou bylo jasno a svítilo sluníčko. Nechtěj vidět tu prutrž :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
30.4.11 17:16

Ahojík holky,
přeji vám krásné čarodějnice. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
30.4.11 20:45

Ahoj holky…
tak jsem se doplazila domu. Hruza a des. Meli jsme prijem, ruptura brisni aorty. Pan nam umrel. Hrozna sluzba.
Korin recept klido poslu. Jen vim, ze to dela jako svickovou…zelenina a maso do trouby, pak maso ven, zeleninu rozmixuje, propasiruje, prida protlak a pak dokoreni a zahusti. Ale.presne nevim. Jen vim, ze je z toho hroznej bordel…teda kazdej, kdo ma doma kuchare ti rekne, ze je po nich bordel :-D
Jinak si uzijte carodky, my nikam nejdeme. Jdu zitra zase do prace. Tak zkouknu Pretty woman a alou na kute. Jsem fakt vyrizena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
1.5.11 12:39

Holky, tak tady bylo včera opravdu pekne, žádný deštík ani bouřka :mrgreen:

Jiank přeji pěkný máj :-P
a nezapomente na pusu pod rozkvetlou třešní :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.5.11 12:50

Ahoj holky, jsem tu nová, tak ani nevím jestli se mi to podaří vložit. Nicméně vás prosím o radu. Jsem objednaná do Gennetu v LBC. Chtěla jsem se zeptat, jak to tam chodí. Teď jsme objednáni na první konzultaci. Jsem z toho trochu špatná a navíc vůbec nevím co čekat. Moc vám všem děkuji za odpovědi. Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
1.5.11 13:25

Neboj, doktoři i sestřičky jsou hodní.
Doktor si s váma popovídá, bude se vyptávat, co máte nemáte za sebou, navrhne vyšetření a pak se uvidí co s váma. Určitě půjdeš na hormonální profil (odběr krve 2-3. den menstruačího cyklu) no a manža na spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.