Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jojo, já už taky asi budu pomalu končit. nějak se toho na m dost navalilo. Asi se uvidíme až po neděli
![]()
Ahoj holky…
tak na humry nedoslo…zustali pekne v mrazaku ![]()
Manza sel na brigadu, dela security…tak jsem u nasich na baraku a opecem si burta mnam ![]()
Jinak on uz nevari, kucharina je spatne placena, i kdyz ma certifikaty buh vi na co… jenze v Liberci je jedine Ambiente, kde by ho zaplatily, jenze tam si kuchari drzi mista…takze po skole asi 4 roky varil v mexicky, ale uz s tim seknul. Dela sefa ve velkoskladu s napoji a ma svatej klid
Jo a s tim varenim, to se porad dohadujeme. On mi rika, ze jsem mlady chemik. Ze vzdycky kdyz varim, tak to nema hlavu ani patu, ale nakonec z toho vznikne to, co ma. Horsi bylo, kdyz jsem se ucila varit od nej. To byly nervy. No ani se mu nedivim, kdyz jsem uvarila koprovku z vody bez mlika a smetany
Ale ted uz zvladam vse. Jen odmitam varit omacky. On proste dela rajskou tak, jak se ma z korenovy zeleniny, protlaku, skorice a citronu a ja bych nejradsi koupila tu v pytliku ![]()
Takze ja varim minutky a polivky a on vari omacky a takovy ty narocnejsi veci jako steak z entrecotte a humra apod. ![]()
Jinak vsem krasny vikend a at vam to zitra lita. Ja jsem v praci, takze budu litat tam ![]()
Pa paaaaaa ![]()
Ahojda holky
tak vdávám se 30.07, obřad v obřadní síni a pak restaurace, puvodne jsme chteli na zahrade, ale to padlo. ![]()
Korin- Ty jsi z Českého Duba ??? Jestli ano, tak jsem bydlela kousek od tamtud a chodila tam na základku ![]()
sestramona- ted pracuji v RBK na interne, a tu holčinu neznám, já chodila na zdrávku do Liberce, tady pracuji a bydlím 2 roky.
Už se těším na zítřek na buřtíky
mořský potvory nee, ale přítel jooo ![]()
Díky za přivítání do klubu
, doufám, že to fakt půjde jak na drátkách..Kéž by nám vyšlo už to první iui ![]()
ahoj holky,tak sem se nachvíli napíchla u našich na internet.nemůžu nějak spát asi jak jsem zvyklá chodit pravidelně v sobotu do práce,nebo nervy pracují za nevěstu ![]()
Mišulína - v to tady doufáme každá.je to boj,pro nkterou kratší a pro některou delší. Ale jak říkal doktor petr v géčku,otěhotní každá jen je potřeba najít zprávný způsob. Já jsem jako většina holek tady byla hrozně netrpělivá,všechno prostě dlouho trvá,vyšetření ,konzultace,ale fakt nemá smysl něco uspěchat. V téhle naší věci opravdu ne.Chceme přeci všechny tady zdravé miminko ![]()
Příspěvek upraven 30.04.11 v 06:27
Ano jsem z Č. Duba. Přistěhovala sem se sem před deseti lety z Prahy,šla jsem sem kvůli práci a tak nějak jsem tu už zůstala
a asi už zůstanu. Někdy si přijdu jak UK,ty také jdou za prací a vdají se tu ![]()
Můžu vědět kde jsi bydlela?te´d jsi v Liberci?
Téda to by mě možná trochu štvalo,kdyby mi chlap kecal do vaření no a nebo taky naopak,já nemám tu zkušenost. Ale zase se tvrdí,že chlapy prostě vařej dobře. Muž taky občas něco uvaří, domácí nudle do polévky dělá jedině on,vyrobil si na to i zprávnej váleček
.A takové ty jeho lívance,má specielní grif na palačinky,prostě sladká jídla on miluje tak si není línej je udělat. To je prost jednoduchý,je mlsnej a já sladká jídla moc nemusim.jako moučník nebo zákusek to ano,ale né k obědu.
No mě by docela zajímalo jak tvuj muž dělá tu rajskou,zaujala mě ta kořenová zelenina.jestli to není tajné. a skořice jde určitě nahradit.proto si nikdy v restaraci nedávám rajskou protože všude do ní z neznámého důvodu dávají skořici.
Já docela ráda experimentuju a nemám ráda polotovary. Když mám možnost kupuju jedině čerstvé suroviny,nemám ráda třeba mraženou zeleninu,ale někdy není zbytí. To bych musela být furt na trhu.
Mě docela zaujalo,že v lbc prej dělaj každej týden farmářské trhy. nebyl jste někdo na nich? Chtěla bych se na ně podívat
ahoj Korin…
hele jak dopadli ty bedýnky?mě napsala,že se mi ozve..už před 10 dny a nic.
Tak budu muset asi slídit dál.. ![]()
Všem dnes krásné čarodky a hlavně kdo jdte (jako já k ohni–tak přeju hezké počasí,neb tady to zatim tak nevypadá,že bude pěkně) ![]()
""http://img1.obrazkyanimace.com/oa/088/001.gif:http://img1.obrazkyanimace.com/oa/088/001.gif title="Obrázky a citáty Klikněte zde pro nejlepší obrázky, animace a glitter pro Lidé.cz
Také přeji všem krásné čarodky
![]()
Korin-bydlela jsem na Bílí, to je asi 4 km od Duba, já tam bydlela do 19, ted bydlím kousek za Rumburkem. Mezi tím ještě jinde, taky kvuli praci ![]()
Tady je ted pekné počasí, tak to snad vydrží, nechci žádnou bouřku
Těším se na opečené buřtíky a sýr ![]()
Zatím pa ![]()
Nechci kazit náladu, ale tady ještě před minutou bylo jasno a svítilo sluníčko. Nechtěj vidět tu prutrž ![]()
Ahoj holky…
tak jsem se doplazila domu. Hruza a des. Meli jsme prijem, ruptura brisni aorty. Pan nam umrel. Hrozna sluzba.
Korin recept klido poslu. Jen vim, ze to dela jako svickovou…zelenina a maso do trouby, pak maso ven, zeleninu rozmixuje, propasiruje, prida protlak a pak dokoreni a zahusti. Ale.presne nevim. Jen vim, ze je z toho hroznej bordel…teda kazdej, kdo ma doma kuchare ti rekne, ze je po nich bordel ![]()
Jinak si uzijte carodky, my nikam nejdeme. Jdu zitra zase do prace. Tak zkouknu Pretty woman a alou na kute. Jsem fakt vyrizena…
Holky, tak tady bylo včera opravdu pekne, žádný deštík ani bouřka ![]()
Jiank přeji pěkný máj ![]()
a nezapomente na pusu pod rozkvetlou třešní ![]()
Ahoj holky, jsem tu nová, tak ani nevím jestli se mi to podaří vložit. Nicméně vás prosím o radu. Jsem objednaná do Gennetu v LBC. Chtěla jsem se zeptat, jak to tam chodí. Teď jsme objednáni na první konzultaci. Jsem z toho trochu špatná a navíc vůbec nevím co čekat. Moc vám všem děkuji za odpovědi. Hezký den.
Neboj, doktoři i sestřičky jsou hodní.
Doktor si s váma popovídá, bude se vyptávat, co máte nemáte za sebou, navrhne vyšetření a pak se uvidí co s váma. Určitě půjdeš na hormonální profil (odběr krve 2-3. den menstruačího cyklu) no a manža na spermiogram.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.