Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky,
nemi - tak kdyby nebylo pár objednávek a pár dodavatelů,tak sem tu dneska zbytečná.. mě tak bolí hlava až zavřu uvařím asi zázvorovej čaj a zalehnu. Blbě se mi i mluví,spíš huhňám…
mono - tak to je fajn,že jsi se prospala. Já jsem po druhé hystero šla druhej den do práce a ten večer ještě makat na oslavu do kuchyně a řeknu ti že nic moc. Ale už sem všechno slíbila a nechtěla sem odmítnout.Příště to asi už neudělám pokud bude nějaké příště.
Je fajn.že to máš v práci takhle bezvadný. Já musím zaklepat taky mám bezva kolegyni,když potřebuju vymění směnu bez řečí,nebo to nějak zaonačíme pokud to nejde.
Inni - vítej. A neboj i PCO jde řešit ![]()
katoosa - je mi líto,že ani třetí iui nevyšlo,ale prosímtě poslouchej nebo čti co ti řekne doktor a co máš napsáno v papírech,jak psala už nemi.
a hlavně to nevzdávej. Objednej se na pohovor a zkustě to už nějak jinak řešit,třeba ať tě pošle na imun a tak podobně. Nabízeli vám jiné,levnější léky tak do toho zkuste jít,ale nebuď zbytečně zbrklá,jak vidíš nic neuspěcháš.Pořádně si všechno promyslete aby jste měli čas jet na vyšetření,kontrolu,odběr vajíček a podobně. je to časově náročný už jednou se vám málem jedno iui málem vymklo.
U nás se to tak blbě tají,respektive to nejde vůbec. já jsem tady v Dubu docela známá,když děláš v obchodě tak to ani jinak nejde,takže jsem propíraná kde se dá. ![]()
Ahoj holky,
vítám nováčka ![]()
jinak holky tady je hnus, snih brrrr, já se tak těším na léto ![]()
sestramona- jsem ráda, že to dobře dopadlo ![]()
katoossa- to je mi líto
ale chce to čas ![]()
Holky potřebovala bych radu, nebo spíš názor. Kdy by se mělo oběvit mimi v gest. váčku? NA netu se to strašně různí, někde na 6.tt už bylo vidět i srdíčko…
korinkovna píše:
nemitak v tom jsem vedle jak ta jedle
Kořin - to víš, že vás se chodím šmírovat ![]()
tel. číslo na Ivanku Kokrdovou je 724779185/608361112, už je přestěhovaná na kurtech v Rochlicích.
Nemi - kolem 6 týdne by měla být patrná srdeční akce, tj. ve váčku by mělo být vidět mimi…ale do 8 týdne má na naskočení srdíčka čas.Nikdo nemůže přesně říct, kdy byla ovulace, jak dlouho to prďolovi trvalo než se zavrtal a ták…u nás si teď taky doktor myslel,že jsme o týden mladší (a nechtěl abych se moc radovala,že se zadařilo) no a teď už jsem 20+2 a krásně rosteme…si vždycky říkam, když pracuju na miminku, nemám po ruce tabulky, abych to dělala podle nic, ne ![]()
ywetko - děkuji
.Já vím,už jsem na kurtech u ní byla. A jedna známá by k ní chtěla začít chodit na těhu cvičení. jen jsem nemohla vydolovat její mobil.Ty k ní taky ještě pořád docházíš? To cvičení je ve skupině a nebo každej solo?
těhulky jsou ve skupině, teď to máme v út v 10, ale jestli příjdou další holk,y tak nás zase rozdělí do 2 skupin, abysme se jí tam vešli ;o)))
jojo děkuji za info ![]()
Má to tam malinké,ale hezounké. Moc si to tam chválila
sestramona píše:
nemi co zjistis za tyden? Jsi snad v ocekavani?
nemi a na krvi jsi nebyla? já největší posera jsem mazala hned, když mi vyšel 1 dušík a za 2 dny znova ;o))
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.