Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
mono - držím palce,pak se nám ozvy jak to dopadlo,až budeš moci
val - no nazdár stará vojno, jak se máš ![]()
Holky mě se chce tak spáááát
Mám se dobře, dneska jsem se konečně vyspala… takže se ani nedivím, že se ti chce spát.. po tom náročném víkendu ![]()
val - no náročnej byl,ten předchozí taky a ten před ním taky A další náročnej mě čeká
. Ale dost si stěžování, hlavně že se něco děje. tenhle týden budu mít možná víc volna,to tak je když má muž odpolední,jen ve čtvrtek budu asi pryč skoro celej den. takže dneska mě čeká renovace bytu neb nevím kdy jsem naposled doma uklízela,a je to tam fakt už dost znát ![]()
ahoj holky…
tak jsem doma. Hsk dopadla.dobre. deloha v poradku, jen horsi pruchodnost.praveho vejcovodu. tak jeste 10.5.gennetika a 1.6. konzultace co dal. Jinak usinani slo, motala se mi radne hlava teda. jsem jeste trochu oblbla…jdu to dospat. pa pa.
Dobré ráno Mono.....
. Tak to jsem ráda, že jsi dobře dopadla.
My máme také 10.5 genetiku tak se třeba potkáme…
![]()
ahoj andrejko ![]()
No jsem rada, ze to mam za sebou. Porad polehavam a koukam na telku. Treba se fakt potkame
my jsme na treti odpoledne ![]()
korin ahojky ![]()
ja taky. Jen jsem nepochopila, proc dr petr mluvil o tom ze musi byt nekdy nekomu i psychologem atd… prislo mi to jako by mi chtel dat najevo, ze tam jsem bezduvodne…nebo ja nevim. Jsem teda po ty anestezii nejaka rozdrazdena. A vubec nejsem odpocata ba naopak. Manzela uz jsem.stepala za co slo… O:-)
mono - on mi to jednou taky tak nějak podobně řekl.Ale spíš ve smyslu,že psychika je u nás hodně důležitá a že i on nás musí umět podpořit
korin…
no asi to tak nejak bylo…byla jsem jeste oblbla a jak rikam, jsem fakt unavena z ty anestezie a nevrla…asi jsem to blbe pochopila ![]()
mono - to je jasný. já zapoměla všecno co mi po narkoze povídal. ještě že tam byl se mnou manžel ![]()
no ja tam mela mamku. Manzel nemohl, uz tak ai bere volno dost casto kvuli gecku…uz jen pristi tyden genetika a 1.6. se to rozsekne… bojim bojiiiim
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.