GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
2.5.11 11:19

mono - držím palce,pak se nám ozvy jak to dopadlo,až budeš moci

val - no nazdár stará vojno, jak se máš :lol:

Holky mě se chce tak spáááát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.5.11 11:22

Mám se dobře, dneska jsem se konečně vyspala… takže se ani nedivím, že se ti chce spát.. po tom náročném víkendu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.5.11 11:32

val - no náročnej byl,ten předchozí taky a ten před ním taky A další náročnej mě čeká :mrgreen: . Ale dost si stěžování, hlavně že se něco děje. tenhle týden budu mít možná víc volna,to tak je když má muž odpolední,jen ve čtvrtek budu asi pryč skoro celej den. takže dneska mě čeká renovace bytu neb nevím kdy jsem naposled doma uklízela,a je to tam fakt už dost znát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
2.5.11 11:54

ahojky děvčata :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
2.5.11 14:39

ahoj holky…
tak jsem doma. Hsk dopadla.dobre. deloha v poradku, jen horsi pruchodnost.praveho vejcovodu. tak jeste 10.5.gennetika a 1.6. konzultace co dal. Jinak usinani slo, motala se mi radne hlava teda. jsem jeste trochu oblbla…jdu to dospat. pa pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
2.5.11 15:07

Dobré ráno Mono..... :lol: :lol: . Tak to jsem ráda, že jsi dobře dopadla.
My máme také 10.5 genetiku tak se třeba potkáme… :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
2.5.11 15:16

ahoj andrejko :-)
No jsem rada, ze to mam za sebou. Porad polehavam a koukam na telku. Treba se fakt potkame :-) my jsme na treti odpoledne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.5.11 16:55

mono- ahoj, jsem ráda,že to dobře dopadlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
2.5.11 17:39

korin ahojky :-)
ja taky. Jen jsem nepochopila, proc dr petr mluvil o tom ze musi byt nekdy nekomu i psychologem atd… prislo mi to jako by mi chtel dat najevo, ze tam jsem bezduvodne…nebo ja nevim. Jsem teda po ty anestezii nejaka rozdrazdena. A vubec nejsem odpocata ba naopak. Manzela uz jsem.stepala za co slo… O:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.5.11 17:42

mono - on mi to jednou taky tak nějak podobně řekl.Ale spíš ve smyslu,že psychika je u nás hodně důležitá a že i on nás musí umět podpořit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
2.5.11 19:17

korin…
no asi to tak nejak bylo…byla jsem jeste oblbla a jak rikam, jsem fakt unavena z ty anestezie a nevrla…asi jsem to blbe pochopila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.5.11 19:26

mono - to je jasný. já zapoměla všecno co mi po narkoze povídal. ještě že tam byl se mnou manžel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
2.5.11 20:46

no ja tam mela mamku. Manzel nemohl, uz tak ai bere volno dost casto kvuli gecku…uz jen pristi tyden genetika a 1.6. se to rozsekne… bojim bojiiiim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
2.5.11 20:48

holky krasne sny a pa zitra ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
3.5.11 07:12

Čauvec..
tady je ale hnusně :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.