GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4190
3.5.11 21:22

klíďo píďo, mi ho sem půjč k PC :-P jestli jsi podle ET 6+něco tak je to v pohodě, fakt…příští týden už tam bude taková divná černobílá šmouha a to je mimíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
3.5.11 21:25

jééé, eště něco hezkého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
3.5.11 21:28

už nic, aby ses nám tou radostí nepředávkovala :-P
a příští týden očekávám fotečku z UTZ a mimíšem… jdu se najíst, a pak jdeme s prckem odopčívat, tak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
3.5.11 23:04

nemi to mi nejak uniklo promin…
neboj, ivet ma pravdu, ze kdyz je to po ivf, pocita se to odedne et jako dpo. Bude to v poradku, neboj. a to jako chodis do prace? Ja teda budu od odberu vajuch doma. Neminim bezet k resuscitaci a vyklepat to ze sebe. Mela.bys byt na sebe opatrnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
4.5.11 07:06

ahoj, pracuji částečně z domova, tak to jde.Opqatrná snad jsem, manžel mě teď stejně nenechá nic dělat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.5.11 08:04

dobré ránko

jééé, nemi, tak já se těším příští týden na mimčo v tom váčku nebo jak tomu říkáte :-P :hug: .

katoosa - dělej jak myslíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.5.11 09:11

ahoj holky, všechny zdravím, to jsem ale ranní ptáče, co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
4.5.11 09:16
Ahoj Val, no na tebe je to nějak brzo, tebe dřív jak v 10 nečekám :mrgreen:
valtřinka píše:
ahoj holky, všechny zdravím, to jsem ale ranní ptáče, co :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.5.11 09:33

No jo Nemi, ale ono už se blbě spí, jsem pořád vzhůru, no to bude… a pak manža vstává v 08:00 :zed: :zed: a samozřejmě nikoho nenechá vyspat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
4.5.11 10:13

Jako, že tě mimi nenechá, nebo že nemůžeš ležet na břiše :wink:
Mě manžel taky většinou vzbudí, ale ten vstává nejdýl v 6 a ted jak je už ráno světlo, tak už toho většinou taky moc nenaspím.
Co vaříš dnes dobrého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
4.5.11 11:22

Dobre ranko :-)
Holky ja teda taky porad chrapu to je ostuda :-D
Asi dospavam tech 6 let ve spitale :-D
Nemi, tak to mas fajn, ze muzes pracovat z domova. To u me nejde. Tak se hlavne setri jo? A pristi tyden bude mimo v gest.vacku jak vysity urco :-D
Valtri ahooooj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
4.5.11 12:21

ahojky korin a co ma jako podle vas delat stejne uz spinim tak sem prasky vasadila a test je negativni co byste asi delali na mem miste vy urcite nepojedu takovej kus na krev jenom abyme rekli ze toje zase opet negativní paaaaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
4.5.11 12:40

Katooso nevzdávej to… podle mě máš moc negativní myšlení… :cry: Najednu stranu Tě chápu, ale já bych se popravdě zachovala asi trošku jinak… ale neber to prosím vůbec ve zlém.....

Holky jeden dotaz. U čeho Vám doporučovaly hodně pít a že pomůžou i energetické nápoje??? Nedávno jste se tu o tom bavily, ale nemůžu najít tu stránku… Jen tak pro informaci.....Děkuji… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
4.5.11 12:54

Když jsem byla po IVF poprvé, taky test negativní, silně sem špinila 3.den po ET a stejně jsem jela na krev, v krvi se to lehce zobrazilo, takže jsem léky měla brát ještě týden a znova na krev.Ale přiznám se, že jsme ten pokus odepsala hned ten 3. den a ten týden navíc, mě akorát víc stresoval a naděje jsem si stejně nedělala, ale jela jsem :jazyk: Taky jsme nebyly s manželem nadšený z toho, že máme kvuli krvi jezdit takovou dálku, ale jednou jsme se pro něco rozhodli… :wink:
Samozřejmě jsme dospělé a máme své názory, že :andel:

katoosa píše:
ahojky korin a co ma jako podle vas delat stejne uz spinim tak sem prasky vasadila a test je negativni co byste asi delali na mem miste vy urcite nepojedu takovej kus na krev jenom abyme rekli ze toje zase opet negativní paaaaa :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2582
4.5.11 12:55

Čaute holky,tak zítra ráno frčíme do CAR na genetiku a v pondělí na hystero.Tak už bychom měli mít všechna vyšetření za sebou a teď jen čekat na výsledky.Zatím se tu mějte,já mažu na odpolko.Pápá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.