Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
klíďo píďo, mi ho sem půjč k PC
jestli jsi podle ET 6+něco tak je to v pohodě, fakt…příští týden už tam bude taková divná černobílá šmouha a to je mimíš ![]()
už nic, aby ses nám tou radostí nepředávkovala ![]()
a příští týden očekávám fotečku z UTZ a mimíšem… jdu se najíst, a pak jdeme s prckem odopčívat, tak ![]()
nemi to mi nejak uniklo promin…
neboj, ivet ma pravdu, ze kdyz je to po ivf, pocita se to odedne et jako dpo. Bude to v poradku, neboj. a to jako chodis do prace? Ja teda budu od odberu vajuch doma. Neminim bezet k resuscitaci a vyklepat to ze sebe. Mela.bys byt na sebe opatrnejsi…
ahoj, pracuji částečně z domova, tak to jde.Opqatrná snad jsem, manžel mě teď stejně nenechá nic dělat ![]()
dobré ránko
jééé, nemi, tak já se těším příští týden na mimčo v tom váčku nebo jak tomu říkáte
.
katoosa - dělej jak myslíš
valtřinka píše:
ahoj holky, všechny zdravím, to jsem ale ranní ptáče, co
No jo Nemi, ale ono už se blbě spí, jsem pořád vzhůru, no to bude… a pak manža vstává v 08:00
a samozřejmě nikoho nenechá vyspat…
Jako, že tě mimi nenechá, nebo že nemůžeš ležet na břiše ![]()
Mě manžel taky většinou vzbudí, ale ten vstává nejdýl v 6 a ted jak je už ráno světlo, tak už toho většinou taky moc nenaspím.
Co vaříš dnes dobrého?
Dobre ranko ![]()
Holky ja teda taky porad chrapu to je ostuda ![]()
Asi dospavam tech 6 let ve spitale ![]()
Nemi, tak to mas fajn, ze muzes pracovat z domova. To u me nejde. Tak se hlavne setri jo? A pristi tyden bude mimo v gest.vacku jak vysity urco ![]()
Valtri ahooooj ![]()
ahojky korin a co ma jako podle vas delat stejne uz spinim tak sem prasky vasadila a test je negativni co byste asi delali na mem miste vy urcite nepojedu takovej kus na krev jenom abyme rekli ze toje zase opet negativní paaaaa ![]()
Katooso nevzdávej to… podle mě máš moc negativní myšlení…
Najednu stranu Tě chápu, ale já bych se popravdě zachovala asi trošku jinak… ale neber to prosím vůbec ve zlém.....
Holky jeden dotaz. U čeho Vám doporučovaly hodně pít a že pomůžou i energetické nápoje??? Nedávno jste se tu o tom bavily, ale nemůžu najít tu stránku… Jen tak pro informaci.....Děkuji… ![]()
Když jsem byla po IVF poprvé, taky test negativní, silně sem špinila 3.den po ET a stejně jsem jela na krev, v krvi se to lehce zobrazilo, takže jsem léky měla brát ještě týden a znova na krev.Ale přiznám se, že jsme ten pokus odepsala hned ten 3. den a ten týden navíc, mě akorát víc stresoval a naděje jsem si stejně nedělala, ale jela jsem
Taky jsme nebyly s manželem nadšený z toho, že máme kvuli krvi jezdit takovou dálku, ale jednou jsme se pro něco rozhodli… ![]()
Samozřejmě jsme dospělé a máme své názory, že ![]()
katoosa píše:
ahojky korin a co ma jako podle vas delat stejne uz spinim tak sem prasky vasadila a test je negativni co byste asi delali na mem miste vy urcite nepojedu takovej kus na krev jenom abyme rekli ze toje zase opet negativní paaaaa
Čaute holky,tak zítra ráno frčíme do CAR na genetiku a v pondělí na hystero.Tak už bychom měli mít všechna vyšetření za sebou a teď jen čekat na výsledky.Zatím se tu mějte,já mažu na odpolko.Pápá ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.