GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9782
3.5.11 12:50
A nemáš náhodou v papírech, že se vysazují prášky až po potvrzení z krve? :kytka:
katoosa píše:
ahojky holky tak moje terti iui opet test negativní takze vysadim prasky a budu cekat az dorazi ms tak holt mam smulu no :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
3.5.11 13:05

nemi nemela…vzyt jsem byla vcera na ty hsk po ni jsem prave moc nespala a pred tim vikend denni…tak jsem to asi dneska dohnala :-D
Tady teda snezi docela fest…to je hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
3.5.11 13:05

nojo, dyt sem blbá, dyt sem si to ještě četla…promin, jsem asi nějak mimo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
3.5.11 13:06

v pohode :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
3.5.11 13:06

já většinou po narkoze taky chrněla, teda pokud se mi nezvedal :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
3.5.11 13:08

a máš volno, nebo zase frčíš do práce.Nebo ti to vyšlo se službami, měla si to tak hezky naplánované, ale nakonec to bylo jinak… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
3.5.11 13:09

o počasí mi ani nemluv už máme letní a když jsme zrovna dnes jeli do LB, tak jsem si říkal, že ten shíh je dobrej vtip :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.5.11 13:31

Ahoj děvčata,

jsem tu nováček a ráda bych se k vám přidala. Moc zatím neumím používat tyto stránky, tak se omlouvám, že reaguji na jednu z vás :oops:

Včera jsme byli s manželem prvně v Gennetu v Liberci, moc se mi tam prostředí líbí, doktor mě tam poslal s podezřením na PCOS, tak jsem strašně nervní, že nebudu moc mít mimi :-( Ale snažím se myslet pozitivně - heh, v mezích normy :roll: A právě doktorka se zmínila o hysteroskopii, tak jsem dneska oběhávala doktory, zítra si půjdu nechat natočit ekg, ale mám z toho hrozný nervy :cry: Zároveň však chci, aby se to všechno začalo hýbat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
3.5.11 13:44

Ahoj Inni, vítám tě. Hlavně, když se to hýbe a něco se děje, pak to utíká ry :kytka: chle a není čas na stres a strach z vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
3.5.11 13:45

Ahoj Inni tak to jsme na tom stejně :mavam: taky mi řekli že mám podezřeni na PCO v gennetu jmse byli zatim jenom na konzultaci, pak nam vzali krev na přenosné nemoce atd, HP, dnes jsem se objednala na hysteroskopii a taky mám strach, holky jsou tady strašně fajn moc mě uklidnili abych se nebala, neboj to zvladnem :hug: a už máš termín na hysteroskopii?? je to tam ted nějaký plný, ja jdu 9.6 až desata :mrgreen: budu ti držet palce :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
3.5.11 13:46

nemi…jsem do nedele doma. Mam super vrchni…vzala mi 3 sluzby a hotovo. Nastesti mam nejaky prescasy, tak ani nemusim nic brat navic. U nas to jde…slouzime normalne v 6 a kdyz vypadne nekdo, tak se to v tech 5 taky da, i kdyz to uz je na hrane. Ten snih je humus, taky uz mame letni gumy.

Vitam novacka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
3.5.11 13:50

tak to je fajn, že jsou v práci fajn, jen Ti nezávidím, že si ted asi v práci probíraná celebrita a hlídají te, ne? Nebo taktně mlčí. Mě stačí, že rodiče a příbuzní na nás už spiklenecky delší dobu pokukují. Vytáčí mě to. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.5.11 13:50

Jé, děkuji za uvítání, jste milé, kočky :hug:
Ještě termín nemám, s tím, že mi nechodí MS to bude trochu složité, takže se čeká, kdy to dostanu, když ne do konce týdne, MUDr. mi řekla, ať si přijdu pro injekci, pak odběr krve, pak hystero :-? No, a manžel na spermio. Ale máte pravdu, jsou tam milí, mně se líbila i paní doktor, trošku od rány, ale na rovinu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
3.5.11 14:07

nemi asi to bude znit fadne, ale my jsme tam jako jedna velka rodina, takze vsichni o vsech vime vsechno…takze holky se samozrejme ptali kdy na to jdu atd a vcera jsem nestihala odepisovat na sms, ale mam tak trosku vyhodu, ze jedna kolegyne do gecka taky chodila, jen ze pred ivf cukla, ze do toho nejde a jeste pocka. Takze uz nejsem tak „zajimava“ :-D Ale samozrejme se o tom bavime…prijde mi to prirozeny. A uprimne…ono to ani zatajit nejde, …kazdou chvilku potrebuju prehodit sluzbu atd. Znas to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
3.5.11 14:10

právě, že znám a nás se takhle vyptávají rodiče. Kam jezdíme a kdy se vrátíme a jestli se něco neděje…Jenže než někomu pak vykládat, když se něco nezdaří, to je pro mě ještě těžší. Pomůže to tady, kde se člověk vykecá a je to taky anonymnější, ale nesnáším soucitné pohledy. Ale jsem spíš typ, který se stím popere vnitřně, ale každý jsme jiní, ne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.