Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
katoosa píše:
ahojky holky tak moje terti iui opet test negativní takze vysadim prasky a budu cekat az dorazi ms tak holt mam smulu no
nemi nemela…vzyt jsem byla vcera na ty hsk po ni jsem prave moc nespala a pred tim vikend denni…tak jsem to asi dneska dohnala ![]()
Tady teda snezi docela fest…to je hnus…
nojo, dyt sem blbá, dyt sem si to ještě četla…promin, jsem asi nějak mimo ![]()
já většinou po narkoze taky chrněla, teda pokud se mi nezvedal
![]()
a máš volno, nebo zase frčíš do práce.Nebo ti to vyšlo se službami, měla si to tak hezky naplánované, ale nakonec to bylo jinak… ![]()
o počasí mi ani nemluv už máme letní a když jsme zrovna dnes jeli do LB, tak jsem si říkal, že ten shíh je dobrej vtip ![]()
Ahoj děvčata,
jsem tu nováček a ráda bych se k vám přidala. Moc zatím neumím používat tyto stránky, tak se omlouvám, že reaguji na jednu z vás ![]()
Včera jsme byli s manželem prvně v Gennetu v Liberci, moc se mi tam prostředí líbí, doktor mě tam poslal s podezřením na PCOS, tak jsem strašně nervní, že nebudu moc mít mimi
Ale snažím se myslet pozitivně - heh, v mezích normy
A právě doktorka se zmínila o hysteroskopii, tak jsem dneska oběhávala doktory, zítra si půjdu nechat natočit ekg, ale mám z toho hrozný nervy
Zároveň však chci, aby se to všechno začalo hýbat ![]()
Ahoj Inni, vítám tě. Hlavně, když se to hýbe a něco se děje, pak to utíká ry
chle a není čas na stres a strach z vyšetření
Ahoj Inni tak to jsme na tom stejně
taky mi řekli že mám podezřeni na PCO v gennetu jmse byli zatim jenom na konzultaci, pak nam vzali krev na přenosné nemoce atd, HP, dnes jsem se objednala na hysteroskopii a taky mám strach, holky jsou tady strašně fajn moc mě uklidnili abych se nebala, neboj to zvladnem
a už máš termín na hysteroskopii?? je to tam ted nějaký plný, ja jdu 9.6 až desata
budu ti držet palce
![]()
nemi…jsem do nedele doma. Mam super vrchni…vzala mi 3 sluzby a hotovo. Nastesti mam nejaky prescasy, tak ani nemusim nic brat navic. U nas to jde…slouzime normalne v 6 a kdyz vypadne nekdo, tak se to v tech 5 taky da, i kdyz to uz je na hrane. Ten snih je humus, taky uz mame letni gumy.
Vitam novacka ![]()
tak to je fajn, že jsou v práci fajn, jen Ti nezávidím, že si ted asi v práci probíraná celebrita a hlídají te, ne? Nebo taktně mlčí. Mě stačí, že rodiče a příbuzní na nás už spiklenecky delší dobu pokukují. Vytáčí mě to. ![]()
Jé, děkuji za uvítání, jste milé, kočky ![]()
Ještě termín nemám, s tím, že mi nechodí MS to bude trochu složité, takže se čeká, kdy to dostanu, když ne do konce týdne, MUDr. mi řekla, ať si přijdu pro injekci, pak odběr krve, pak hystero
No, a manžel na spermio. Ale máte pravdu, jsou tam milí, mně se líbila i paní doktor, trošku od rány, ale na rovinu ![]()
nemi asi to bude znit fadne, ale my jsme tam jako jedna velka rodina, takze vsichni o vsech vime vsechno…takze holky se samozrejme ptali kdy na to jdu atd a vcera jsem nestihala odepisovat na sms, ale mam tak trosku vyhodu, ze jedna kolegyne do gecka taky chodila, jen ze pred ivf cukla, ze do toho nejde a jeste pocka. Takze uz nejsem tak „zajimava“
Ale samozrejme se o tom bavime…prijde mi to prirozeny. A uprimne…ono to ani zatajit nejde, …kazdou chvilku potrebuju prehodit sluzbu atd. Znas to.
právě, že znám a nás se takhle vyptávají rodiče. Kam jezdíme a kdy se vrátíme a jestli se něco neděje…Jenže než někomu pak vykládat, když se něco nezdaří, to je pro mě ještě těžší. Pomůže to tady, kde se člověk vykecá a je to taky anonymnější, ale nesnáším soucitné pohledy. Ale jsem spíš typ, který se stím popere vnitřně, ale každý jsme jiní, ne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.