GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
1.5.11 15:48

AHoj Ywet, moc ti děkuji za odpověď. Hormonální profil už mi dělal můj gynekolog a tam mi právě+ vyšlo něco špatně s LH hormonem. A manžel už na spermiogramu též byl a ten dopadl výborně. Tak myslíš, že to dělají všechno znovu? Jsem zvědavá co tam s náma provedou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
1.5.11 17:11

Uvidíte, možná že jo, možná ne… Jinak nevím co ovlivňuje LH hormon. Nejpíš vám nabídkou provedení IUI, stimuluje se práškama, pak 1 injekce na uvolnění vajíčka a pak manželovi spermíky zavedou k tobě do dělohy…úspěšnost o malikno vyšší než normální snažení doma…
Další možností je klasické IVF nebo IVM (vajíčka se nechají dozrát v laboratoři).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.5.11 17:24

ahoj holky :mavam:
tak su doma slastně unavená :mrgreen: ,ale bylo to bezvadný. Svatba bezvadná,vzali se,oddávající měl krásná netuctový projev,oběd na jedničku a zábava bezvadná :palec:

kamčo - já sem si zatím objednala kozí sýr z farmy,měl by být příští týden v hradišti k vyzvednutí a jinak zatím čekám až upřesní dobu odběru. paní mi to tak poradila. U nás je problém,že manžel může bedýnku vyzvednout vždy když má raní směnu,což se mu střídá s odpolední po týdnu a bedýnky mají 14 denní interval k odběru. Ale ještě nevím kdy se bedýnky budou moci odebírat,aby jsme byli vůbec schopní je vyzvednout.
Jinak jsem zjistila že v lbc jsou každé ůterý,středa a pátek farmářské trhy před tescem,hlavně dopoledne,tak se tam chci jednou v úterý jet podívat. V úterý je to věnováno především ovoci a zelenině,případně jinejm produktům.

Mono - já si to tak asi říkala s tou rajskou,že základ je stejnej na svíčkovou a pak se to nějak jinak dochutí. Docela bych to ráda vyzkoušela.Dík za info a vyzkouším jak bude někdy příležitost.

kacaban ahoj :mavam: . v gennetu jsou všichni moc hodní a ochotní. nemáš se čeho obávat vše půjde jako po drátkách a neboj se na nic ptát :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.5.11 18:36

Ahoj Korin, dekuji za ochotu odpovídat. Jenže pořádně nevím na co se ptát, když nevím co nás čeká. Jedem tam 30.5. Tak jsem na to zvědavá. Co všechno se tam platí? Až snaha o oplodnění, nebo už když mi apíšou nějaké ty hormony aby mi srovnali hormonální hladinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
1.5.11 18:53

Ahoj.
Korin no já sem ještě pokukovala po těch bedýnkách a zkusim písnout i jinam-třeba se mi ozvou.Ale na druhou stranu jak sem psala-kousek od nás jezdil (cca 3km)vždy zelinář jednou týdně.Takže ta zelenina byla.Ale letos zatim nikdo neví,.jestli bude vůbec jezdit… :think: Tak raději pokukuju jinde.

KAČABAN –platí se za konzultaci snad 30 kč.
Jsou to většinou ty 30 kč poplatky.Až u ivf se platí jiné částky.Ale na to máte ještě čas-zatim jste na začátku.
Myslím si,že pokud máte dobré spg-půjdeš na inseminaci a tu ti hradí 6 krát za rok pojištovna.Akorát za stimulační lék si zaplatíš ,jak si zvyklá když jdeš třeba pro léky na chřipku.. :wink:
Máte toho ještšě dost před sebou.
Mě hormonální profil dělali v gennetu-stejně.

• Citovat
  • Upravit
7
1.5.11 18:58

Ahoj kamccoo, moc děkuji. Tak uvidím co nám tam řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2582
1.5.11 19:20

Nazdárek děvčata.Tak jakpak jste si užili dnešní den?My jsme byli s mladým na rande,jako za starých časů…už sem dlouho nerandila :oops: Hledaly jsme teda nějakou tu třešni na,,líbačku",ale po celým okrese ani jedna,tak jsme nakonec našli alej jabloní a kousek od aleje byla kupa hnoje…no romantika jako prase,co vám budu povídat :mrgreen: Tak jsme si na vylepšení dne zašly aspoň do cukrárny :hug:
Taky jsem,,to" konečně dostala,takže zítra volám do CAR kvůli hystero…už to chci mít za sebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
1.5.11 19:30

Kedrix.. :mrgreen: :mrgreen: my jsme váleli šunky.Pak sem žehlila a ted přemýšlím ,co si dám k snědku.

• Citovat
  • Upravit
7260
1.5.11 20:48

cao holky…
tak mam mazec vikend za sebou…lezim ve vane a zacinam mit nervy z ty zitrejsi hysteriskopie…ach jooooo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
2.5.11 06:24

Mono držíme Ti pěstičky na hystero… Neboj, já se také bála, ale není to o nic horší než zubař a ještě se po tom vyspinkáš do růžova… :dance:
Nene, teď se mi to kecá, ale také jsem z toho měla pěkné nervi…
Tak holky, přeji všem krásný den… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
2.5.11 09:00

holky tak jsem v gecku na pokoji. uz tu byl anesteziolog i dr petr. ach jo uz to chci mi za sebou holky :’(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.5.11 09:53

kacaban jo jak psala kamča. Platí se až za ivf.Možná jen když půjdete na genetiku tak je poplatek asi 130 kč. Ale jinak to tam chodí,včetně placení, jako když jdeš do normální nemocnice,nebo k doktorovi,jen jsou tam o dost příjemnější a ochotnější.

Kamča k nám taky občas jezdí zelinář ,ale zase tu bejvá ve dnech kdy já pracuju takže nemám čas u něj nakoupit.Určitě napiš jinam, já čekám na ten sejra a jak začne odběr tak se registruju,ale potřebuju vědět termín.

Mono všechno bude dobrý. Držim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.5.11 10:35

ahoj holky, pěkné dopolodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
2.5.11 10:46

tak za chvilku jdu na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
2.5.11 11:15

Ahoj holky ,

sestramona- držím palečky :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.