GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
28.4.11 10:48

Dobré dopoledne… jo jo Korin, dneska jsem chrupala dlouho… nějak :mrgreen:

Jdu do Města, jdu pro čistící nějaký prostředky, všechno mi došlo a bude se šurovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.4.11 10:54

No já bych taky potřebovala nějak uklízet,ale zvládnu udělat jen něco málo po ránu a pak večer. teď jsme furt v čudu.A příští týden to asi nebude lepší. No co, návštěvy nečekáme a mi to doma nějak přežijem. jen mě štve že sem ještě letos nezvládla umejt okna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
28.4.11 11:42

korin…no mam ohromnou radost, ze se to nebude zbytecne zdrzovat. :-)
Andrej, neboj…ted jsem si koupila novou kosilku modrou se slonama pro stesti :-) jen nevim co za backurky…mam takovy ty plysakovsky ruzovy prasatka…to by tam asi nerozdejchali :-D
jezis to je hodin…musim jit chrapat taky… tak dobrou a krasny den vsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.4.11 13:16

korinkova- dekuji za dopoved. jiz se citim klidnejsi ano byl to muj prvni pokus ele mam 2mimi v mrazacku tak snad to pujde po druhy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.4.11 13:35

tindule , mono - no ono s tou naší menstruací je to občas divoký. Já to dneska dostala a měla sem zprávně až osmého. Jako je mi to fuk,ale špiním spíš hnědě,je to celé divné,ale jsem po hysteroskopii a beri estrofem,jestli to s tím má co dělat. A já proč mi bolí od rána břicho :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.4.11 13:36

tindule - njo tak paráda,že máte mrazáčky :dance: . nám bohužel nezbylo nic,měli jsme jen jedno embryjko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
28.4.11 13:42
A uličník se nechytil, vid :wink: čauky holky, jak žijete:-) takhle se pracuje :lol:
korinkovna píše:
tindule - njo tak paráda,že máte mrazáčky :dance: . nám bohužel nezbylo nic,měli jsme jen jedno embryjko :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
28.4.11 13:46

http://www.novinky.cz/…i-nadra.html
tohle je ted na seznamu jako nějaká informace - se teda nedivím, že už přes rok navštěvujem G. Já vždycky říkám, že jsem prsa zdědila po otci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.4.11 14:18

nemi no nazdááár! Se taky ukážeš :palec: :huban:
já si tu teď spokojeně ulovila v lednici utené maso a pochutnávám si. neb se zatáhlo,bouří a lidi jako by vymizeli z ulice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
28.4.11 14:37

prominm, ted to zdržení, začetla jsem se do deníčku…
Nějak mi blbne net, ale ty to znáš :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.4.11 14:37

korinkovna- to ji mi lito no neveš hlavinku přeji ti opravdu moc a moc štestička a to všem snažilkam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.4.11 14:41

fuj holky jsem ušla snad 100 jarních kilometrů - teď se teda do úklidu neženu, hodinku si dám pauzičku pěkně… :mrgreen:

Holky všem to určitě výjde, koukněte na mě!!!! určitě se najde jednou pravé embryjko, co se zahryzne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.4.11 14:57

teda Val,kam jsi až šla preo ty čistidla :mrgreen:

já mám zase chvilku fofr tak tu asi moc nebudu a pak jedem do kina,tak možná děvčata až zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.4.11 14:59

Korin já ještě sháněla dárky, protože zítra odpoledne jedeme do jižních Čech směr Tábor jupííí už se moc těším… tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.4.11 15:05
jo, znám. Kdybys viděla jakou tu mám vykopávku,ale možná,MOŽNÁ, mám slíbenej k narozkám novej kompjuter. spíš tedy nějakej repasovanej(takhle movitý nejsme),ale to nevadí. všechno je lepší než tohle :mrgreen:
nemi píše:
prominm, ted to zdržení, začetla jsem se do deníčku…
Nějak mi blbne net, ale ty to znáš :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.